Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinizle bir gönül bağı kurduk burdan birbirimizi görmeden. Belki kimseyle paylaşmadığımız şeyleri paylaştık. Ama bu grupta herkes birbirine destek olmak için var. İnsanız ve hergün aynı modda olamayız. Mesela dün akşam canım sıkkındı eve gidip ağladım. Bugün enerjiden yerimde duramıyorum. Yani demem o ki bişey için niyet ettik diye o yol kolay olacak diye kimse bize söz vermedi. Ağlasak da üzülsek de gülsek de en sonunda bebeklerimize kavuşsak da hepsi bizim için ve hepsi bizim duygularımız. Her duygunun doğal olduğunu ve bir gün geçeceğini unutmadan yaşayın ne yaşayacaksanız. Hepimiz kendimizi böyle kucaklayalım. Önce kendi içimizdeki çocuğu sevip ona sarılalım. Gerisi Allah tan. Hepinizi seviyorum. ❤️
kııazz meslektassımm ne guzel konustunnn :KK200: TUYAP ta varmısınız :KK70:

Kuzum anlıyorum..mesela benim eltim 21 yaşında 3 sene sebebsiz cocuğu olmuyor..geçen gün kendim onunla gitdim rahim filmi çektirdi ve doktor sonra ona dediki gençsin 24 yaşın olmadan devlet sana tüp bebek bile yapmaz..kız diyorki 10 sene bile beklesem kayb edecek bir şeyim yok..bir bana bakıyor birde kendine..Umutumu itirmiyorum..anne olucağımı hiss ediyorum..
o gün gelecek ve bunu kutlaycagız hepımızz :KK200:

Yaa çok geçmiş olsun canım İnşAllah bir an önce iyileşir ☺️ Önce sağlık tabiki.hem fazlasıyla koşturuyorsun spora ne hacet ☺️☺️ Bunca ödediğin bedelin mükafatını da alırsın İnşAllah bu ay hayırlısıyla 🤲🏻
kocam da bana aksamları gelmıs yorgunum dıyo dedım bende yorgunum ama bak hala ıkıncı bebe pesınde kosturuyorum :KK70:

Cano ben programın yumurtlama diye gösterdiği tarihlerde bir öncesi, yumurta günü ve sonrası çalıştım. Yani 3 gün üst üste olmuş oldu. Sonra rahatsızlandı. Ara verdik sonra bir iki daha denedik. Çatlamanın olduğu günden on gün sonra testler pozitif oldu. Tabloyu ekleyeyim bak. 8 i Yumurtlama günüymüş güya, Rabbim ol dedi ve oldu çok şükür, darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlara 🤲🤲
Benim de böyle olacak muhtemelen🤣🤣

Yaa ne güzel yapmışın ☺️ İnsan önce kendine değer vermeli. Bende geçen gün bir kitap serisini alacaktım, baktım çok pahalıydı biraz daha dursun dedim. Belki parça parça alırım ☺️
Evet gerçekten kitaplar aşırı pahalandı iyi ki baya kitap alıp kitpalığma koymuşum 15 TL ye aldığım kitap 100 lira olmuş ben şok oldum. Amazon’a bak ben genelde oradan alıyorum kitaplarımı dönem dönem aşırı iyi fiyatlar oluyor

İn şa Allah kuzum.Yaştan dolayı zaten tüp bebeğe gitmiyorum..zor sürec olduğu için ikinciyi yapamam..nadiren tüp bebekten sonra ikinciye doğal yolla kalıyorlar..ondan hep bunlar beni düşündüroyor çok😔Allah senide tez bir zamanda sevindirsin kuzum
Haklısın canım ama üzüldükce eline bişey geçmez moralini iyi tut ki güze şeyler olsun bu zor gunlerin bir mukafati olacaktır illaki 🌸 amin amin inşallah hepimizi de 🥰

Aklıma hep şey geliyo düşünsenize aslında gerçekte bazılarımız yüz yüze geliyo ama birbirini tanımıyo :KK70: anonim olarak hepimiz birbirimizi tanıyoruz ama belki de çoğumuz biyerlerde denk geliyo ve belki de kısacık bir an yüzyüze geliyoruz. Hepimizin dertleri aynı içimizi döktüğümüz yer aynı. Ne garip 🥹

Biri erken gebelik biri normal. İlk 1 dkda çıktı normal olan diğeri 2 dkda

Eklentiler

• 0C7D01E1-0846-4D83-832C-366E238FF45F.jpeg
    0C7D01E1-0846-4D83-832C-366E238FF45F.jpeg
    170,9 KB · Görüntüleme: 93
  • E3501382-506C-40AE-B0A0-93E1E7AE6DD9.jpeg
    E3501382-506C-40AE-B0A0-93E1E7AE6DD9.jpeg
    170,9 KB · Görüntüleme: 95
X