- 8 Aralık 2022
- 203
- 109
- 30
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.821
Olsun canım napalm hayırlısı olsun demekki vakti gelmemiş daha. Ben bu ay enfeksiyon var bende onun tedavisini göreceğim. İnşallah ondan sonra düzelir diye düşünüyorum. Sen gittinmi hiç doktora falanKocaman bir tek çizgivarsa da ben görmüyorum
Evet bi bayan arkadaşta demişti hgc si iyi değil kuruma çizgisini gösteriyor diye, benimde çatlamanın 8. Günü 6 günüm kaldı :) inş hamileyizdir, valla ben bu konuda tecrübeli değilim hiç gebe olmadım kuzum tecrübeli arkadaşlar daha iyi cavaplarlar,Anladim canım ne diyelim hayırlısı zaten çok erken yaptım belki 4 gün sonra çıkar varsa eğer demi 4 gün sonra catlamanin 10. Günü oluyor kadın bana yumurtlamadan 17 gun sonra yap demişti ama bilmiyorum 4 gün sonra birde doktor randevum var olmadi kan testi yaptırırım kanda kesin çıkar sanırım burda okuduklarıma gore catlamanin 10. Günunde kanda çıkar diyorlardi
Çok güzel aşkooooKızlarrrrrr amh test sonucum çıktı 4.78ay içim umut enerji ne ararsanız doldu gelin halaya
Moralim cok bozuldu versemmi bilmiyorum yarın uyudum değerleri gördükten sonra kendimi uykuya verdim hic beklemiyodum insallah senin dediğin gibidirtrueliving_ canım farklı hastanede verdiğin için bu betaların farklı çıkması çok çok normal çünkü laboratuvar farkı var o yüzden hep aynı hastanede hep aynı saatlerde kan verin diyolar. Eğer içine dert olup stres yapacaksan dünkü kan verdiğin özel hastaneye gidip kan ver yükselişi gör için rahatlasın sonrasındada evde idrarla takip edersin
Evet kesin konusmadiklari için ve 2 senedir hiç gebelik oluşmadığı için olmayı düşünüyorum. Gün verdilerAnladım hidrosalfenks galiba dediği inşallah yoktur varsada tedavisini olursunuz olcak mısınız laparoskopi
hayırlısı olsun canım En azından bir nedeni varsa bunu öğrenmiş ve tedavi olmuş olacaksın bence bu yönden bak canını sıkmaEvet kesin konusmadiklari için ve 2 senedir hiç gebelik oluşmadığı için olmayı düşünüyorum. Gün verdilerlaparaskopi+ histereskopi
Enfeksiyon için hangi ilaçları verdi doktorun?Olsun canım napalm hayırlısı olsun demekki vakti gelmemiş daha. Ben bu ay enfeksiyon var bende onun tedavisini göreceğim. İnşallah ondan sonra düzelir diye düşünüyorum. Sen gittinmi hiç doktora falan
11. Gün ise bat bugün olamaz ki 3 gün sonra olur canım11. Geç yumurtlama olduğunu düşünüyorum geçen ay tam bugün oldum çünkü asla gecikmem
Monodoks verdi ama daha başlamadık eşimde bende icecekmisiz adetin bittikten sonra başla dedi banaEnfeksiyon için hangi ilaçları verdi doktorun?
Ameliyat sonunda inşallah boşu boşuna oldum dememhayırlısı olsun canım En azından bir nedeni varsa bunu öğrenmiş ve tedavi olmuş olacaksın bence bu yönden bak canını sıkma
Ben dr belaya baktigini bilmiyordum uyuşmazlık için tekrar kan istedi diğer dr yazdigiyla yapmadi iğneyi zaten sonucu gorunce baya kötü oldum vermem sanırım artık eğer düşüşe geçtiyse bi iki güne kanamam başlar değilsen 1 hafta beklerim ben cok üzüldüm surekli bunu yaşamak beni çok etkilerKuzum her gün kan vermen iyi olmaz yorulursun hem düşün düşün insanın kafası bulanıyor 3ngunde bir ve aynj yerde aynı saatte vermeye çalış inşallah sağlıklıdır bebeğin
Aynı yerde mi yaptırdın canım bir sakin ol önceKızlar moralim cok bozuk beta hcg 25 gelmis dun 29 du o kadar kötüyüm ki
Bana da monodoks verdi doktor. infex ve fitil de verdi. Senin enfeksiyon belirtilerin neydi? Benim akıntım hep olurdu ama kimse ilaç yazmamıştı şimdiye kadar. Koku kaşıntı falan da yoktu. Smear da aldılar. Gitmisken herşeyi halledip çıktım galibaMonodoks verdi ama daha başlamadık eşimde bende icecekmisiz adetin bittikten sonra başla dedi bana
Noldu canım bak aklımız sende. Duamız seninle bizi habersiz bırakmaYavrum hiç iyi değilim. Çok dua edin bana olur mu hepiniz. Giremiyorum hiç. Başımda var bişeyler.
Ay bende internetten aldım o markayı hem ovulasyon hem gebelik inşallah hayırlı haberler almak nasip olurolur dımı uygundur yapıımmm
sen şimdi fark varsa eskısı ıle devvam et
Ama uygun ve labaquıck.Oğlumda il aldıgım labaquıck testınde hamıle oldugumu öğrenmiştim totem yapaıyorum
Yok dun 2.40 özel hastane bugun saat 11 devlet hastanesiAynı yerde mi yaptırdın canım bir sakin ol önce
İlk evlendiğimde iliski sırasında ağrı oluyordu. Smear almışlar kültür almışlar. Orta derecede mantar çıkmıştı. Onun için antibiyotik vermişlerdi o zaman. Ama kültürde bir bakteri daha pozitif çıkmış. Bununla alakalı kimse bana birşey demedi. Bende aylar sonra kendim farkettim. Her doktora gittiğimde söyledim kimse umursamadi. Onun uzurine dış gebelik gecirdim.sonra normal hamileleik oldu oda gelişmedi. Kurtaj olmak zorunda kaldim. Sonra hamile kalamadim. O zamandan beri kasik ağrım ve rahmime vuran ağrılar oluyor. Akıntım falan yok. Birde adete yakın günlerde çok az yanma oluyor. En son doktora yine söyledim. Sağolsun onlar ilgilendi. Tekrar test istediler yine pozitif çıkmış. Ve dediler ki dış gebeliğininde sonraki bebeğin gelismemesinde nedeni o olabilir demişlerdi. İnternetten araştırdığım kadarıyla da ilerlerse ksiirlikta yapıyormuşBana da monodoks verdi doktor. infex ve fitil de verdi. Senin enfeksiyon belirtilerin neydi? Benim akıntım hep olurdu ama kimse ilaç yazmamıştı şimdiye kadar. Koku kaşıntı falan da yoktu. Smear da aldılar. Gitmisken herşeyi halledip çıktım galiba
Ve tüpleri de tikayabilirmisİlk evlendiğimde iliski sırasında ağrı oluyordu. Smear almışlar kültür almışlar. Orta derecede mantar çıkmıştı. Onun için antibiyotik vermişlerdi o zaman. Ama kültürde bir bakteri daha pozitif çıkmış. Bununla alakalı kimse bana birşey demedi. Bende aylar sonra kendim farkettim. Her doktora gittiğimde söyledim kimse umursamadi. Onun uzurine dış gebelik gecirdim.sonra normal hamileleik oldu oda gelişmedi. Kurtaj olmak zorunda kaldim. Sonra hamile kalamadim. O zamandan beri kasik ağrım ve rahmime vuran ağrılar oluyor. Akıntım falan yok. Birde adete yakın günlerde çok az yanma oluyor. En son doktora yine söyledim. Sağolsun onlar ilgilendi. Tekrar test istediler yine pozitif çıkmış. Ve dediler ki dış gebeliğininde sonraki bebeğin gelismemesinde nedeni o olabilir demişlerdi. İnternetten araştırdığım kadarıyla da ilerlerse ksiirlikta yapıyormuş
Inşallah inşallah hamileyizdir bu çektiğimiz sıkıntılar mukafatla sonuçlanır inşallah bel agrım fazlalaştı sanırım dayanamayıp acile gidicem dayanamıyorum çok canım acıyor kuyruk sokumuma doğru ağrı giriyor benimde catlamanin 8. Günü ayniyiz bakalim hayırlısı acile gitsem kanda çıkar mi acaba ya yanlış çıkarda iğne yaparlarsa kötü etki yaparsa diye çok korkuyorumEvet bi bayan arkadaşta demişti hgc si iyi değil kuruma çizgisini gösteriyor diye, benimde çatlamanın 8. Günü 6 günüm kaldı :) inş hamileyizdir, valla ben bu konuda tecrübeli değilim hiç gebe olmadım kuzum tecrübeli arkadaşlar daha iyi cavaplarlar,