- 13 Ocak 2017
- 4.104
- 9.807
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.441
Ben danıştım bebeğin kalp atışını duyduktan sonra kes dedi. Bebeğin kalbini duymadım henüz ama Ben kestim çünkü kızım aşırı meme emiyordu. Memede uyuyordu 15 aylık zaten zorlancağımı bildiğim için Annemlere geldim bu süreçte yardım ediyor sağolsun şuan 3.gün kestiğim bakalımKızımı emzirmeye devam etmem de sakınca varmıdır kızlar doktoruna danışan varmı bu konu hakkında
Çay çok seviyorum ama ondan bile midem bulanıyorKızlar çay kahve tüketiminiz nasıl ? Çok yararlı değil ama içmeden de duramıyorum
Kan sonucun çıktı mı canımBen tüm hamilelik boyunca her gün iğne kullandım. Gebe kalmadan önce bir gün iğne bir gün Aspirin şeklindeydi, hamile kalınca her gün iğneye döndük, aspirini bıraktım
Çıktı canım değer artışım normal olunca doktora gittim. Değerim henüz 211 olduğu için kese görünmedi ama pıhtılaşma sorunum kaynaklı kanama olmuş olabilir dedi. Düşük önleyici iğne ve fitil verdi. Kese için cumartesi gideceğim.Kan sonucun çıktı mı canım
Metro hastahanesi Erkan Özer çok ilgili bir doktor ve gerçekten insanın içini çok rahatlatıyor muayenelerde. İlk gittiğim gün şu an keseyi görmemiz lazım dedi gördük 27 sinde gel kalp atışlarını duyalım dedi duyduk. Ne dese güveniyorum yani artıkBende Adana'da yaşıyorum da hangi doktora gidiyorsun merak ettim
Anladım canım. Çok gecmiş olsunÇıktı canım değer artışım normal olunca doktora gittim. Değerim henüz 211 olduğu için kese görünmedi ama pıhtılaşma sorunum kaynaklı kanama olmuş olabilir dedi. Düşük önleyici iğne ve fitil verdi. Kese için cumartesi gideceğim.
Karından mı baktı canımKızlar bugün kalp atışını duydum 6+2 de hiç bir sorun yok dedi doktor, cinsiyet tahmini bile yaptıdarısı sizlerin başına, eşek kadar bile diye espiriyi patlattı
Evet karından baktı canım, vajinadan bakma gereği duymadı çünkü gittiğimde de keseyi karından görmüştük düşük olduğu için vajinal kontrol tedbir amaçlı yapmadı hiçKarından mı baktı canım
Hadi gözün aydın canım darısı başımaEvet karından baktı canım, vajinadan bakma gereği duymadı çünkü gittiğimde de keseyi karından görmüştük düşük olduğu için vajinal kontrol tedbir amaçlı yapmadı hiç
İnşallah darısı sizlerin başınaHadi gözün aydın canım darısı başımabiz şu an keseyi gördük sadece
Sata göre 5+6 ultrasonda 6+1 çıktı canım. Kendi doktorum kalp atışı için haftaya çağırdı zatenİnşallah darısı sizlerin başınaKaç haftalıksın canım
Sata göre 5+6 ultrasonda 6+1 çıktı canım. Kendi doktorum kalp atışı için haftaya çağırdı zatenİnşallah darısı sizlerin başınaKaç haftalıksın canım
Haftaya mutlaka duyarsınnSat a
Sata göre 5+6 ultrasonda 6+1 çıktı canım. Kendi doktorum kalp atışı için haftaya çağırdı zaten