Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet doğru anladın.. Bi çok yerde okumuştum geçen sene... Bende inanmamıştım Sonra ovulasyon testiyle ilerlediğim ay son iki tane kalan testim vardı reglime iki gün kala gecesi test bağımlılığım yüzünden onları yaptım şok oldum sanki pik olmuştum tekrar yumurtluyordum.. Ertesi gün içimdeki isteğe engel olamadım gebelik testi aldım hayalet çizgi çıktı sonra kuzenime attım fotosunu oda gördü yani dedim ben mi olmayan şeyi görüyorum fazla istekten dolayı, kuzenimde gördü kalktı geldi iki test daha aldım hepsi aynı çıktı.. Bi sonraki gün kan verdim 23 çıktı değerlerim pozitifti 🤭 ama kimyasal düşük yaptım malesef 🤷🏼‍♀️
Teşekkür ederim bilgi için

Ovulasyon 11.gununde yaptım dün Eki Görüntüle 3225484
Gebelik testi yaptım ama ilk idrarimla yapmadım negatif çıktı
Bugün 12.gunum Eki Görüntüle 3225485
Bu şekilde siliklesti kafam çok karıştı ben adet 3-4 gün kala mi yumurtladim yoksa siz nasıl tahmin ettiniz gebeliği 🤗 lütfen biri cevaplasın cildircam 😂 yarın yapcam sizin gebelik için koyulasmasi mi azalmali mi 🤭😂😂
Evet canım adete yakın yumurtlama olayı yaşanıyor.
Sen bat yakınsa hamilelik testi al sabah ilk idrarla yap

Az önce cevapladım anlattım hikayeyi 😅 bu ay daha önce pik gördün mü.. Aynı ay ikinci kere yumurtlama nadir de olsa oluyormuş hiç yaşamadım ama yaşayanlar ve çoğul gebelik bu şekilde yaşayanlar var.. O yüzden bekle biraz daha bata kaç gün var demiştin?
Teşekkür ederim okudum canım Allah razı olsun 🤗 evet bu ay 17-18 de yumurtlamada ilkkez pik gördüm reglim tahmini 31 Mart 🤗 valla bende heycanliyim stresten yiyip bittiriyorim acaba acaba çok net bilgide bulamadım acaba kendimi mi avutuyorum dedim Allah Utandirmasin kimsenin umudunu boşa cikarmasin inşallah canım senin bat ne zaman🤗🥰

Ovulasyon 11.gununde yaptım dün Eki Görüntüle 3225484
Gebelik testi yaptım ama ilk idrarimla yapmadım negatif çıktı
Bugün 12.gunum Eki Görüntüle 3225485
Bu şekilde siliklesti kafam çok karıştı ben adet 3-4 gün kala mi yumurtladim yoksa siz nasıl tahmin ettiniz gebeliği 🤗 lütfen biri cevaplasın cildircam 😂 yarın yapcam sizin gebelik için koyulasmasi mi azalmali mi 🤭😂😂
Bence yeni yumurtladınız benimde kızımda oyle oldu geç döllenme ile hamile kalmıştım

Teşekkür ederim okudum canım Allah razı olsun 🤗 evet bu ay 17-18 de yumurtlamada ilkkez pik gördüm reglim tahmini 31 Mart 🤗 valla bende heycanliyim stresten yiyip bittiriyorim acaba acaba çok net bilgide bulamadım acaba kendimi mi avutuyorum dedim Allah Utandirmasin kimsenin umudunu boşa cikarmasin inşallah canım senin bat ne zaman🤗🥰
Amin amin amiiiin 🤲 mutlaka haber ver merak ettim biri daha ovulasyonla öğrenmiş olacak mı 😅🤣🤣 benim altı gün kaldı işte iki gün önce ovulasyon tamamen boştu dün yaptığımda tekrar çizgi gördüm koyuya yakın bugünde silik gördün her gün yapıyorum bakalım 😅😅😅

Kızlar herhangi bir takviye kullanan var mı gebe kalabilmek için destekleyici, vitamin vs
Ben kullanmaya başladım canım bu ay doktorum verdi gem eşime hem bana. Kullandıgın bir takviye var mı dedi folik asit dedim o sadece yeterli olmuyor dedi bunları verdi kuzum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 36
Amin amin amiiiin 🤲 mutlaka haber ver merak ettim biri daha ovulasyonla öğrenmiş olacak mı 😅🤣🤣 benim altı gün kaldı işte iki gün önce ovulasyon tamamen boştu dün yaptığımda tekrar çizgi gördüm koyuya yakın bugünde silik gördün her gün yapıyorum bakalım 😅😅😅
Mutlaka haber vercem çok sağol valla inşallah öğrenmiş oluruz devam et testte canım sende mutlaka haberdar et 🤗

Ben kullanmaya başladım canım bu ay doktorum verdi gem eşime hem bana. Kullandıgın bir takviye var mı dedi folik asit dedim o sadece yeterli olmuyor dedi bunları verdi kuzum
Ücreti ne kadar canım inşallah faydasını hemen görürsünüz😍😍😍

X