-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.781
Yaa kötü olmuş böylede ya sonucunu bilmeden ne anlamı kalıyor ki böyle başka bir doktorla görüşsenYok canım faydalı olacağını sanmam. Açıkçası 3-4 profa inanırım ama ona güvenmem bu saatten sonra
rastgele artık kankammmBenim de öyle olacak işte öncesind oldu dün catlamıs dün olmadı ilişki. Bugün de olur kapatırım artık olayı :)
@trkn0709 canım sen yarın hangi testi yapacaksın? Ben sabah çizgi uydurdum kendimce dedim ya geçen hafta da merak edip bı test yapmıştım şimdi ikisini yanyana getirdim bugünkünde gerçekten çok çok silik bı çizgi var fotosunu çektim ama asla anlaşılmıyor innovita yapmıştım negatif demeliyim dimi aşırı silik
Ya ama şimdiye kadar belirginleşmesi gerekmiyor muyduLaboquick yapicam cnm
Silikte olsa tekrarla yarın cnm çünkü bat tarihine 3 gün var daha seninde çizgi belirginleşirse bebiş var
Ha birde kiminde mide bulantı şikayeti olduğunu duydum o yüzden gece yatmadan hemen önce alıyorum. Belki de ondan olmuyor bende.aman iyi ne güzel
Benim adetime daha çok var ama canım senin attigin bu fotoda pek 2. Çizgi yok gibi ama benimkinde var gibi bilmiyorumki yada ben mi uyduruyorum inanki hiç bilmiyorum bakalım bekleyip görücez 4 gün sonra tekrar yapicamOna güvenme bak geçen ay içinde bi tane testi vardı silik çıktı bende reglimden bir gün önce yapmıştım Eki Görüntüle 3186137
Aynısı aynısı bende de oluyor ama nasıl tarif edeceğimi bilemedimKızlar göbek değilime 3 parmak mesafede sol tarafı olan yerse batma oluyor kramp gibi bişey batıp çıkıyor batıyor, böyle gebelik belirtisi yaşayan oldu mu hiç
bilmiyorumda artk neden bende yaptı kullandm 2 kutu sonra bıraktm mfk nın takviyelerini kullandm 2 ay şimdde omepaq10 aldmHa birde kiminde mide bulantı şikayeti olduğunu duydum o yüzden gece yatmadan hemen önce alıyorum. Belki de ondan olmuyor bende.
Sakla bebişin ateşi ölçersin :)Kanka ben sana demedim mi ben çıkıp eczaneden alana kadar daha önce elime geçer diye hahahhahajPapatyamaviss
Ama bendeki olan canım ateş ölçerim hiç de bozuk değilmiş aynı ölçümü yapıyor resmen boşuna ateş ölçer almış oldum artık bir gün biriyle ölçerim bir gün biriyle sıkıldıkça
İnşallah faydasını görürsün bebeğim şifa olsun inşallahbilmiyorumda artk neden bende yaptı kullandm 2 kutu sonra bıraktm mfk nın takviyelerini kullandm 2 ay şimdde omepaq10 aldm
Almışken laboquick gebelik testi de aldımben cumartesı kesın yaparım
amin canım herkeslere şifa olsun işte duyduğumuzu yapıyoruz :)İnşallah faydasını görürsün bebeğim şifa olsun inşallah
goya almayacaktın falan dımı amaAlmışken laboquick gebelik testi de aldım
Bekle daha test yapmak yok en az iki gün kalası:)Eveet hanımlar gelelım fasulyenın faydalarınabugun karnım agrıyor cok kasıklarım da adetımsı gıbı bısey yumurtlama yedıncı gun belimde de hafıf bır yanma mevcut