- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.001
Darısı başımıza inşallahBen duydum canım 6+5 te
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı başımıza inşallahBen duydum canım 6+5 te
6+1 de gittiğimde duymamıştımBen de cuma gidicem inşallah duyarim. Gittigimde 6+1 olucam belki de duymam bilemiyorum
Ben de 6+6 da gidicem tekrar inşallah ben de duyarımBen duydum canım 6+5 te
İnşallah duyarsın duymasan bile bence görürsün varlığını haber et mutlakaBen de cuma gidicem inşallah duyarim. Gittigimde 6+1 olucam belki de duymam bilemiyorum
Sey ozel hastanede 2. Muayene ucretsiz oluyo ya onun son günü o yüzden bi denicem şansımı olmazsa sonra bi devlete de giderim ya kızlar ben 15 gun diye biliyordum bu ozelde 2. Muayene ucretsiz kuralını netten baktim 10 gun diyor net bi sey bilen var mi aranizda6+1 de gittiğimde duymamıştım
Hemmmen yazarim burayaİnşallah duyarsın duymasan bile bence görürsün varlığını haber et mutlaka
Hahah bu ben 6+1 de gittim duyulmadı, 2 hafta sonra gel dedi, muayene süresi geçmeden 10 gün içinde tekrar gittim belki duyarım diyeSey ozel hastanede 2. Muayene ucretsiz oluyo ya onun son günü o yüzden bi denicem şansımı olmazsa sonra bi devlete de giderim ya kızlar ben 15 gun diye biliyordum bu ozelde 2. Muayene ucretsiz kuralını netten baktim 10 gun diyor net bi sey bilen var mi aranizda
O zaman bi sansimizi denicez 11inde gitmistim 21inde o hakkim bitiyo o zaman dimiHahah bu ben 6+1 de gittim duyulmadı, 2 hafta sonra gel dedi, muayene süresi geçmeden 10 gün içinde tekrar gittim belki duyarım diye
10 gün evet canım
Ben Rabbimin izniyle bu cuma gidiyorum doktora 2 haftayı sabırla doldurdukAramızda kalp atışı duyan var mı acaba??? Yavaştan başlarız yakında duymaya çünkü
Gittiğin gün 1 sayılıyorO zaman bi sansimizi denicez 11inde gitmistim 21inde o hakkim bitiyo o zaman dimi
İnşAllah canımGayettte kese bence
Hehee tam 10. Günde gidiyorum o zamanGittiğin gün 1 sayılıyor
Canim benimki de o boylarda hatta belki daha küçük dr kese dedi amaİnşAllah canım
Bak benimkine daha da küçük gibi belki goremezsin bile bu arada yanda yazan terimleri anlayaniniz var miİnşAllah canım
Yarın gideceğim yine canım inşAllah minnoş büyümüştürCanim benimki de o boylarda hatta belki daha küçük dr kese dedi ama
Ayy evet kuzum senin ki daha minnoşmuuş son sat ne zamandı kuzum seninBak benimkine daha da küçük gibi belki goremezsin bile bu arada yanda yazan terimleri anlayaniniz var mi
7 nisan canim senin? Benim de keseden yana suphelerim var ama dr olumsuz bi şey demedi nette de olumsuz bi şey gormedim sanırım kuruntu yapiyorum.4+6 gordum canim keseyi sen ne zaman gördünAyy evet kuzum senin ki daha minnoşmuuş son sat ne zamandı kuzum senin
10 gün kontrol süresiSey ozel hastanede 2. Muayene ucretsiz oluyo ya onun son günü o yüzden bi denicem şansımı olmazsa sonra bi devlete de giderim ya kızlar ben 15 gun diye biliyordum bu ozelde 2. Muayene ucretsiz kuralını netten baktim 10 gun diyor net bi sey bilen var mi aranizda
6+5 de ben de duymuştum çok şükürAramızda kalp atışı duyan var mı acaba??? Yavaştan başlarız yakında duymaya çünkü