• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım ben daha önce gittiğimde memnun kalmıştım bu sefer çok içime sinmedigi için bir de Antalya'ya gidecektik zaten öyle denk getirdimd. Bugün ektim gitti o da memnun kaldı detsylidan. İnşallah sende memnun kalırsın. Biliyorsun kalbi tam degerlendiremedi bende soru işareti yaptı
Yok seninki çok haklıydın tekrar gitme konusunda, inşallah benim görebileceği ne varsa görür bir sorun çıkmaz da biraz olsun nefes alıp alışverişe başlayabilirim 🙈henüz elimi bir çöpe bile atmadım almak için 😅

Yok seninki çok haklıydın tekrar gitme konusunda, inşallah benim görebileceği ne varsa görür bir sorun çıkmaz da biraz olsun nefes alıp alışverişe başlayabilirim 🙈henüz elimi bir çöpe bile atmadım almak için 😅
İnsallah canım sen kalbini ferah tut... Bende o gün prof. Her şey iyi derse ilk alışverişimi yapacsgim ☺️

Bildigim kadariyla plasentanin onde olmasi tek basina hicbir risk olusturmuyor. Arka duvarda olmasindan bir farki yok. Benim de oyle, doktorum hicbir sorun yok dedi cunku rahim agzina uzakmis. Sizde plasenta previa riski mi var? Anterior (on duvarda) plasenta ile plasenta previa farkli seyler cunku. Bana sadece bebek hareketlerini daha gec hissedebilirsin demislerdi ki o bile olmadi, herkesle ayni zamanda hissetmeye basladim.
Plesenta previa demedi ancak rahim ağzına yakın dedi. Evet benim plesentam da anteriorde ama rahmi kapatmıyor. Cinsel ilişki yasak dedi sadece bebek hareketlerini 19. Haftadan beri hissediyorum onda sıkıntı yok çok şükür. Rahim büyüdükçe yukarı çıkmasını umut ediyorum. Kan grubum sıkıntılı eşimle rh uygunsuzluğu var. Dua edin nolur

Kızlar bugün plesentanin rahim ağzına yakın olduğunu öğrendim Dr sordum kanama olur mu diye yaniii sanmıyorum dedi ama sizede sormak istedim 17+5
Bende de aynı sorun var canım dün öğrendim ben de rahmin önduvarındaymış servikse yakın ama teması yok dedi. Rahim büyüdükçe yukarı çıkacağını düşünüyorum dedi. Cinsel ilişki kesinlikle yasak. Ağır egzersizler yasak kanama olmadığı sürece şimdilik riskimiz yok

Bende de aynı sorun var canım dün öğrendim ben de rahmin önduvarındaymış servikse yakın ama teması yok dedi. Rahim büyüdükçe yukarı çıkacağını düşünüyorum dedi. Cinsel ilişki kesinlikle yasak. Ağır egzersizler yasak kanama olmadığı sürece şimdilik riskimiz yok
Canım benim haberleselim hocalardan ne ogreniyorsak paylaşalım olur mu bu konuda ☺️inşallah ikimizinde yukarı cikicak

Canım benim haberleselim hocalardan ne ogreniyorsak paylaşalım olur mu bu konuda ☺️inşallah ikimizinde yukarı cikicak
Tabiki ne öğrenirsem yazarım teması olmadığında yukarı çıkma olasılığı yüksek en büyük sıkıntı kanama kanama olmadığı sürece aslında çok sıkıntı yok. Tam kapanma olmadığı için normal doğum şansımızda var ama riske atmak istemez hekimler

Hanımlar bu reflü tekrar başladı kaçıncı haftada bitiyor
O kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişiyor maalesef. Kimisinin hiç olmuyor kimisinin başta kimisinin sonda oluyor. Mesela benimde geç yersem yada akşam kahve icersem falan oluyor ama herzaman değil. Genelde birşeyler yedikten sonra yatma eriyene kadar dik pozisyonda ol. Gece de geç ve ağır beslenme ama olacaksa ne yesen oluyor

Bende öyle düşünüyorum ama şimdi aynı hastanedeler giderim bundna memnun kalmam sonra ona dönerim trip atar mı ay bilemedim... Ben kendimde hemsireyim bazen doktoslrin böyle tripleri olabiliyor 😔
İzinde falan olduğu bi zaman yok mu ona denk getir 🤣 doğumda bile değiştirebiliyorlar ya içine sinmiyosa tribini de umursama bence

Bende öyle düşünüyorum ama şimdi aynı hastanedeler giderim bundna memnun kalmam sonra ona dönerim trip atar mı ay bilemedim... Ben kendimde hemsireyim bazen doktoslrin böyle tripleri olabiliyor 😔
Bende aynı hastanede 3. Doktora gideceğim. Önemli olan benim memnun kalmam, doktorun tribi beni ilgilendirmiyor…

Kızlar ben bu göbeğin sertlik yumuşaklık olayını çözdüm . Ben hamilelik haberini aldığım gundeen beri hiç huzurlu mutlu bir tam bir haftam olmadı. Ya eşim ya eşimin ailesi bir sorun çıkarttı . Ne zaman bir sorun olsa karnım sertleşiyor. Ama sıkıntım olmadığı zaman yumusuyor. Psikolojik galiba.

Plesenta previa demedi ancak rahim ağzına yakın dedi. Evet benim plesentam da anteriorde ama rahmi kapatmıyor. Cinsel ilişki yasak dedi sadece bebek hareketlerini 19. Haftadan beri hissediyorum onda sıkıntı yok çok şükür. Rahim büyüdükçe yukarı çıkmasını umut ediyorum. Kan grubum sıkıntılı eşimle rh uygunsuzluğu var. Dua edin nolur
Su an kapatmiyorsa rahim buyudukce daha da yukari cikar zaten merak etmeyin. Daha yeni esiyle kan grubu uyumsuzlugu yasayan bir arkadasim dogum yapti, hicbir sorun yok cok sukur. Dogum oncesinde ve sonrasinda anneye bir igne yapiliyor sadece. Artik cok kolay cozuyorlar boyle seyleri icinizi ferah tutun lutfen. Saglikla gelsin bebeginiz :nazar:

Yani bir çok sıkıntı yaşadın ha baktın yeni doktor içine sinmedi geri dönersin ne olacak sanki ondan önce cıvıl cıvıl adamdı da öğrenince soğuk mu yapacak yine aynı davranacak hiç kasma valla süreçte senin konforun daha önemli 😇benim de 13 ü Suat hocaya randevum var Antalya ya gitmeyeyim dedim çünkü yinede Suat hoca için de iyi diyorlar kötü bişey duymadım doğru bakıyor dediler hep ha içime sinmeyen bişey olur ki inşallah olmaz o zaman bi giderim merkeze olmadı 🙈
Bence Ertuğrul hoca farketmez bile bir iki kere gitse . Bir de feyza dogum iznine cikinca butun hastaları onun ustune kalmisti ona da zor gelmistir.

Bence Ertuğrul hoca farketmez bile bir iki kere gitse . Bir de feyza dogum iznine cikinca butun hastaları onun ustune kalmisti ona da zor gelmistir.
Değil mi nerden fark edecek ki 🤷‍♀️ ay keşke Mehmet hoca da şu hastahanede devam etseydi yaa aklıma geldikçe nasıl kaçtı o günler diyorum hoş ben o hastahanedeyken de ona gidiyordum ama bebeyi yetiştiremedim işte uğraş uğraş özeline denk geldi 😂😂

Ah canım benim yaa ne yaptın peki tavsiyelerin nelerdir
20 den sonra doktor başladı erken doğum sezeryan doğumdan sonra durduralamayan kanama vs çok korkuyordum oğlum 40 haftasını doldurup doğdu 😂evet sezeryan oldum ama plesanta için değil açıklık olmadığı için yani boşuna korkmuştum bı sıkıntı yaşamadım sizinkide öyle olur inşallah

Su an kapatmiyorsa rahim buyudukce daha da yukari cikar zaten merak etmeyin. Daha yeni esiyle kan grubu uyumsuzlugu yasayan bir arkadasim dogum yapti, hicbir sorun yok cok sukur. Dogum oncesinde ve sonrasinda anneye bir igne yapiliyor sadece. Artik cok kolay cozuyorlar boyle seyleri icinizi ferah tutun lutfen. Saglikla gelsin bebeginiz :nazar:
Evet haklısınız rh uygunsuzluğu kolay çözülüyor artık umarım dediğiniz gibi olur tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Back
X