- 8 Kasım 2017
- 464
- 249
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.581
Aynı psikolojideymişizEvet haklısın ömrü olsaydı zaten yanımızda olurlardı. Aslında oğlum sağlıklıydı doğmasını bekliyorduk son haftalarda kaybettimaynen 29 yaşımdayım bir ara artık yaşım geçiyor psikolojisine girdim doktoruma da söyledim öyle bir güldü ki saçmaladığımı anladım
Hayırlısı canım.Aslında tüp bebek yapıb tutmayanlar var sonra doğal yolla hamile kalıyor..Kısmet işi buBende çok bilgi sahibi değilim sünnetmiş ve çok fazla kişi hamile kalmış hacamattan sonra öylelkle karar verdim bakalım hayırlısı olsun
Bende 8 aydır istiyorum canım benim amh düşük fsh 12 bu arada bamile kaldım düşük yaptım 2 ay oldu düşük yapalı dün doktora gittim ilk tedavime klomen ile başladı bakim 5 gün kullanıp kontrole gidecem canımKızlar ben karar verdim adet olunca doktora gidicem 6 aydır düşünüyoruz ama yumurta falan görmüyorum testlerde bu durumda tedaviye başlar mı sizce ilk tedavi yöntemi nedir
Kızlarr merhabalar ben size sormuşum 9mm yumurta büyür mü diye ve bugün gittim 20mm olmuştuuKızlar ben dün benim çatlama iğnesinin 11ci günüydü, erken gebelik testi yaptım negativ çıktı, üzüldüm kendimi verdim temizliğe, akşam kucağa gelmeyen kedim geldi karnımın üstünde yattı, yumoş yumoş oldum, umutsuzluğum geçdi, bi de aranızda cinsel istekde artma olan varmı, normalde hiç sevmem ama 2 gündür çok garip durum, dün sabahın 5de kocamı uyandırıp yaptım)) diyo ırzıma geçtin sana ne oluyo)))
yaa şifa olsun da inşallah sağlıklı sağlıklı yumurtalar sonrada bebişler görBende 8 aydır istiyorum canım benim amh düşük fsh 12 bu arada bamile kaldım düşük yaptım 2 ay oldu düşük yapalı dün doktora gittim ilk tedavime klomen ile başladı bakim 5 gün kullanıp kontrole gidecem canım
9.gün çok çok hafif silik çizgi gördümSende kaçıncı gün çıktı pozitif
Sen havuç ye canim, belki faydası olur.Yaaa bu ay ben geçirdiğim domuz gribine bağlıyorum
Canim doktor bilgilendirir zaten seni.Kızlarr merhabalar ben size sormuşum 9mm yumurta büyür mü diye ve bugün gittim 20mm olmuştuuyarın çatlatma ignesi olucam sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olurmusunu bana
2tane varO zamana kadar alma test o zaman
Bakalım canım inşallah çatlatma iğnesine gerek kalmadan ilaçla çatlar sen hiç baktırdın mı degerlerine nasıl bi sıkımtı var mıyaa şifa olsun da inşallah sağlıklı sağlıklı yumurtalar sonrada bebişler görrabbim yerini doldursun inşallah kaybının . Bende gidince klomen verir diye düşünüyorum sonrada çatlatma iğnesi
İnşallah gerek kalmazBakalım canım inşallah çatlatma iğnesine gerek kalmadan ilaçla çatlar sen hiç baktırdın mı degerlerine nasıl bi sıkımtı var mı
Bencede biraz zaman geçince yapmalısınBiri silik biri tamamen boş 2 test yaptım faklı marka ama benim silik çizgilere pek guvenim yok 1 testim daha var onuda cuma yaparim
Cyclo bende içtim geçen ay düşükten sonra kanamam kesilmedigi için vermiştiİnşallah gerek kalmazAğustosta gittiğimde dhea hormonumun yüksek olduğu çıktı oda yumurtlamayı engelliyomuş cyclo diye bi ilaç verdi 2 ay kullandım o sürede düzenledi ama ilacı bırakınca tekrar adet düzensizliği yaşıyorum
Evet öyle nasip.en zor sınavımızı yaşamış ve kazanmışızdır İnşAllahAynı psikolojideymişizbenmde çevremde evlenen hamile hatta benmle birlikte evlenenlerin 2. 3. Çocukları oluyor buda istemsizce bizi üzüyor ama vardır bunda bi hayır. Sizin bebeğiniz suratiyke beklicek sizi inşallah demekki rabbim yanına layık görmüş canım biliyorum acı ama nasibimiz böyleymiş..
Yumurta takibi yapar bence. Klomen verir muhtemelenKızlar ben karar verdim adet olunca doktora gidicem 6 aydır düşünüyoruz ama yumurta falan görmüyorum testlerde bu durumda tedaviye başlar mı sizce ilk tedavi yöntemi nedir
Doktorun sana ne derse aynen uygula canım. Sana ilişki takvimi oluşturacak o günleri atlamaKızlarr merhabalar ben size sormuşum 9mm yumurta büyür mü diye ve bugün gittim 20mm olmuştuuyarın çatlatma ignesi olucam sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olurmusunu bana
İnşallah faydalarını görürürüz canım biran önceCyclo bende içtim geçen ay düşükten sonra kanamam kesilmedigi için vermişti
Bende oyle düsündüm canım bakalımYumurta takibi yapar bence. Klomen verir muhtemelen