- 18 Nisan 2021
- 14.884
- 46.350
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.421
Kıııııızzz bayıldın mııııı amanınKızlar bugün sağlık ocağına gittim doktor cuma gelmeden tüm kan tahlillerini yaptır ne varsa bakalım demişti 6 tüplük kan aldılar, normalde benim damar çok zor bulunur ama oradaki hemşire cidden tek seferde çok güzel aldı ama ben 4.tüpten sonra gitmişim kan da tutmaz neye dayanamadım da öyle oldu anlamadım eşimin de aklı çıkmış3 aylık oksapar da yazdırıp aldım aklım rahatladı bulamam diye korkuyordum
Valla bayılmışım zaten sona doğru ani bir ter bastı damarlar çekiliverdiKıııııızzz bayıldın mııııı amanınhep o toto üstü düşmekten ahah
Anamm narin kuzum, kocan pamuklara sarsın seniValla bayılmışım zaten sona doğru ani bir ter bastı damarlar çekiliverdiay ne olur düşme deme bana hala aklıma geliyor iki dk düz yolda gidemedim ya
Ay öylesi ilgiden de daralırım ha hiç naz insanı değilimAnamm narin kuzum, kocan pamuklara sarsın senibir sonraki randevu ne zaman?
İlk üç ay 2.5 altı olması gerek diye biliyorum canımgunaydınn kızlarr cuma günü verdiğim sonuç yeni çıktı bhcg 166 oncesi 74 dü artış güzel çıkmış yani yerleşme kanaması yaşadım sanırım ya da eskilerin deyimiyle üstüne görme =)
sorum şu olacak tsh için belli bir sınır var mıydı 3,6 çıkmış
bende de aynı problem var su içemiyorum içim almıyor idrar yolları enfeksiyonu oldum. kahverengi akıntı geliyor bir de geçmedikçe canım sıkıldı.Merhaba, ben de yeni üyeyim. Kısmetse ocak 2023 beklenen dogum8+5 haftalık hamileyim ama idrar yolları enfeksiyonu oldum 2 hafta önce ve antibiyotik bitti yine baktırdım geçmedi doktor tekrar kullanmayalım vucudun atsın dedi ama akıntım var karnım hafif agrıyor gecmedi heralde .bebege ilk haftalarda bu durum sıkıntı yaratırmı kafama taktım bu durumu yasayan oldumu acaba:/
Hepimiz aynı durumdayız canımKızlar selam .bugün 6+2 ve o kadar kötüyüm (((3 kilo verdim hiç birsey yemiyorum. Tüm kokudan kusma başlıyor. İşten ayrılmak kararı verdim. Otelde çalışıyorum ,serviste çok bulanıyor, yemekhaneye gidiyorum birsey yiyecem olmuyor tatlı çay içiyorum bu kadar . Sürekli uykum var , uyandım hemen yorgunum offff çok kötü yaaa
Sen eşinin yüreğine baya baya indireceksin bu süreçte Hari sanırımKızlar bugün sağlık ocağına gittim doktor cuma gelmeden tüm kan tahlillerini yaptır ne varsa bakalım demişti 6 tüplük kan aldılar, normalde benim damar çok zor bulunur ama oradaki hemşire cidden tek seferde çok güzel aldı ama ben 4.tüpten sonra gitmişim kan da tutmaz neye dayanamadım da öyle oldu anlamadım eşimin de aklı çıkmış3 aylık oksapar da yazdırıp aldım aklım rahatladı bulamam diye korkuyordum
bende de aynı problem var su içemiyorum içim almıyor idrar yolları enfeksiyonu oldum. kahverengi akıntı geliyor bir de geçmedikçe canım sıkıldı.
Ne zaman geçer ya (((Hepimiz aynı durumdayız canım
6+3 um gecen hfta vardi bndedeKızlar bu haftalarda sirt ağrısı bel ağrisi normal mi sizce ben paranoyaga bagladim
Bende Adana'da yaşıyorum da hangi doktora gidiyorsun merak ettimGeçmiş olsunWonderfullady ben de Adana'dayım eşimin işinden dolayı 1 senedir burdayız haftaya İstanbul'a gidicem. Dün değil de önceki gün akşamı doktor idrar yolu enfeksiyonu için ilaç vermişti onu içtim. Dün tüm gün su içtiğim halde içim yanıyordu ilaçtan kaynaklanıyormuş. Bi de üstüne hava sıcak hem içten hem dıştan yandım yani.
Teşekkür ederimBen tüm hamilelik boyunca her gün iğne kullandım. Gebe kalmadan önce bir gün iğne bir gün Aspirin şeklindeydi, hamile kalınca her gün iğneye döndük, aspirini bıraktım
Benim de 6+1 de iken mide bulantısı başlamıştı. Ara sıra yoğun oluyordu. Dr ilaçlardan da kaynaklı normal demişti. Şimdi 7+2 midem cayır cayır yanıyor. 2 gündür aralıksız yanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.Kızlar selam .bugün 6+2 ve o kadar kötüyüm (((3 kilo verdim hiç birsey yemiyorum. Tüm kokudan kusma başlıyor. İşten ayrılmak kararı verdim. Otelde çalışıyorum ,serviste çok bulanıyor, yemekhaneye gidiyorum birsey yiyecem olmuyor tatlı çay içiyorum bu kadar . Sürekli uykum var , uyandım hemen yorgunum offff çok kötü yaaa
Ben de öyleyim ya çok kötüKızlar selam .bugün 6+2 ve o kadar kötüyüm (((3 kilo verdim hiç birsey yemiyorum. Tüm kokudan kusma başlıyor. İşten ayrılmak kararı verdim. Otelde çalışıyorum ,serviste çok bulanıyor, yemekhaneye gidiyorum birsey yiyecem olmuyor tatlı çay içiyorum bu kadar . Sürekli uykum var , uyandım hemen yorgunum offff çok kötü yaaa