Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gerçekten kitaplar aşırı pahalandı iyi ki baya kitap alıp kitpalığma koymuşum 15 TL ye aldığım kitap 100 lira olmuş ben şok oldum. Amazon’a bak ben genelde oradan alıyorum kitaplarımı dönem dönem aşırı iyi fiyatlar oluyor
Takip edeyim o zaman. Cidden öyle ya önceden üçer beşer alırken şimdi tek tek. Bir bakayım diye kitap alma olayı da bitti zaten. Garanti beğeneceklerimi alıyorum ☺️

Aklıma hep şey geliyo düşünsenize aslında gerçekte bazılarımız yüz yüze geliyo ama birbirini tanımıyo :KK70: anonim olarak hepimiz birbirimizi tanıyoruz ama belki de çoğumuz biyerlerde denk geliyo ve belki de kısacık bir an yüzyüze geliyoruz. Hepimizin dertleri aynı içimizi döktüğümüz yer aynı. Ne garip 🥹
Ya bende geçen otobüse binince düşündüm. Aynı şehirde olduğumuzu bildiğim kızlar var belki de karşılaşıyoruz ☺️

Takip edeyim o zaman. Cidden öyle ya önceden üçer beşer alırken şimdi tek tek. Bir bakayım diye kitap alma olayı da bitti zaten. Garanti beğeneceklerimi alıyorum ☺️
Aynen canım seçici oluyurız artık Almanya da 18 yaşını gelmiş gençlere devlet 200 ero sosyal etkinlikte kullanabacğı bakiye veriyormuş ne güzel ya Sinema tiyatro da kitapta kullanacaksın muhteşem bir şey tam bir gelişim 🤩

Kızlar öğlen yaptığımda silikti çatlama diye düşündüm şu altta ki yazısız olanı yeni yaptım bu testler ne durumda şimdi yorumlar mısınız
255EA1DC-8943-4C64-9096-DD8E0FC5749D.jpeg

Yumurtlama dönemi ne yorgunluğu yaaa😂 geçen aylarda benim eşim de kolunu sakatladı. Senin kolundan daha önemli dedim yine değerlendirdim 😂
😂🤣çok guldum yaa.ben daha sıftah atamadım yaa esım mıde bulantısı kusma ates baya hasta yazık🤣ıyılesmesını beklıyorum

Kızlar hepinizle bir gönül bağı kurduk burdan birbirimizi görmeden. Belki kimseyle paylaşmadığımız şeyleri paylaştık. Ama bu grupta herkes birbirine destek olmak için var. İnsanız ve hergün aynı modda olamayız. Mesela dün akşam canım sıkkındı eve gidip ağladım. Bugün enerjiden yerimde duramıyorum. Yani demem o ki bişey için niyet ettik diye o yol kolay olacak diye kimse bize söz vermedi. Ağlasak da üzülsek de gülsek de en sonunda bebeklerimize kavuşsak da hepsi bizim için ve hepsi bizim duygularımız. Her duygunun doğal olduğunu ve bir gün geçeceğini unutmadan yaşayın ne yaşayacaksanız. Hepimiz kendimizi böyle kucaklayalım. Önce kendi içimizdeki çocuğu sevip ona sarılalım. Gerisi Allah tan. Hepinizi seviyorum. ❤️
Peki benim bu yazıyı okurken gözyaşlarım 🥲 🧡

X