Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benim bat bugün adet görmedim test yaptım ama negatif aynı gün test yapan arkadaşlar var mı

her şey güzel olacak endişeleri kenara at bebişi Allaha emanet et hamileliğin tadını çıkarmaya başla şimdiden
İnsallah insallah bi sakinlesmem lazim suan deger daha cok kucuk ya sence birdaha kan vermesem direk 6. Haftadan sonra doktora gitsem bir sey olur mu?

Merhaba kızlar bende bekliyorum inşallah hatırlı sonucu hepimiz alırız beklemek çok zor valla insan çok heyecanlanıyor :) her belirtiyi hamile miyim diye yoruyor

Selam kızlar çatlatma iğnemin 10 ve 11 günü test yaptım dünden beri ara ara kahverengi akıntım var adet değil sizce ümitlenmeli miyim
Sen biran önce kan tahlili verip doktora gözük kabaman için progesteron falan başlansın ki tutunsun. Bu arada hayırlı olsun canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin günden güne koyulaşmış çünkü

Aynı yerde ve aynı saatte mi baktırdım canım, senin bebe düzenli tam 2 kat artarak gitmiş
Evet ayni yer ayni saatler insallah saglikla artar. Keske sizin gibi ben de hic kan verip strese girmeseydim diger hamileliğimde sadece bir kere kan verip 7.haftada gitmistim doktora

Teşekkür ederim bu akşam kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı olur inş hepimiz için

yaklaşık 2 hafta var canım bence sabah ara telefonda kendini hatırlatıp tekrar hamile kaldığını söyle. Dekolman geçirdiğini mutlaka söyle.Doktorun ne derse onu uygula :)
Doktorumun numarasi yokki bende arastirma hastanesi oldugu icin numara verecegini de sanmiyorum. Bir de uzak bir ilcede yasiyorum haftaya burdaki hastanede keseyi gorursem sonra kendi doktoruma giderim dedim ama suan kafam cok karisti ne yapacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…