- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #33.701
Oy maşallah kıyma denemiş miydin ver et ver eline ne yiyorsa verHanımefendi et istiyormuşhele bakın onca yemeğe burun kıvırdı bugün biraz havuç, soğan, sarımsak rende yapıp zeytinyağı ile kavurdum bir bardak et suyu biraz pirinç kimyon karabiber biraz et küçük küçük küçük yaptım pişti pilav gibi o malzemeler ile bir yemek kaşığı kadar yedi bizimki için bu büyük bir ölçü
Gözünüz aydınHanımefendi et istiyormuşhele bakın onca yemeğe burun kıvırdı bugün biraz havuç, soğan, sarımsak rende yapıp zeytinyağı ile kavurdum bir bardak et suyu biraz pirinç kimyon karabiber biraz et küçük küçük küçük yaptım pişti pilav gibi o malzemeler ile bir yemek kaşığı kadar yedi bizimki için bu büyük bir ölçü
Yaa çok güldüm bunaBizim bir ay önce öyleydi. Seslerini keşfediyor demişti doktor. Tabi komşular da onlarla birlikte keşfediyor
Benim bidigimda emme diye sesleniyor emmek istediğindeBenim ufaklikta emmek istediğinde emmm emmm diye agliyor. Sürekli hadi em dediğim için olabilir
Yerim ben onlari..Benim bidigimda emme diye sesleniyor emmek istediğinde
Ben yumurta haric butun yemekleri iki gun veriyorumKızlar sey soracam bugün yaptığımız muhallebiyi yarın verebilir mıyız. Bugün kaldi kapaklı mama kabına koydum buzdolabına koydum. Eğer verilirse yarın vermeyi düşünüyorum.
Zaten ikinci çocuğum ama olmadan önce kardeş yap diyenlerin agzına kürekle vurmak istiyordumKIzlar bisi merak ediyorum, bnm oglan bu ayin 27sinde 8 aylik oluyor..simdiden baslandi kardes düsünüyomusn diye sorular..sizler neler düsünüyosunuz
Akrabalardan uzak yaşadığım için şanslı olduğumu düşünüyorum böyle şeyler okuyunca. Ne kadar ayıp bir insanın özelini böyle rahatça sormak.KIzlar bisi merak ediyorum, bnm oglan bu ayin 27sinde 8 aylik oluyor..simdiden baslandi kardes düsünüyomusn diye sorular..sizler neler düsünüyosunuz
Ben ve ha-ri düşünmüyoruz o kesin Sağlık versinKIzlar bisi merak ediyorum, bnm oglan bu ayin 27sinde 8 aylik oluyor..simdiden baslandi kardes düsünüyomusn diye sorular..sizler neler düsünüyosunuz
Süt yumurta yoksa bende veriyorumKızlar sey soracam bugün yaptığımız muhallebiyi yarın verebilir mıyız. Bugün kaldi kapaklı mama kabına koydum buzdolabına koydum. Eğer verilirse yarın vermeyi düşünüyorum.
Bende kesinkikle istemiyordum zaten 8 sene sonra oldu ikinci daha yorucu sonradan olmasj tam rahata ermisken yeniden başlamak daha zor ve yorucuBen ve ha-ri düşünmüyoruz o kesin Sağlık versin
Tam çocuk 1. Sınıf zorluğunu bile atlatmış ayağına sıkmışsınBende kesinkikle istemiyordum zaten 8 sene sonra oldu ikinci daha yorucu sonradan olmasj tam rahata ermisken yeniden başlamak daha zor ve yorucu
İki çocuklu olarak pertimTam çocuk 1. Sınıf zorluğunu bile atlatmış ayağına sıkmışsınkardeşlik güzel bakabilecek kuvveti olan herkesi tebrik ediyorum ben no
Arkadaşımın oğlu yaptırdı , yenilerde bir sürü dişinde bir şeyler oldu dolgu çekim vs . Korkacak bir şey yok sadece 2 gün biraz sersem olmuştu çocukİki çocuklu olarak pertimtüm gün ayaktayım menüsküs yirtigim var ağrım çok. Çocuk işi mesakattli iş analık zor. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepsine.iyikide olmuşlar bugünlerde geçecek elbet.
Şuan ikiside hasta küçük ateşlendi gece büyük öksürük nöbeti uyku sıfır hepimizde.
Kızlar anestezi komple uyutma ile diş yaptıran oldu mu ya çocuğuna yada etrafında yaptıran oldu mu
Allah kolaylık versin anam ne diyim tazının arkasından kendim ettim kendim buldum şarkısı çalıyor sankiİki çocuklu olarak pertimtüm gün ayaktayım menüsküs yirtigim var ağrım çok. Çocuk işi mesakattli iş analık zor. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepsine.iyikide olmuşlar bugünlerde geçecek elbet.
Şuan ikiside hasta küçük ateşlendi gece büyük öksürük nöbeti uyku sıfır hepimizde.
Kızlar anestezi komple uyutma ile diş yaptıran oldu mu ya çocuğuna yada etrafında yaptıran oldu mu
Ben gebelik zehirlenmesi gecirdim, tasikardi ataklari yasadim surekli olumden donduk cocuk da ben de o yuzden kimse soramiyorKIzlar bisi merak ediyorum, bnm oglan bu ayin 27sinde 8 aylik oluyor..simdiden baslandi kardes düsünüyomusn diye sorular..sizler neler düsünüyosunuz
İlki zor olunca böyle oluyor evetBen gebelik zehirlenmesi gecirdim, tasikardi ataklari yasadim surekli olumden donduk cocuk da ben de o yuzden kimse soramiyorhamileligim boyle gecmeseydi belki dusunurdum ama simdi asla