Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim yunurtlamam 27 sindeydi 28inde de çatladı sol kasigim şiş gibi arada sızlıyor ama dolu gibi hissediyorum neden sizce henüz yeni yumurtlama gördüm gebeliğe de baglayamiyorum

kııazz meslektassımm ne guzel konustunnn TUYAP ta varmısınız

o gün gelecek ve bunu kutlaycagız hepımızz

kocam da bana aksamları gelmıs yorgunum dıyo dedım bende yorgunum ama bak hala ıkıncı bebe pesınde kosturuyorum

Benim de böyle olacak muhtemelen

Yaa ne güzel yapmışın İnsan önce kendine değer vermeli. Bende geçen gün bir kitap serisini alacaktım, baktım çok pahalıydı biraz daha dursun dedim. Belki parça parça alırım
Evet gerçekten kitaplar aşırı pahalandı iyi ki baya kitap alıp kitpalığma koymuşum 15 TL ye aldığım kitap 100 lira olmuş ben şok oldum. Amazon’a bak ben genelde oradan alıyorum kitaplarımı dönem dönem aşırı iyi fiyatlar oluyor

Haklısın canım ama üzüldükce eline bişey geçmez moralini iyi tut ki güze şeyler olsun bu zor gunlerin bir mukafati olacaktır illaki amin amin inşallah hepimizi de

Aklıma hep şey geliyo düşünsenize aslında gerçekte bazılarımız yüz yüze geliyo ama birbirini tanımıyo anonim olarak hepimiz birbirimizi tanıyoruz ama belki de çoğumuz biyerlerde denk geliyo ve belki de kısacık bir an yüzyüze geliyoruz. Hepimizin dertleri aynı içimizi döktüğümüz yer aynı. Ne garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…