- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.021
yaaa çenin 20lik dişin mi çıkıyorkasette daha bellı bısey gorursem hemen ertesı gunu yapıstırırım gormezsem yapmamo degıl altlı ustlu 20 lık dısım cıkıyor cok agrım var sımdı ılac ıcsem olmaz net bellı degıl cok kotuyum
Hey maşallahOlması gereken o ben eylulden beri 50 test yapmısımdır
ahahah gonder bebegımyaaa çenin 20lik dişin mi çıkıyorkız diş kaşıyıcı göndereyim mi sana
Dün kontrol ettim canım benim de daha girişte sertlik vardı top gibi, bugün regl oldumO ilişkiye girilen yer açık mı yani şuan direk boş demi açık , ben hamile değilim kesin o zaman ben elimi sokarken girişte karşılaşıyorum
stres engel oluyor bırak zaten daha yeni evlisiniz :) yaşın çok küçük. nasılsa olur kendini rahatlattığın zmaan :) gez toz evliliğinin tadını çıkar. bebiş olunca erteleyeceğin şeyleri yap olana kadar5 aylık evliyim kasımda kimyasal geçirdim henüz yeniyim yani ama stres ediyorum anlamsız
Canım ultrason yaptınız mı eşineCanim doktor sonuç iyi ama istersen vitamin yazayım demiş, oda yazın demis.
B12, E vitamini ve damar genişletici bir iac yazmış. İçeriğine bakınca gördüm bunu neden yazmış bilmiyorum.
Bizimki devlet B12 ve damar genişletici karşılıyor diye almış E vitaminini almamış pahalı diye akillim.
Onları kullanıyor bakalım.
Benim hirmonlarda birşey çıkmadı, eşimde de yokmuş niye olmuyor 9 aydır anlamadım. Benim amh bakılmadi bir, o da buradaki hastanelerde bakilmiyormus ilcedeyiz biz merkeze gitmek gerekiyirmus. Ona da gitmedik daha.
Aynen öyle buraya da bugünden itibaren girmicem artık insanı daha çok strese sokuyor bence burasıstres engel oluyor bırak zaten daha yeni evlisiniz :) yaşın çok küçük. nasılsa olur kendini rahatlattığın zmaan :) gez toz evliliğinin tadını çıkar. bebiş olunca erteleyeceğin şeyleri yap olana kadar
Ya benimde öyle of ya benimde gelir kesin reglime 5 gün varDün kontrol ettim canım benim de daha girişte sertlik vardı top gibi, bugün regl oldum
Bugün gidiyorum doktora ay inşallah herşey yolundadırooo maşaAllah :) keseye baktınız mı ay ikiz mi acaba değer yüksek bile geldi bana :)
az kalmış doğum gününe :) bendeee 1 ocakta tam 30 oldum :) gerçekte doğum günüm eylülde ama kimliğe 1 ocak yazmışlarahahah gonder bebegımkız valla bıtıremedım bı turlu ya subatta 27 olacagım tam 28 den gun alıcam
Yine de olumsuz düşünme herkesin vücut yapısı farklı sonuçta belli de olmaz kırmızıları görene kadar umut varYa benimde öyle of ya benimde gelir kesin reglime 5 gün var
pozitifbiri kuzum yada kızlar normal parolum yanımda yok parol + var ıcılır mı o
beni de rahatlatıyor :) çünkü ben buradan başka kimseyle konuşamıyorum. gebelik düşünüyorum dediğim anda üstüme atlıyorlar olmasın diyeAynen öyle buraya da bugünden itibaren girmicem artık insanı daha çok strese sokuyor bence burası
Ah keşke inşallahbak ben bu testte de gölge görüyorum. innovita da hep çıkıyor bu gölge galiba. başka marka ile yarın ilk idrarla yapar mısın :)
Çatlatma tedavisi mi yoksa aşılama mı seninki ? Femara işe yarıyor önemli olan hem kaliteli, hem büyütmesi. Klomenin işe yaradığı vardır elbet ama bana göre zaman kaybı. O kisti ilacla eritmek daha zor.Aynen öyle bende de kist yaptı işte klomen ben de birdahakine femera istiyeyim diye aklıma koymuştum
bizi de haberdar et canım :) değerin çok güzel bence her şey iki kez yolunda :) bakalım tahminimiz tutacak mı :)Bugün gidiyorum doktora ay inşallah herşey yolundadır
bende işe yaramıştı ya kullandığım ay hamile kalmıştım.çatlatma iğnesi de kullandım benÇatlatma tedavisi mi yoksa aşılama mı seninki ? Femara işe yarıyor önemli olan hem kaliteli, hem büyütmesi. Klomenin işe yaradığı vardır elbet ama bana göre zaman kaybı. O kisti ilacla eritmek daha zor.