Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamadan beri olan belirtilerim bugün azalmaya başladı korkuyorum 🥹 bata bugünü saymazsak 4 gün var böyle olup yine de pozitif sonuç alan var mı? Kasıklarım hala ağrıyo batıyo ama azaldı ağrısı belimde de ağrı var o da azaldı
Canım endişelenme geçen ay ben de nerdeyse 0 belirti ile hamile olduğumu öğrendim. Herkeste belirti olacak diye bir şey yok hiç stres yapma düşünme bile

IMG-20221229-WA0024.jpeg

Alttaki son ikiyi bugün yaptım bana hala catlamamis gibi geldi sizce ?

Hoşgeldin canım 30 yaş ve ilk gebelikleri duyunca bana da bir rahatlama geliyor sanki bir ben gibi hissediyorum kendimi bazen etrafim sadece ben olunca başka kimse olamayınca 😅 hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah 🤲

Hoş buldum.😇
Benimde çevremde çoğu kişi bu yaşlarda çocuk sahibi. Şöyle böyle derken yaş alıp başını gitti 🙈 Nasıl bir sürecin içine gireceğimizi bilmiyoruz. Allah korusun, olumsuz ihtimalleri de düşününce insan, daha fazla ertelememek en iyisi gibi 🥰
Değişik duygular içindeyim. Neler yaşayacağız bakalım 🙈

Hoş buldum.😇
Benimde çevremde çoğu kişi bu yaşlarda çocuk sahibi. Şöyle böyle derken yaş alıp başını gitti 🙈 Nasıl bir sürecin içine gireceğimizi bilmiyoruz. Allah korusun, olumsuz ihtimalleri de düşününce insan, daha fazla ertelememek en iyisi gibi 🥰
Değişik duygular içindeyim. Neler yaşayacağız bakalım 🙈
Bende 29 yaşındayım doğum yapana kadar 30 olur diyorum bi geç kalmışım gibi hissediyorum ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinn😄

X