Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama dönemi ne yorgunluğu yaaa geçen aylarda benim eşim de kolunu sakatladı. Senin kolundan daha önemli dedim yine değerlendirdim
Benim eşimde yumurtlama zamanı hem hastalandı hem aşırı yorgun geliyor ebe 3 günü tamamlicaz diye adamı öldüreceğim az kaldı ha gayret son bir günümüz kaldı bugünü de tamamlasak azat edeceğim onu uzun bit süre

Yumurtlamadan beri olan belirtilerim bugün azalmaya başladı korkuyorum bata bugünü saymazsak 4 gün var böyle olup yine de pozitif sonuç alan var mı? Kasıklarım hala ağrıyo batıyo ama azaldı ağrısı belimde de ağrı var o da azaldı

Merhaba arkadaşlar.
Bizde bu ay korunmayı ilk kez bırakıyoruz, ilk gebelik için. Biraz korku , biraz endişe, biraz heyecan.
Yaşım 30 olmak üzere. Daha fazla ertelemeyelim dedik. Çünkü bir gün çocuğumuz olsun isteği hep var.
Hemen gebe kalamama, sebepsiz düşükler, olası problemler vs gibi ihtimaller için geç kalmayalım dedik.

Kısaca aranıza katılıyorum. Bakalım neler olacak

Benim arkadaşımın öyle olmuş. Regl zamanı ağrı kesildi tık diye öyle şüphelendim demişti. Regl öncesi öyle ağrıları olmuş ki regl olacağını düşünüp ped taşıyomuş yanında. Hamile çıktı sonra

Hayırlara vesile olsun

Adete 6 gün kala miratech erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Bu marka güvenilir mi ? İlk defa aldım.

Hoşgeldin canım 30 yaş ve ilk gebelikleri duyunca bana da bir rahatlama geliyor sanki bir ben gibi hissediyorum kendimi bazen etrafim sadece ben olunca başka kimse olamayınca hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah

Benim fikrimi soracak olursan ben olsam bir gün doku bir gün boş şeklinde devam ederdim sperm kalitesi için. Zaten sperm daha uzun yaşıyor tutacak olduktan sonra o onu karşılar zaten bence böyle kuzum inşallah hayırlısı ile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…