- 26 Aralık 2015
- 11.599
- 18.649
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.121
İnşallah canım benim bugün akıntım daha çok bence bugün catladı son kapanışı yaparım bugün gerisi Allah KerimBenim ovulasyon 12. gün ama 13. gün ateş düşük seyir etti. Bazen bir anda yükselmez. Ama yükselişe geçmiş canım. İçin rahat olsun
Tablon var mı canım onu görsem daha iyi olur bütün görmemCanım benim ateşim bugün 0.4 derece artmış yöurtamama yakın diyebilir miyiz sence
Bugünü değerlendireceğim canım akıntım bayağı var bugün. Bence bugün çatlayacak gerisini Allah bırakacağımSen bugünü degerlendir yine.
Belki bu ay bu kadar yükselecek.
Canım endişelenme geçen ay ben de nerdeyse 0 belirti ile hamile olduğumu öğrendim. Herkeste belirti olacak diye bir şey yok hiç stres yapma düşünme bileYumurtlamadan beri olan belirtilerim bugün azalmaya başladı korkuyorumbata bugünü saymazsak 4 gün var böyle olup yine de pozitif sonuç alan var mı? Kasıklarım hala ağrıyo batıyo ama azaldı ağrısı belimde de ağrı var o da azaldı
İyi ki varsın hepiniz iyi ki varsınız kuzumYorulmak yok daha yolun başındayız bebişim , modunu yükselt hemen bakem
Ay çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız hamilenin duası kabul olur derler dua ederseniz çok sevinirimCanım endişelenme geçen ay ben de nerdeyse 0 belirti ile hamile olduğumu öğrendim. Herkeste belirti olacak diye bir şey yok hiç stres yapma düşünme bile
Haklısın canım ama bugün çatlayacak sanki akıntım artıyor çünkü hayırlısı olsun bakalımYumurtlamama söz konusu değil bence er ya da geç yumurtlayacaksın ama biz hep aynı zamanlamaya odaklandığımız için beklenti büyüyo
Hadi inşallah aynen eli kulağında görünüyor canımBende demin test yaptım t nihayet koyukaşmaya başlamış eli kulağındarırEki Görüntüle 3184041
Canım ben kimyasal gebelik geçirdim sonrasındaAy çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız hamilenin duası kabul olur derler dua ederseniz çok sevinirim
Ama dualarım seninle tabiki. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım ben kimyasal gebelik geçirdim sonrasında
Hoşgeldin canım 30 yaş ve ilk gebelikleri duyunca bana da bir rahatlama geliyor sanki bir ben gibi hissediyorum kendimi bazen etrafim sadece ben olunca başka kimse olamayıncahayırlı güzel haberlerini alırız inşallah
Kanka daha ne olsun mis gibiSon halıyle de bu sekılde kızlar ben beklemeye geçiyorum artık oldu oldu olmadı nasıp, tablo ve ilişkilerde bu şekilde
umut varmı sevgili hamişlerim @Deepblues @pozitifbiri @TASUU
ve ocak ayı arkadaşlarımfnd_50 @savascii @melisaa93 @trueliving_ @lavinya- @bebekheyecani @Niqu
Eki Görüntüle 3183919
Çok geçmiş olsun bende kasımda geçirdim Allah tekrar nasip eder sağlıklı şekilde inşallahCanım ben kimyasal gebelik geçirdim sonrasında
Miratech ovulasyon testleri felaketti canım yanlış bi marka tavsiye etmem..Adete 6 gün kala miratech erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Bu marka güvenilir mi ? İlk defa aldım.
Bende 29 yaşındayım doğum yapana kadar 30 olur diyorum bi geç kalmışım gibi hissediyorum ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinnHoş buldum.
Benimde çevremde çoğu kişi bu yaşlarda çocuk sahibi. Şöyle böyle derken yaş alıp başını gittiNasıl bir sürecin içine gireceğimizi bilmiyoruz. Allah korusun, olumsuz ihtimalleri de düşününce insan, daha fazla ertelememek en iyisi gibi
Değişik duygular içindeyim. Neler yaşayacağız bakalım
Katılıyorum bozuk çıkıyo çoğuMiratech ovulasyon testleri felaketti canım yanlış bi marka tavsiye etmem..