- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.761
Yok yavrum onla alakalı değil. Allah ın yarattığı gözle görülmeyenlerle ilgili.Gebelikle mi alakalı. Canım daha çok yeni başladınız 1 sene denemek çok normal size daha 2 ay oldu
Gittiğiniz yerle bir konuşsanız tekrardan yorumlasaEvet işte. Hata mı diyim bilgisizlik mi diyim bilemedim. O yüzden böyle karmakarışığım..
Allah yardımcınız olsunYavrum hocaya gidicem yarın. O zaman tam belli olur. Dua edin.
Anladım canım İnşAllah bir an önce atlatırsınYok yavrum onla alakalı değil. Allah ın yarattığı gözle görülmeyenlerle ilgili.
Tamam işte geç yumurtlasan bile yumurtladığın günün üstüne 14 gün koyunca bat oluyor.Yumurtlama gününden 14 gün sonra regl olunurYok bugün geç yumurtladım
Kuzum geçmiş olsun diyelim geçsin seni rahatlatsın inş tez zamanda normale dönersin, dualarım seninleBen hiç iyi değilim. Değişik bişeyler yaşıyorum. Hepiniz bana dua edin. Çok ihtiyacım var.
Hayırlı olsun İnşAllah tekrar kan ver canımKızlar selam ikinci bebeğimi istiyorum dün bi test yaptım sabah sadece benim görebildiğim bi çizgi vardı bugün saat 8 de yaptım uyku bastı beklemeden uyuyakalmışım saat 10 gibi uyandığımda test bu hale gelmiş ama sorun şu ki cuma günü kan testi verdin negatif geldi adetim dün olmam gerekiyordu perşembe günü başlayan kahverengi lekelenmem oldu adet dönemimde karnım ağrır ve hemen kanmam başlar pıhtı şeklinde ve dediğim gibi ağrım olurdu ve 2 3 gün yoğun kanamam olurdu kahverengi lekelenmem olunca şaşırdım sonra kanama pembeye sonra da kırmızıya döndü bugün 5. Gün ama sadece lavaboya gidince geliyor toplasanız 1 ped anca dolmuştur bekledim belki adet anca çözülür diye olmadı bi gariplik var dedim çünkü adetim 32 gün üzerine ilk defa 28 günde bi olmuş oluyorum diye test yaptım böyle çıktı
Bende hiç bi yan etki yapmadı. Devam ediyorum bakalım şimdilik.doktor banada vermişti bende mide bulantısı yaptı sende nasıl
aman iyi ne güzelBende hiç bi yan etki yapmadı. Devam ediyorum bakalım şimdilik.
Evet canıımmAa omega 3 de varmış içinde cok iyi canım aklımda bulunsun. İnşallah faydasını görürsün
trkn0709 canım sen yarın hangi testi yapacaksın? Ben sabah çizgi uydurdum kendimce dedim ya geçen hafta da merak edip bı test yapmıştım şimdi ikisini yanyana getirdim bugünkünde gerçekten çok çok silik bı çizgi var fotosunu çektim ama asla anlaşılmıyor innovita yapmıştım negatif demeliyim dimi aşırı silik
Yok canım faydalı olacağını sanmam. Açıkçası 3-4 profa inanırım ama ona güvenmem bu saatten sonraGittiğiniz yerle bir konuşsanız tekrardan yorumlasa
Benim de öyle olacak işte öncesind oldu dün catlamıs dün olmadı ilişki. Bugün de olur kapatırım artık olayı :)ahahah bu aksamı bos gecme yınede benımde tam oık gunu olmadı oncesı ve sonrası oldu catlamadan yanı aradakı o bı gun bos
Allah yardımcın olsun canım dualarimdasin bol bol besmele çek ayetel kursu okuYok yavrum onla alakalı değil. Allah ın yarattığı gözle görülmeyenlerle ilgili.
askım aynı hastaneleerde yaptırmamıssın ve sadece bır gun var arada kendını hıc uzme bıraz bekle ve oyle kan ver her aletın hassaslıgı bır degılKızlar moralim cok bozuk beta hcg 25 gelmis dun 29 du o kadar kötüyüm ki
cokta onemlı degıl kuzum yorma kendınıDüzelteyim kuzumvalla hastanedeyim herkesle ilgilenemiyorum yarın duzenlicem tabloyu düzeltirim
Cnm bnce kan verme bekleAdet günüm bugün dun verdim kan özel hastanede 14.20 de 29 çıktı bugün saat 11 de devlet hastanesinde 25,65 çıktı
Helal olsun canooooo iyi etmişsinDün ben çok rahatsızdim. Gündüz iki kere parol içtim. Akşam tüm kemiklerim ağrıdı, titreme başladı mecbur aferim içtim.
İçtikten 1 saat sonra kendime gelince eşime hadi iyiken bitirelim şu işi dedim
Yaptık yani canim zor şartlarda da olsam.