Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gülümsedim bunu okuyunca Gerçekten kürtajdan sonra sizler bana çok motive oldunuz güzel sözleriniz bile yalnız değilim dedirtti Ben bu dayanışma olmasa gerçekten belki de cesaret edemeyecektim tekrar şimdi kendime kota koymaktan vazgeçtim nasip diyorum bebiş dısında da burda Aralık grubunda çok dertleştik ben kimseyle konuşmuyorum bebek konusunu artık grup dısında konuyu kapatıyorum soran olursa da cünkü bu samimiyeti bulamıyorum aynı yolda yürüyoruz hepimiz ve varacağımız yer aynı olacak insallah

Yaa ne güzel yazmışsın o güzel kalbin hep güzelliklerle karşılaşsın

Tedavi denenmiş tabi..kendim hemşireyim hemen tedavi olundum 4 ay doktora git gel ilk zaten onu etdim..Bu aydan çok umutluyum

Ben kürtaja girerken bile bura yazmıştım..Nisan annelerinden geldim ben buralara..kızlar çok destek oldular..kimseye demediğimi bura yazdım

Çoookk doğru demişsin canım benim. Bu günlerinde birer anı olduğunu bilelim. Her gün biraz daha tadı artıyor sonuçta. Aslında herşey takır takır yazılı ve bizim planımıza göre değil yazılana göre yaşıyoruz. Her duygudansa biz sorumluyuz ve bu zor günler geçince boşuna yıprattık kendimizi demememiz gerek. Kolay olsa bu kadar lezzetli olduğunu nerden bilebilirdik ki sonuçta. İyi ki böyle bir platform var ve herkes aynı dili konuşuyor. Binbir duygu yaşıyoruz kendimize o an ağlarken başkasına sevinip gülüyoruz. Ve hiç bir temas olmadan, görmeden sadece hissettiklerimiz ile gönül aynamız birleşip ortaya bu çıkıyor.

İnşallah öyledir ya çok üzülüyorum artık 8 ay oldu daha önce 1 kere hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Acaba diyorum kürtajdan sonra tüplerdemi bi sorun oldu bilmiyorum
Ben de 23 gün önce kürtaj oldum malesef Allahım insallah nasip eder size bu ay.. tüplerde sorun olmamıştır Eger vakum kürtaj ise sadece girip alıyorlar tüplere bir durum olmuyor diye biliyorum.. ben hamileliğimde yumurtlama günü itibaren hep ağrılarım oldu adet ağrısı gibi yumurta ağrısı hic geçmedi haftalarca yumurtlamadan 11 gün sonra çok silik pozitif gördüm 14-15 günde de kan testinde çıkmıştı insallah sizde de öyledir suan

teşekkür ederim amin inşallah öyledir

Kuzum anlıyorum..mesela benim eltim 21 yaşında 3 sene sebebsiz cocuğu olmuyor..geçen gün kendim onunla gitdim rahim filmi çektirdi ve doktor sonra ona dediki gençsin 24 yaşın olmadan devlet sana tüp bebek bile yapmaz..kız diyorki 10 sene bile beklesem kayb edecek bir şeyim yok..bir bana bakıyor birde kendine..Umutumu itirmiyorum..anne olucağımı hiss ediyorum..

Muhammed suresi 31.ayeti okuyabilir misin canım belki biraz iyi gelir

Yaa çok geçmiş olsun canım İnşAllah bir an önce iyileşir Önce sağlık tabiki.hem fazlasıyla koşturuyorsun spora ne hacet Bunca ödediğin bedelin mükafatını da alırsın İnşAllah bu ay hayırlısıyla

Bende kendime yılbaşı hediyesi aldım kendime hediye almayı çok seviyorum özellikle en sevdiğim kitap Yeni yılda bol okumalı bebişli yıllarımız olsun kızlar
Yaa ne güzel yapmışın İnsan önce kendine değer vermeli. Bende geçen gün bir kitap serisini alacaktım, baktım çok pahalıydı biraz daha dursun dedim. Belki parça parça alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…