Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bir belirtim yok canım. Biraz göğüs ucu hassasiyeti var o kadar.. Ya ben bişey sorcam. Benim yumurta 22 sinde çatladı. Ben 31 inde yapmayı düşünüyorum testi. Çok mu erken sizce. 2 ocağa kadar beklemelimiyim

Bekle bence cnm 10 11 gün geçsin yumurtlama üzerinden varsada çıkmaya bilir

Kızlar bugün 2. Ovülasyon testimi yaptım durum nedir sizce napayım?
2786DDB2-3835-4BB6-A980-680521E2DB30.jpeg

Bu ay benim de eşim rüyasında görmüştü hamile olduğumu ❤️ Ben de 2 gün önce görmüştüm test yapıyordum sonuca bakamadan uyanmışım. 😂 Rüyada bile göremedim dedim hatta uyanınca eşime 😂😂 Bugün de kan testi vereceğim dünkü çift çizgiden dolayı. Umarım senin de güzel haberlerini alırız. ❤️
Yaaaa ne güzel maşallah ❤️ amin inşallah kuzu rüyalarda birşeylerin habercisi oluyor bazen ama işte inşallah benim ki tersine çıkmaz 🤲

He ya vallaha korkum ne biliyor musun tutar şimdi üç gün sonra yumurtlarım o gün de yılbaşı, benimki sabaha kadar görevde. Nanay yani😂😂
Sende belirti varmı varmı canım.Bnim normalde yumurtlamadan 1 hafta önce akıntı olurdu bugün 18.gün hala tık yok ya çok üzülüyorum niye bu ay böyle oldu anlamadım ki

Kanka 11 de ilişki olmadı mı? Olduysa kaçırman imkansız spermler zaten içerde oluyor bir de bugün olursa iyi olur. Ya öyle akşam 6 ya kadar vakit var falan demişsin zaman tayin etme Allah vermek istesin üç gün önce olduysa ilişki ondan bile verir yine verir. Kanka en azından ayrıca düzenin mis gibi bak erken oldu yumurtlaman erken oluyor. Ben Mfk kullanmayı bıraktığım ay yine gecikecek gibi. 17. Gündeyim bugün tık yok ateşe bak
Canim senin zaten normal düzenin 17-18 değil miydi, geç kaldi sayılmaz bence.

Günaydın kizlarr bugün moralim modum çok düşük ya :KK43: dün yumurtlama olmuşken değerlendirelim dedik ondan önceki günü de degerkendirmistik ne yaptiysam eşim konsantre olamadı bu aralar hasta ve yoğun çalışıyoruz ikimizde. Canım sıkıldı benim de onun da yani diğer günler dipçik gibiyken yumurtlama günü öldük sanki aşırı moralim bozuk şuan:KK43:
Sıkma canını nasip olduktan sonra olur canım 🤲🥰 bugün var çatlama da önemli kuzum

X