Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 3183350 kızlar ben kacırdım sanırım o zamanı suan ıcım buruk muhtemelen 12 sının aksamı catlamıs olabılır aksamkı lh testım bı mıktar da olsa sılınmeye baslamıstı dün ilişki olmadı bugun olsa ne kadar kurtarır mechul , hemen karamsarlık modd on 24 saatı olsa bıle aksam 6 ya kadar vakıt var ilişki en az 10 da fln olur bugun uzayan akıntım geldı @savascii melisaa93 melisaa93 fnd_50 fnd_50 Niqu Niqu @trueliving_ ...........
Ama zaten yumurtayı karşılayacak spermler vardı sen canını sıkma ☺️ Tek ilişkiyle bile hamile kalınıyor yeterki vakti gelsin ☺️

Günaydın kizlarr bugün moralim modum çok düşük ya :KK43: dün yumurtlama olmuşken değerlendirelim dedik ondan önceki günü de degerkendirmistik ne yaptiysam eşim konsantre olamadı bu aralar hasta ve yoğun çalışıyoruz ikimizde. Canım sıkıldı benim de onun da yani diğer günler dipçik gibiyken yumurtlama günü öldük sanki aşırı moralim bozuk şuan:KK43:
Zaten önceki günü değerlendirmişin canım üzülme bugünü de değerlendir ve bir kaç kez daha değerlendir bence şansını kaybetmedin ☺️

Farkındayım onu gerdigimin zaten stresten baskıdan yapamadı olmadı ama napim istiyoruz ikimizde bugünleri kacirmamamiz lazım yoksa aylarca bekleyeceğiz. Şuan test yaptım çatlamış sabah sanırım catladiktan kaç saat sonraya kadar degerlendirmemiz lazım yumurta kaç saat yasiyor
asıl önemli gününüz bugünmüş ☺️ Bugünün önemli olduğunu söyleme sadece istediğin için olduğunu düşünsün. Stres yapmaz o zaman

var valla :KK48: çok şükür şanslıyım kayınvalidemden yana tabiki istiyorlar olsun diye ama böyle moralde veriyor

Ayy benimkide öyle diyor olucak diyor hiç derd etmeyin..1 defa bile sormaz doktora gitdinmi..ne dedi?hiç yani..o konuda rahatım😂
Ayy ne güzelmiş maşaAllah ikinizin kv.sine🧿 nazar değmesin. Benim kv.de fırsat versem karışacak her şeyime de mesafeyi koruyorum

Ayy benimkide öyle diyor olucak diyor hiç derd etmeyin..1 defa bile sormaz doktora gitdinmi..ne dedi?hiç yani..o konuda rahatım😂
üst komşumun 10 seneye yakın olmadı sonra aşılama oldu şimdi 7 yaşında çocuğu her ay kayınvalidesi soruyormuş adet oldunmu bu ayda mı olmadı diye ne kadar yıpratıcı

Eki Görüntüle 3183350 kızlar ben kacırdım sanırım o zamanı suan ıcım buruk muhtemelen 12 sının aksamı catlamıs olabılır aksamkı lh testım bı mıktar da olsa sılınmeye baslamıstı dün ilişki olmadı bugun olsa ne kadar kurtarır mechul , hemen karamsarlık modd on 24 saatı olsa bıle aksam 6 ya kadar vakıt var ilişki en az 10 da fln olur bugun uzayan akıntım geldı @savascii melisaa93 melisaa93 fnd_50 fnd_50 Niqu Niqu @trueliving_ ...........
Kanka 11 de ilişki olmadı mı? Olduysa kaçırman imkansız spermler zaten içerde oluyor bir de bugün olursa iyi olur. Ya öyle akşam 6 ya kadar vakit var falan demişsin zaman tayin etme Allah vermek istesin üç gün önce olduysa ilişki ondan bile verir yine verir. Kanka en azından ayrıca düzenin mis gibi bak erken oldu yumurtlaman erken oluyor. Ben Mfk kullanmayı bıraktığım ay yine gecikecek gibi. 17. Gündeyim bugün tık yok ateşe bak

Eklentiler

• 96E4FB3F-3F8B-4CE8-ACC1-1103982F5756.jpeg
    96E4FB3F-3F8B-4CE8-ACC1-1103982F5756.jpeg
    163,6 KB · Görüntüleme: 30
üst komşumun 10 seneye yakın olmadı sonra aşılama oldu şimdi 7 yaşında çocuğu her ay kayınvalidesi soruyormuş adet oldunmu bu ayda mı olmadı diye ne kadar yıpratıcı
Onun ne haddine acaba. Benimde görümceler eltiler sorardı daha düşünmüyor musunuz diye. düşünmüyoruz düşünsekte bu eşimle beni ilgilendirir sadece diyordum. Şimdi zaten bir kaybım olduğu için kimse bir şey diyemiyor. Saçma sapan konuşan olursa da burnundan getiriyorum bütün ailenin

D Defnemege canım bende bu ay ilk defa ovu yaptım pik günümde evde yatılı misafir vardı bir gün öncesi de vardı ama yorgun argın o gün yaptık pik günü tövbe yok o kadar yorgunuz ki ikimizde o günü değerlendiremedik pikin ertesi günü misafir gider gitmez biz odaya 🙈😅 öğleyin yaptık çatlama günümdu oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama ben nasıl pil gününe kendimi hazırlıyordum olmadı mı olmuyor işte nasip demek ki yine de batı bekliyorum bakalım Allah'tan ümit kesilmez gelecekse kimse önünde duramaz zaten dualarım bu yönde içini ferah tut 🥰
Bir şeyi çok isteyince mutlaka önüne bir engel çıkıyormuş onu anladım ben nasip işi Rabbım.nasip ederse tek ilişkiye bile oluyor ama o kadar isteyip bekleyip günleri sakınca ve kaçırınca geriliyorum bende neyse henüz kaçmış değil bugün çok önemli bir aksaklık çıkmaz inşallah 🙏😄

X