-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.961
ben geçen ay kullandm gerçi yumurtlama dönemi çok kullanamadm eşim gripti ama kaygablaştırıcı özelliği var birde dışarıya akmayı bayağa önlüyor bu ay dana denemedm bakalmKullanıp memnun kalan varmı acaba Allah Allah neler çıkıyor ya
Cey1an canım sende iğne kullanıyorum demiştin sürece nasıl başlanıyor?
Hemen hemen ayni sonuclarimiz esin proxeed plus kullansin bence bYa etkisi oldu.Bak canım bu da benim eşimin.
Bende anlamıyorum hiç, doktor normal demiş.
Ben eşimin yanında olsam su kırmızı kısımlarin normal değer aralığında olmamasını sorgulardim. Ama sağolsun eşim birşey sormamıs.
Benim eşimin testinde de dengesiz birşeyler var bence ama çözemedim çok karışık.
Teşekkürler canım.Cnm o kırmızı olanlar daha iyi olduğunu gösteriyor mesela hareketlilik referans aralığı öyle ama eşinin hareketliliği daha çok bu iyi bişey
Öncelikle çok teşekkür ederimCanim sen korunmayı bu ay bırakmıştın sanırım. Muhtemelen çatlama ağrısıdır. Korkacak bişey yok vücudun bu duruma daha yeni yeni alışıyor, ilk aylarda stres yapmamani öneririm. Belki de her ay öyleydi bu ay deneme yaptığınız için özellikle vücudunu dinliyorsunbence hiç bunlara takılma keyfini çıkar. İlk ay tutmazsa diğer aylara bakarsın. Stres yapmak için çok erken
predıctorumu ne zaman yapayımkasette hakıkı bır sılık görmeden yapmayayım dıyorum bosa gıtmesın
Canim eşimin hangi kısımda sorun var sence ?Hemen hemen ayni sonuclarimiz esin proxeed plus kullansin bence bYa etkisi oldu.
11 ocak oğlumun doğum gunubat günü ne zaman o gün yapgaranti olsun
Kirmizi olanlarda bana göre birşey yok benim eşimin vizkozitesi fln poziitf çıktı ona rağmen doktor bunun bir problem olmadığını söyledi. Bana göre eşinin toplam spermi ileri hareketi krugeri flaan gayet iyiCanim eşimin hangi kısımda sorun var sence ?
Sayısı mi hareketlilik mi ?
Sen nasıl istersenÖncelikle çok teşekkür ederimevet ilk defa korunmayı bıraktık dikkatimi başka şeye verip vücudumu dinlemesem de biraz kramplar şiddetlendi.. zaten çok ümit bağlamıyorum belki olur neşki hiç olmaz bilemeyiz diye.. 2 gün oldu ve şiddetlenince korkmaya başladık artık eğer hiç geçmezse doktora gitmekten başka çare yok
Canım bildiğimiz adet kanaması gibi ve 6 yada 7 gün mü sürdü
Bende dayanamadım yaptım bugün bir test ama tertemizzzzz yumurtlayali 9 gün oluyor inşallahh anı bir şekilde atağa geçer bir kaç güne yoksa cildiricegiiimmmmbananaeeee banane bananee bananneeeeee
Normaldir canım hem yumurtlamadan kaynaklı belki de yumurtaların catliyordur oda bu tarz ağrılara sebep olur hemen hemen her kadında olur ovulasyon döneminde bu ağırlar korkmaMerhabalar çok özür dileyerek, 3 ocak yumurtlama günümdü ve eşimle birleşmeden sonra 2 gündür sürekli kasıklarımda ağrı arada canımı yakacak kadar bıçak batması şeklinde ağrı oluyor bu şekilde olması normal mi?.. önce sağ tarafta başlayan ağrı ve kramlar sağ ve sola yayıldı daha 2 gün oldu ama normal mi anormal mi bu şekilde olan var mı aranızda?
Amiin güzel haberlerini bu ay alalımZaten 2 güne test yapıcam bu ay jelde kullandım hatda 1 defa pik gördüm 2 defa koyu yine gördüm hem ağrımda oldu..testi satan kadına yazdım dedi küçük yumurtaların bunlar..hiç bu kadar olmazdı.İn şa Allah Allah beni ve bekleyenleri sevindirir
İyi canım sonuçları o kırmızı olanların referans diye verilen sayıları alt taban sayılarıBak canım bu da benim eşimin.
Bende anlamıyorum hiç, doktor normal demiş.
Ben eşimin yanında olsam su kırmızı kısımlarin normal değer aralığında olmamasını sorgulardim. Ama sağolsun eşim birşey sormamıs.
Benim eşimin testinde de dengesiz birşeyler var bence ama çözemedim çok karışık
cıkmaması cok dogal aslında bugun ıcın ben bıle bıle yapıyorum benımkı sadıstlık işemek o kap o damllalııkkk fıskırtmak uc damla anlayamazsınızBende dayanamadım yaptım bugün bir test ama tertemizzzzz yumurtlayali 9 gün oluyor inşallahh anı bir şekilde atağa geçer bir kaç güne yoksa cildiricegiiimmmm
11 ocak oğlumun doğum gunu
Evet söyledim dedim bitkisel yollarla adet oluyorum ilaçlarla adet olmuyorum dedi adet ol hangisiyle oluyorsan ol6 ayda bir yapmak gerek diye biliyorum canım doktora söyledin mi hiç