Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
demiştin demiştin kuzumda oglan hasta ya nerde yatıtıgmız kalktıgımız bıle bellı degıl bı gayret ettım fln ama yok bende cok yorgundum kocam zaten yorgun sabah olur dedım olmadı

Sen testi yine bura at bir bakayım ve ilişki günlerini yaz bana
Bana da yardımcı ol niqu ben kaplann kullanıcı adımı değiştim bu sabah çatladı galiba silik çıktı dün değerlendirme çalıştık ama pek olmadı istediğim gibi ondan önceki gün degerlndirmistik bugün de değerlendiririz diye düşünüyorum ama çatlamış yumurta kaç saat yaşar saat kaça kadar ilişki olması lazım yardım pleaseeee

Eklentiler

• 20221228_095751.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 37
canım hala aynı strestesın bak ben gecen ay boyle streslıydım zorla hergun yaptık pık catlama o bu şu yıne olmadı neden stresten.zaten ıkı gune bır degelerlendırme normal.aksam sakınce kafandan at bu testlerı fln hıc dusunme aksama degerlendırırsınız kuzucum sakın kafayla.

12-24 arası yaşıyor canım

Sabah hemen yapılması öneriliyor canım

stress işte ovü takibi yaptığımz 1 2 ay bizdede olmuştu görev gibi hissdiyor insan hayırlısı olsun
Malesed öyle resmen adam öldü ya dün olmadı ne deneduysek yer değiştik oda değiştik yok strese girdi gece yeniden denedik boşaldi ama penis afedersin inmiş gibiydi yani verimli bir ilişki değildi bana göre sende yine de tutar mi bir gün oncesin de de ilişki olmuştu o spermler yaşıyor mudur hala

72 saat yaşıyor spermler

bizde bugün pik bugun çatlama derken yaptık olmadı kayınvalidemn dediği gibi hiç kafanıza takmayın olursa olur olmazsa hayrlısı siz zevkinize bakın diyor

Evet sabah çatlamış sende..24 saat canlı kalıyor..ne kadar erken girsen o kadar iyi tabi..ama dün olmuşsun..sperm yaşıyor bu günde olursan süper olur

Evet sabah çatlamış sende..24 saat canlı kalıyor..ne kadar erken girsen o kadar iyi tabi..ama dün olmuşsun..sperm yaşıyor bu günde olursan süper olur
Ama dün pek içime sinmedi oldu ama ne bilim olmadı gibime geliyor adamı darladim resmen odaklanamadi bugün en erken 9 10 da olabilir eşim çalışıyor

Evet hala stresliyim çünkü hep bu günü bekledik böyle olunca da hevesim kırıldı sanki neyse toparlicam akşama akışına bırakacağım gün içinde aklıma getirmicem eşimle de konuşmayacağım bu konuyu oda atsın kafasından stres çok engelliyor herseyi

İnşallah yavrum stres yapma bence hayırlısı Allah tan

eğer nasipse dünyaya gelecekse allah yazmışsa 2 gün önceki ilişkiden bile olur hayırlısı olur inşallah

Oha rüyamda ben de test yapıyordum ve çok net pozitif çıkıyordu ama kendi kendime “bu gebelik testi miydi ovulasyon mu” diye sorarken uyandım iyice psikolojik sorunlar yaşamaya başladık galiba
Ne olacak bu halimiz inşallah hepimizde hayırlısı ile o çift koyu çizgileri görmeye

D Defnemege canım bende bu ay ilk defa ovu yaptım pik günümde evde yatılı misafir vardı bir gün öncesi de vardı ama yorgun argın o gün yaptık pik günü tövbe yok o kadar yorgunuz ki ikimizde o günü değerlendiremedik pikin ertesi günü misafir gider gitmez biz odaya öğleyin yaptık çatlama günümdu oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama ben nasıl pil gününe kendimi hazırlıyordum olmadı mı olmuyor işte nasip demek ki yine de batı bekliyorum bakalım Allah'tan ümit kesilmez gelecekse kimse önünde duramaz zaten dualarım bu yönde içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…