Ay tavsiye gordum mu bayiliyorum. Cok ise yariycak o tavsiyeler
Az once canta ve valizi tekrar kontrol ettim. Dependi ozellikle kontrol ettim, bir paket yeter mi kizlar? Bir de lohusa kilodu almistim ama onun hepsini koymadim.
Beslemek icin lazim olur diye minik enjektor biberon almistim, onu ve pompayi sterilize etmedim, onlari kaynaticam simdi.
Valla ben de artik dogurmak istiyorum. Yoruldum:/ Bir sonraki kontrolum 38+2’de cumartesi. Dananin kuyrugu o gun kopsun ve yol haritamiz belli olsun istiyorum. Zaten bir haftada 400 gr almisti son kontrolde, yine oyle olursa 3700 gr falan olucak gibi. Bence artik daha fazla uzak kalmamiza gerek yok :)
Bir de bugun ikinci kez o sumuksu jel gibi akinti gelmis minik minik. Ama sanci falan asla yok. Sadece dun cok islakligim oldu, surekli camasir degistirdim. Kokusuz idrar da diil baya su yani. Doktora da bisiy demedim, cunku sancim yhic yok. Ara ara belim agriyor. Hafif kasiklarim agriyabiliyor. Ama geciyor. Bir de ben anlamiyor da olabilirim. Saat filan da tutamiyorum, sanirim cok olmadigindan. Cok olsa agrim anlarim ve dikkat ederim sanirim. Doktor, koydeki kadin anliyor sen mi anlamiycaksin falan diyor ama ay cehalet cok fena :)
Bagir cagir bir durumum olmadiktan sonra sessiz sessiz bekliyorum :)