- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.321
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi hayırlı olsun, ben de 6+5 de duymuştumKızlarrr bendee gördüm bebeğimii kalp atışınıda duydum çok şükür 6+5 de gördüm ve duydum
Şuan bekliyorum bakalım
Bana beklemek istedi coraspirin kullanıyorum amaBen keseyi görmeden başlamıştım oksapara düzenli artış olunca
Hadi bakalım aklım sizdeŞuan bekliyorum bakalım
İnşallah çok küçük değildir de gözükür yaaHadi bakalım aklım sizde
Seninki çılgınlar gibi beta salgılıyordu, gözükebilirİnşallah çok küçük değildir de gözükür yaa
İnşallah o çılgınlığı yaparSeninki çılgınlar gibi beta salgılıyordu, gözükebilir
Tabi miyomumda büyümüş bir tıkAy hadi hayırlı olsun, ben de 6+5 de duymuştum
Ay bugün ben de 6+1im gitsem duyar miydim acabaa6+1 cnm :)
Ay yok kız ben yazdım dün kimse beni takmadı bugün dışarı çıktım evde bunalmıştı dolandım baya. Evi yarından sonra başlayacağım artık sen napıyosun nasılsın?sinosko ne yapıyorsun canim sesin çıkmıyor? Eşya toplamiyorsundur umarım
Duyma ihtimalin yüksek bence cnm sen ne zaman gitceksinAy bugün ben de 6+1im gitsem duyar miydim acabaa
Ayy maaşallah ne mutlu. Aramızda 1 gün varmış bakalım biz de duyabilecek miyiz yarın6+1 cnm :)
İnş Duyarsın cnm ben duyacağını düşünüyorum :)Ayy maaşallah ne mutlu. Aramızda 1 gün varmış bakalım biz de duyabilecek miyiz yarın
Güzelim benim doktorum kongreye gitmis aslinda bugün gidecektim ama sali günü gidicemDuyma ihtimalin yüksek bence cnm sen ne zaman gitceksin
Senin minik blraz erkenci davrandı galiba bende uyku hali baskın bulantıya krakerKızlar ya ben bulantidan kokudan hicbi sey yiyemiyorum. Önüne gelen de yemen lazim yemen lazim diyo sanki ben bilmiyorum siz neler yiyorsunuz boyle bulantisi olanlar. Mutfağa adim atamıyorum ben