- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.041
Gülümsedim bunu okuyuncaKızlar hepinizle bir gönül bağı kurduk burdan birbirimizi görmeden. Belki kimseyle paylaşmadığımız şeyleri paylaştık. Ama bu grupta herkes birbirine destek olmak için var. İnsanız ve hergün aynı modda olamayız. Mesela dün akşam canım sıkkındı eve gidip ağladım. Bugün enerjiden yerimde duramıyorum. Yani demem o ki bişey için niyet ettik diye o yol kolay olacak diye kimse bize söz vermedi. Ağlasak da üzülsek de gülsek de en sonunda bebeklerimize kavuşsak da hepsi bizim için ve hepsi bizim duygularımız. Her duygunun doğal olduğunu ve bir gün geçeceğini unutmadan yaşayın ne yaşayacaksanız. Hepimiz kendimizi böyle kucaklayalım. Önce kendi içimizdeki çocuğu sevip ona sarılalım. Gerisi Allah tan. Hepinizi seviyorum.
Yaa ne güzel yazmışsın o güzel kalbin hep güzelliklerle karşılaşsınKızlar hepinizle bir gönül bağı kurduk burdan birbirimizi görmeden. Belki kimseyle paylaşmadığımız şeyleri paylaştık. Ama bu grupta herkes birbirine destek olmak için var. İnsanız ve hergün aynı modda olamayız. Mesela dün akşam canım sıkkındı eve gidip ağladım. Bugün enerjiden yerimde duramıyorum. Yani demem o ki bişey için niyet ettik diye o yol kolay olacak diye kimse bize söz vermedi. Ağlasak da üzülsek de gülsek de en sonunda bebeklerimize kavuşsak da hepsi bizim için ve hepsi bizim duygularımız. Her duygunun doğal olduğunu ve bir gün geçeceğini unutmadan yaşayın ne yaşayacaksanız. Hepimiz kendimizi böyle kucaklayalım. Önce kendi içimizdeki çocuğu sevip ona sarılalım. Gerisi Allah tan. Hepinizi seviyorum.
Tedavi denenmiş tabi..kendim hemşireyim hemen tedavi olundum 4 ay doktora git gel ilk zaten onu etdim..Bu aydan çok umutluyumMoral cok onemli canım artık o kadar ileri ki tıp çoğu şey mümkün ne hikayeler duyuyoruz imkansızlar bile gerçek oluyo.senin önünde bi sürü seçenek var tedavi yöntemi denenmemiş suan bi yerden başlarsın güzel sonuçlar alırsın Allah ın izniyle
Ben kürtaja girerken bile bura yazmıştım..Nisan annelerinden geldim ben buralara..kızlar çok destek oldular..kimseye demediğimi bura yazdımGülümsedim bunu okuyuncaGerçekten kürtajdan sonra sizler bana çok motive oldunuz güzel sözleriniz bile yalnız değilim dedirtti Ben bu dayanışma olmasa gerçekten belki de cesaret edemeyecektim tekrar şimdi kendime kota koymaktan vazgeçtim nasip diyorum bebiş dısında da burda Aralık grubunda çok dertleştik ben kimseyle konuşmuyorum bebek konusunu artık grup dısında konuyu kapatıyorum soran olursa da cünkü bu samimiyeti bulamıyorum aynı yolda yürüyoruz hepimiz ve varacağımız yer aynı olacak insallah
Ben de öyleyim hep bi huzursuzluk hissiOf kızlar ya yumurtlamadan beri kasıklarımda adet olacak gibi ağrım var hep bi rahatsızlık var orda bunu yaşayan var mı ? 21inde pik gördüm
Yapcam yapcam karar verdim bebeğim eşime söyledim zaten hemen yapalım dedi kaçar mıHadi bakalım rast gelsin inşallah
Çoookk doğru demişsin canım benim. Bu günlerinde birer anı olduğunu bilelim. Her gün biraz daha tadı artıyor sonuçta. Aslında herşey takır takır yazılı ve bizim planımıza göre değil yazılana göre yaşıyoruz. Her duygudansa biz sorumluyuz ve bu zor günler geçince boşuna yıprattık kendimizi demememiz gerek. Kolay olsa bu kadar lezzetli olduğunu nerden bilebilirdik ki sonuçta. İyi ki böyle bir platform var ve herkes aynı dili konuşuyor. Binbir duygu yaşıyoruz kendimize o an ağlarken başkasına sevinip gülüyoruz. Ve hiç bir temas olmadan, görmeden sadece hissettiklerimiz ile gönül aynamız birleşip ortaya bu çıkıyor.Kızlar hepinizle bir gönül bağı kurduk burdan birbirimizi görmeden. Belki kimseyle paylaşmadığımız şeyleri paylaştık. Ama bu grupta herkes birbirine destek olmak için var. İnsanız ve hergün aynı modda olamayız. Mesela dün akşam canım sıkkındı eve gidip ağladım. Bugün enerjiden yerimde duramıyorum. Yani demem o ki bişey için niyet ettik diye o yol kolay olacak diye kimse bize söz vermedi. Ağlasak da üzülsek de gülsek de en sonunda bebeklerimize kavuşsak da hepsi bizim için ve hepsi bizim duygularımız. Her duygunun doğal olduğunu ve bir gün geçeceğini unutmadan yaşayın ne yaşayacaksanız. Hepimiz kendimizi böyle kucaklayalım. Önce kendi içimizdeki çocuğu sevip ona sarılalım. Gerisi Allah tan. Hepinizi seviyorum.
Çok takıyorum kafama ya bi kendimi salamıyorum psikolojik mi o ağrı onuda bilmiyorum ama bazen ağrıyla uykumdan uyanıyorumBen de öyleyim hep bi huzursuzluk hissi
Ben öyle olmustum hamileymişimOf kızlar ya yumurtlamadan beri kasıklarımda adet olacak gibi ağrım var hep bi rahatsızlık var orda bunu yaşayan var mı ? 21inde pik gördüm
İnşallah öyledir ya çok üzülüyorum artık 8 ay olduBen öyle olmustum hamileymişimmuhtemelen döllenme ağrısı İnsallah öyledir bende öyleydi
Allah sağ salim kucağıza almayı nasip etsin inşallahBen öyle olmustum hamileymişimmuhtemelen döllenme ağrısı İnsallah öyledir bende öyleydi
Ben de 23 gün önce kürtaj oldum malesefİnşallah öyledir ya çok üzülüyorum artık 8 ay oldudaha önce 1 kere hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Acaba diyorum kürtajdan sonra tüplerdemi bi sorun oldu bilmiyorum
teşekkür ederim amin inşallah öyledirBen de 23 gün önce kürtaj oldum malesefAllahım insallah nasip eder size bu ay.. tüplerde sorun olmamıştır Eger vakum kürtaj ise sadece girip alıyorlar tüplere bir durum olmuyor diye biliyorum.. ben hamileliğimde yumurtlama günü itibaren hep ağrılarım oldu adet ağrısı gibi yumurta ağrısı hic geçmedi haftalarca yumurtlamadan 11 gün sonra çok silik pozitif gördüm 14-15 günde de kan testinde çıkmıştı insallah sizde de öyledir suan
Kuzum anlıyorum..mesela benim eltim 21 yaşında 3 sene sebebsiz cocuğu olmuyor..geçen gün kendim onunla gitdim rahim filmi çektirdi ve doktor sonra ona dediki gençsin 24 yaşın olmadan devlet sana tüp bebek bile yapmaz..kız diyorki 10 sene bile beklesem kayb edecek bir şeyim yok..bir bana bakıyor birde kendine..Umutumu itirmiyorum..anne olucağımı hiss ediyorum..Niqu kuzum umıtsızlık oluyor , mod dusukken hele kı bunlar daha cok vuruyor ınsana. Benim arkadasım benımle yasıt genç yanı bakıldıgında ben 23 yasında anne oldum , arkadasım o zaman yenı evlenmıstı.Ve bebek dusunduler hemen ama olmadı hormonları sıkıntılı cıktı erken menapoz cıktı tuplerınden bır tanesı yumurta uretmıyordu. Olusan yumurtası da cok azdı tedavıye basladı , asılama yaptırdı ıkı kez , olmayınca tup bebek cok umutluydu olmadı olmadı maddı olarakta kalmadıgı ıcın artık yapacak bırsey yok dedı ve kabullendı bu durumu. Suan 3 aylık bebegı var herseyın bıttıgını dusundugu yerde hıc ummadıgı anda Rabbım verdı kendılıgınden hamıle kaldı o yuzdenn oyuzdennn lütfen umudunu hıc yıtırme soyle dusun kı hamıle kalabılıyorsun bu cok buyuk bır umut aslında , umarım bıraz olsun yuregın hafıfler
Muhammed suresi 31.ayeti okuyabilir misin canım belki biraz iyi gelirİşte bende çok zor hamile kaldım..sonra gitdi benden..eşime diyorum iyi anne diğilim gitdi benden çocuğum..Hep böyle TV bakıyorum anneler cocuklarıni atıyorlar..gerçekten onları anlamıyorum..atılmış cocukları görünce içim parçalanıyor..
Okurum kuzum..zaten ne görüyorum hep okuyorumMuhammed suresi 31.ayeti okuyabilir misin canım belki biraz iyi gelir
Yaa çok geçmiş olsun canım İnşAllah bir an önce iyileşirbende oglan hasta olunca nakavtı cektım uykusuz ve bır fııl calısmaya devam edıyorum ... arada da bebe ıcın ılıskı pesınde kosturuyorum tabııısalı gunu ıse gıtmedım . Her ogle molasında surup ıcırmeye eve gıdıp gerı gelıyorum ısyerıne , yoruldum hastalık zamanları cok zor .. Çok şükür yine bu halimize iyileşiyoruz iyileşebiliyoruz :)
Yaa ne güzel yapmışınBende kendime yılbaşı hediyesi aldımkendime hediye almayı çok seviyorum özellikle en sevdiğim kitap Yeni yılda bol okumalı bebişli yıllarımız olsun kızlar