Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim senin zaten normal düzenin 17-18 değil miydi, geç kaldi sayılmaz bence.
Öyle ama öncesinde akıntı geliyordu akıntıdan sonra 16-18 de çatlıyordu geçen ay 16 da çatlamış mesela. Ondan önce 15 te. 18 olduğu da oldu. Ama bir iki gün öncesi yumurtlama akıntısı görüyorum ben normalde şimdi daha görmedim. şimdi daha yumurtlama akıntısını göreceğim de çatlayacak da o yüzden endişe duyuyorum 19-20 bulabilir

Sende belirti varmı varmı canım.Bnim normalde yumurtlamadan 1 hafta önce akıntı olurdu bugün 18.gün hala tık yok ya çok üzülüyorum niye bu ay böyle oldu anlamadım ki
Yok işte bende de belirti yok normalde akıntı olur kaşık ağrım olur ama Şuan hiçbiri yok maalesef gecikecek

Öyle ama öncesinde akıntı geliyordu akıntıdan sonra 16-18 de çatlıyordu geçen ay 16 da çatlamış mesela. Ondan önce 15 te. 18 olduğu da oldu. Ama bir iki gün öncesi yumurtlama akıntısı görüyorum ben normalde şimdi daha görmedim. şimdi daha yumurtlama akıntısını göreceğim de çatlayacak da o yüzden endişe duyuyorum 19-20 bulabilir
askım ben daha sana dun demıstım dımı kupkuruyum dıye , sabah vıcık vıcıktı elıme geldı uzuyor catladıktan sonra hıssetımm kı cok azdı temızlendıkten sonra farkedemezdım muhtemelen

askım ben daha sana dun demıstım dımı kupkuruyum dıye , sabah vıcık vıcıktı elıme geldı uzuyor catladıktan sonra hıssetımm kı cok azdı temızlendıkten sonra farkedemezdım muhtemelen
Evet aşko dedin ama bende önce akıntı geliyor sonra çatlıyor akıntının olmaması soru işareti Şuan ki zaten ateşi de görüyorsun daha düşük🤷🏻‍♀️

X