• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar Dilyy Dilyy A Aklimtrakyada @Virgo women Pembis Hayaller Pembis Hayaller sizin sonuçta ilk gebelik değil belki bilirsiniz nasıl tarif etsem göğüs kafesim mi işte göğsümün olduğu o bölge kemikleri mi ağrıyor oraya bir öküz oturdu derler ya öyle bir ağrı var bu normal mi hani nette bakınca akciğer vs yerleşmeye çalışınca ağrı olur diyor ha baksan bide kalp krizi belirtisi diyor bi korktum 😳
Yok kuzum bende olmadi hic.ne bileyim göğüs tarafindaki agrinin hamilelikle ilgisi yoktur bence.

Kızlar bebeği normal haftasından önde giden var mı ?
Benim bebek 2 hafta önden gidiyor doktor 2 haftanın sorun olmadığını söyledi ama iki tane hamile kuzenim bebek problemli olur doktor nasıl sorun olmaz dedi bizim doktor sorun olur haftasında olmazsa falan filan diyerek baya korkuttular birde ben hiç kilo alamadım çok kilo verdim kilo almazsan sağlıklı olmaz falan dediler insanın moralini bozdular
Doktor her şey iyi demesine rağmen benim gibi olan var mı merak ediyorum önde giden
Biraz kiskancliga dönmüş sanki bu is. Bosver bence takmana hic gerek yok. Sen de deki onlara 5kilo bebek dogurcam dogunca direk yurucek de 😂

Ben doktoruma sormuştum ailede şeker varsa erken yapılıyor demişti. Erken yapıldığında herhangi bir zararı olacağını zannetmiyorum, zira hiç bir doktor bu riski almaz. Şimdi ikili taramadan sonra test sonucu iyi gelse bile risk almak istemedikleri için perinatolojiye gönderiyorlar
Tesekkur ederim canim cevabin icin baska erken yapanlarda varsa icim rahatladi.

Bence bir gun ona randevu alıp bir dene. Içine sinerse ona devam et. Diğerinden hic memnun değildin hep dile getiriyordun zaten. ayin ilerlemeden gecersin geçmek istersen son aylara yakin kabuletmiyorlar sadece takipli hastalarina bakıyorlarmış diye duydum
Canım bu kadında dört beş yıllık cerrah. Diğeri hastalarini unutuyor ama yılların cerrahi ve gerçekten ameliysti hakkında kötü bir şey duymadım şu zamana kadar... Benimde ameliyst esnasında ve sonrasında çok kanamam olmuştu o yüzden korkuyorum açıkçası 🤔

Kızlar Dilyy Dilyy A Aklimtrakyada @Virgo women Pembis Hayaller Pembis Hayaller sizin sonuçta ilk gebelik değil belki bilirsiniz nasıl tarif etsem göğüs kafesim mi işte göğsümün olduğu o bölge kemikleri mi ağrıyor oraya bir öküz oturdu derler ya öyle bir ağrı var bu normal mi hani nette bakınca akciğer vs yerleşmeye çalışınca ağrı olur diyor ha baksan bide kalp krizi belirtisi diyor bi korktum 😳
Canım benimde var o ağrı... Göğüslerin büyümesine yoruyorum ben o ağrıyı açıkçası ama için rahat edecekse bir EKG çektir en azından kafan rahstlar

Benim bebek 2 hafta önden gidiyor doktor 2 haftanın sorun olmadığını söyledi ama iki tane hamile kuzenim bebek problemli olur doktor nasıl sorun olmaz dedi bizim doktor sorun olur haftasında olmazsa falan filan diyerek baya korkuttular birde ben hiç kilo alamadım çok kilo verdim kilo almazsan sağlıklı olmaz falan dediler insanın moralini bozdular
Doktor her şey iyi demesine rağmen benim gibi olan var mı merak ediyorum önde giden
Canim biri doktor biri herhangi birisi. Bu tarz sürekli olumsuzu çağıran kisilerle hamileliginin gidişatıni paylasma bence .yoksa bu guzel zamanlarini hep telaşla gecirmene sebep olurlar. Bu seferlik icinin rahat etmesi icin baska bir doktora daha sor istersen ama senin gibi önden giden baya kisi vardi grupta .

Bosver insanlarin ne dedigini canim doktorun dedigi onemli valla kaynanam ortanca oğlunu 5 kilo dogurmus direk pijamaya sokmuşlar tulum falan yok sende dersin kizlarin dedigi gibi direk yuruyerek çıkacak diye 😏

Kızlar ya benim bel agrilarim başladı biraz kilolu bir hanimim 6 kilo aldım şimdiye kadar yemezsem eğer kusucam diye migdem bagazimdan çıkacak gibi oluyor açlık migdemi bulandırıyor. Siz hangi magnezyumu kullanıyorsunuz öneriniz nedir

Bunu diyenler benim kuzenim olmazdı artik. Önden gidince cok farkli bişey olmuyor. Mesela kimi bebekler haftasınin.gerisinde olur ama.belli bir noktaya.kadar sorun degil. Oğlumda hep önde gidiyordu, sonra geriledi diye göründü 2500 kilosu denilirken 3470 kg doğdu doktor ne diyorsa o şekilde kuzen bilir kişi mi? Sizin kilo almamanızda sorun değil, demek bebeğe yarıyor herşey kilosu vs gayet güzel

Selamlar 🥺 bugün perinatoloğa ayrıntılı ultrasona gittik. Sol böbreğinde takip edilmesi gereken bir durum varmış, pyelektazi dedi. Her ay gittiğim kadın doğum doktorum takip edecekmiş gerekirse yine perinatolojiye yönlendirecekmiş.. Canım sıkıldı 🙁
O ne demek canım inşallah ciddi bir sorun değildir

Selamlar 🥺 bugün perinatoloğa ayrıntılı ultrasona gittik. Sol böbreğinde takip edilmesi gereken bir durum varmış, pyelektazi dedi. Her ay gittiğim kadın doğum doktorum takip edecekmiş gerekirse yine perinatolojiye yönlendirecekmiş.. Canım sıkıldı 🙁
Canım inşallah düzelir... İnsanın morali çok bozuluyor seni çok iyi anlıyorum... Bizim de kalbi detsyli icneleyeemedi bir sürü sey söyledi. Bu cuma perinotloga gidecegim bende... Hayırlısı olsun hakkımız da bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımiza alalım inşallah 🤲

Canım inşallah düzelir... İnsanın morali çok bozuluyor seni çok iyi anlıyorum... Bizim de kalbi detsyli icneleyeemedi bir sürü sey söyledi. Bu cuma perinotloga gidecegim bende... Hayırlısı olsun hakkımız da bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımiza alalım inşallah 🤲
Teşekkür ederim canım amin inşallah 🙏🏻 Dün perinatolog bunun haricinde bir şey görmedim ama gebeliğin ileri dönemlerinde karşılaşılabilecek olası problemler için bir şey diyemem, deri hastalıklarını göremiyoruz ve göz ve kulağı görüyoruz ama görüp görmeyeceğini duyup duymayacağını bilemiyoruz vs diye anlattı. Olumlulara da odaklanabilir insan elbette ama hamileyken biraz evhamlı da oluyoruz galiba 🥺 ya şöyle olursa ya böyle olursa diye canı sıkılıyor işte. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın 🤲

Evet erkek. Baktım ben de çoğunda düzeliyor yazmışlar doğuma kadar, inşallah bizim miniğin de düzelir 🥺
Düzelir canim kalbini ferah tut. Ya benimde kafama su takildi . Gittiğim doktor perinatolog dün gittim 19. Hafta het gittiğimde ayrıntili heryerine bakiyor, dünde yine bakti uzun uzun , 3 haftada bir gidiyordum çıkarken sey dedim bidaha geldiğimizde ayrıntılı ultason mu olacak dedim. O da ben her muyanede oyle bakıyorum, ben perinatologm ben her ayrıntıya bakıyorum her seferinde dedi, ki farkettim mesela hepsinde organlara tek tek bakiyor, kol kemiğini, bacak kemiğini vs ölçüyor . Kalbine bakiyir akis iyi diyor vs neyse isye ama ben 19 haftaliktm herşey görünmüş mudu? Bidaha gidişim 3 -4 hafta ben 4 haftaya randevu aldim. 19.haftada olan muayne olur mu ya

Back
X