- 31 Ağustos 2012
- 21.811
- 35.101
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.061
Bende doğan cuceoglu geliştiren anne baba kitabını okuyorumBende kendime yılbaşı hediyesi aldımkendime hediye almayı çok seviyorum özellikle en sevdiğim kitap Yeni yılda bol okumalı bebişli yıllarımız olsun kızlar
kııazz meslektassımm ne guzel konustunnnKızlar hepinizle bir gönül bağı kurduk burdan birbirimizi görmeden. Belki kimseyle paylaşmadığımız şeyleri paylaştık. Ama bu grupta herkes birbirine destek olmak için var. İnsanız ve hergün aynı modda olamayız. Mesela dün akşam canım sıkkındı eve gidip ağladım. Bugün enerjiden yerimde duramıyorum. Yani demem o ki bişey için niyet ettik diye o yol kolay olacak diye kimse bize söz vermedi. Ağlasak da üzülsek de gülsek de en sonunda bebeklerimize kavuşsak da hepsi bizim için ve hepsi bizim duygularımız. Her duygunun doğal olduğunu ve bir gün geçeceğini unutmadan yaşayın ne yaşayacaksanız. Hepimiz kendimizi böyle kucaklayalım. Önce kendi içimizdeki çocuğu sevip ona sarılalım. Gerisi Allah tan. Hepinizi seviyorum.
o gün gelecek ve bunu kutlaycagız hepımızzKuzum anlıyorum..mesela benim eltim 21 yaşında 3 sene sebebsiz cocuğu olmuyor..geçen gün kendim onunla gitdim rahim filmi çektirdi ve doktor sonra ona dediki gençsin 24 yaşın olmadan devlet sana tüp bebek bile yapmaz..kız diyorki 10 sene bile beklesem kayb edecek bir şeyim yok..bir bana bakıyor birde kendine..Umutumu itirmiyorum..anne olucağımı hiss ediyorum..
Amin kuzum Amino gün gelecek ve bunu kutlaycagız hepımızz
kocam da bana aksamları gelmıs yorgunum dıyo dedım bende yorgunum ama bak hala ıkıncı bebe pesınde kosturuyorumYaa çok geçmiş olsun canım İnşAllah bir an önce iyileşirÖnce sağlık tabiki.hem fazlasıyla koşturuyorsun spora ne hacet Bunca ödediğin bedelin mükafatını da alırsın İnşAllah bu ay hayırlısıyla
Zaten 3 gün değerlendircem beybisi bugğn yarın ve sonralarıasıl bugun pık olmus kuzum bıde catladıgı zaman onemlı bu gun ve sonrası yanı onemlı
ben aarada bır gun degerlendırmedım cok pısmanımZaten 3 gün değerlendircem beybisi bugğn yarın ve sonraları
Benim de böyle olacak muhtemelenCano ben programın yumurtlama diye gösterdiği tarihlerde bir öncesi, yumurta günü ve sonrası çalıştım. Yani 3 gün üst üste olmuş oldu. Sonra rahatsızlandı. Ara verdik sonra bir iki daha denedik. Çatlamanın olduğu günden on gün sonra testler pozitif oldu. Tabloyu ekleyeyim bak. 8 i Yumurtlama günüymüş güya, Rabbim ol dedi ve oldu çok şükür, darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlara
valla hiç belli olmaz bebeğin geleceği varsa her türlü gelir aşko dert etme kendine sakınnnben aarada bır gun degerlendırmedım cok pısmanım
Evet gerçekten kitaplar aşırı pahalandı iyi ki baya kitap alıp kitpalığma koymuşum 15 TL ye aldığım kitap 100 lira olmuş ben şok oldum. Amazon’a bak ben genelde oradan alıyorum kitaplarımı dönem dönem aşırı iyi fiyatlar oluyorYaa ne güzel yapmışınİnsan önce kendine değer vermeli. Bende geçen gün bir kitap serisini alacaktım, baktım çok pahalıydı biraz daha dursun dedim. Belki parça parça alırım
Haklısın canım ama üzüldükce eline bişey geçmez moralini iyi tut ki güze şeyler olsun bu zor gunlerin bir mukafati olacaktır illakiİn şa Allah kuzum.Yaştan dolayı zaten tüp bebeğe gitmiyorum..zor sürec olduğu için ikinciyi yapamam..nadiren tüp bebekten sonra ikinciye doğal yolla kalıyorlar..ondan hep bunlar beni düşündüroyor çokAllah senide tez bir zamanda sevindirsin kuzum
test yaptınız mı valla yoğundum bugün tüm konuyu kaçırdım ama meraklar içindeyim.Amin bebeğim inşallah
Bebek el sallıyorBiri erken gebelik biri normal. İlk 1 dkda çıktı normal olan diğeri 2 dkda
bence hamilelik var tebirklerrr.Biri erken gebelik biri normal. İlk 1 dkda çıktı normal olan diğeri 2 dkda
3 aralık mı 3 ocak olacak sanırımKızlar bat 3 Aralık ama dayanamadım yaptım
Hahahahahkııazz meslektassımm ne guzel konustunnnTUYAP ta varmısınız