- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.801
Kuzum her gün kan vermen iyi olmaz yorulursun hem düşün düşün insanın kafası bulanıyor 3ngunde bir ve aynj yerde aynı saatte vermeye çalış inşallah sağlıklıdır bebeğinKızlar moralim cok bozuk beta hcg 25 gelmis dun 29 du o kadar kötüyüm ki
cumartesı yapacağım kıııBekle daha test yapmak yok en az iki gün kalası:)
Aynen aşko geldi valla ama bu 01-02 daha düşük çıkıyor bendekine görefnd_50 hakkaten cabuk gelmıs kız helal olsun olsun bende de ıkıtane var bazen dogrulama yapıyorum ıkısı arasında ahahahha kankıııı cok sıkıldım bekle bekle
Canımm inşallah vardırE esmerkizzz06 canım test aldım şimdi yapınca bende haber edicem dua edinnnn
Beni hep yoldan çıkarıyorsun aklıma sokuyorsun napimgoya almayacaktın falan dımı amahelel olsun
3 gün kalmış oluyor yap gözümüz şenlensincumartesı yapacağım kııı
Ya değilsem diye vermek istemiyorum hem niye az da olsa kanamam var anlamadımHayırlı olsun İnşAllah tekrar kan ver canım
Başka doktora gitmem tam 1 seneme mâl oldu. Ben sanıyordum ki sorun yok. Ama bu ay gittiğim iki prof da şişme var laparaskopi olman lazım dedi. Kesin şişme var sıvı var diyemiyorlar bunun için dedikleri operasyon şartmışYaa kötü olmuş böylede ya sonucunu bilmeden ne anlamı kalıyor ki böyle başka bir doktorla görüşsen
Yaaa senin de mi acaba belirti mi bu ya anlamadım hiç inş gebeyizdir, bat ne zaman benim 9ocakAynısı aynısı bende de oluyor ama nasıl tarif edeceğimi bilemedim
Kuruma çizgisi işte o, bu benim ilk 5 dakika sonra daha belli oldu kuruma çizgisiBenim adetime daha çok var ama canım senin attigin bu fotoda pek 2. Çizgi yok gibi ama benimkinde var gibi bilmiyorumki yada ben mi uyduruyorum inanki hiç bilmiyorum bakalım bekleyip görücez 4 gün sonra tekrar yapicam
Yerleşme kanaması olabilir. O zaman testlerle koyulaşmasını takip edin bir süre sonra kan verinYa değilsem diye vermek istemiyorum hem niye az da olsa kanamam var anlamadım
Anladım hidrosalfenks galiba dediği inşallah yoktur varsada tedavisini olursunuz olcak mısınız laparoskopiBaşka doktora gitmem tam 1 seneme mâl oldu. Ben sanıyordum ki sorun yok. Ama bu ay gittiğim iki prof da şişme var laparaskopi olman lazım dedi. Kesin şişme var sıvı var diyemiyorlar bunun için dedikleri operasyon şartmış
Aynen aşko geldi valla ama bu 01-02 daha düşük çıkıyor bendekine görehaklısın kanka beklemek zor şimdi beni düşün daha yeni çatlattım yumurtayı güç bela kim bekleyecek 14 gün 16-17 Ocak a sarkacak işte ya
Beni hep yoldan çıkarıyorsun aklıma sokuyorsun napim
olur dımı uygundur yapıımmm3 gün kalmış oluyor yap gözümüz şenlensin
Anladim canım ne diyelim hayırlısı zaten çok erken yaptım belki 4 gün sonra çıkar varsa eğer demi 4 gün sonra catlamanin 10. Günü oluyor kadın bana yumurtlamadan 17 gun sonra yap demişti ama bilmiyorum 4 gün sonra birde doktor randevum var olmadi kan testi yaptırırım kanda kesin çıkar sanırım burda okuduklarıma gore catlamanin 10. Günunde kanda çıkar diyorlardiKuruma çizgisi işte o, bu benim ilk 5 dakika sonra daha belli oldu kuruma çizgisi
canım normal sıkma canını farklı labaratovarlar. iki gün sonra yine kan ver evdede kaset testin varmı onunla takibini yapAdet günüm bugün dun verdim kan özel hastanede 14.20 de 29 çıktı bugün saat 11 de devlet hastanesinde 25,65 çıktı
Kocaman bir tek çizgiCanımm inşallah vardırne zmaan yapacaksın