Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takip edeyim o zaman. Cidden öyle ya önceden üçer beşer alırken şimdi tek tek. Bir bakayım diye kitap alma olayı da bitti zaten. Garanti beğeneceklerimi alıyorum

Ya bende geçen otobüse binince düşündüm. Aynı şehirde olduğumuzu bildiğim kızlar var belki de karşılaşıyoruz

Takip edeyim o zaman. Cidden öyle ya önceden üçer beşer alırken şimdi tek tek. Bir bakayım diye kitap alma olayı da bitti zaten. Garanti beğeneceklerimi alıyorum
Aynen canım seçici oluyurız artık Almanya da 18 yaşını gelmiş gençlere devlet 200 ero sosyal etkinlikte kullanabacğı bakiye veriyormuş ne güzel ya Sinema tiyatro da kitapta kullanacaksın muhteşem bir şey tam bir gelişim

Yumurtlama dönemi ne yorgunluğu yaaa geçen aylarda benim eşim de kolunu sakatladı. Senin kolundan daha önemli dedim yine değerlendirdim
çok guldum yaa.ben daha sıftah atamadım yaa esım mıde bulantısı kusma ates baya hasta yazıkıyılesmesını beklıyorum

Peki benim bu yazıyı okurken gözyaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…