iki günde bir en az %60 artmalı seninki 2 kat artmış bence güzel :) aynı yerde mi verdin kanıMerhaba kizlar pazar gunu regle iki gun varken beta degerim 21 cikmisti bugun ise 84 cikti sizce cok dusuk degil mi?
İnşallah balım inşallah yine arkaya arkaya devam ediyoruz kuzumYaaa bebeğimmm çok sevindim adına güzel haberi alirsin inşallah
Aa oyle mi ben 24 saatte bir en az %60 artmasi gerekiyor sanuyordum. Cok tesekkur ederimBana normal geldi canım sonucta iki günde bir yükselis degerine bak iyi yükselmis
Ben yanlis biliyormusum ya 24 saatte bir saniyordum bir saattir moralim bozuk geziyordum kimyasal gebeliktir diye. Cok tesekkur ederimiki günde bir en az %60 artmalı seninki 2 kat artmış bence güzel :) aynı yerde mi verdin kanı
Ne demek canımm bizlerede dua etAa oyle mi ben 24 saatte bir en az %60 artmasi gerekiyor sanuyordum. Cok tesekkur ederim
her şey güzel olacakBen yanlis biliyormusum ya 24 saatte bir saniyordum bir saattir moralim bozuk geziyordum kimyasal gebeliktir diye. Cok tesekkur ederim
Doğruda ne bilim aklıma takıldıBenceyok canım stres yapma alan doktoru aile hekiminden daha çok litaratür bilir
İnsallah insallah bi sakinlesmem lazimher şey güzel olacakendişeleri kenara at bebişi Allaha emanet et hamileliğin tadını çıkarmaya başla şimdiden
Yok baktırmadım canım, baktırmayacağım bir aksilik olmazsa, 7. Hafta kese bebek kalp atışını toplu törenle görmeye giderizKız tasuu sen idrar testinden sonra hiç betaya baktırmadın mı? Yoksa gittin de o yüzden bidaha gitmek mi istemiyorsun?
Aynı yerde ve aynı saatte mi baktırdım canım, senin bebe düzenli tam 2 kat artarak gitmişMerhaba kizlar pazar gunu regle iki gun varken beta degerim 21 cikmisti bugun ise 84 cikti sizce cok dusuk degil mi?
doktoruna hamile olduğunu söyledin mi canım belki bir ilaç verir tutunmasını destekleyici :)İnsallah insallah bi sakinlesmem lazimsuan deger daha cok kucuk ya sence birdaha kan vermesem direk 6. Haftadan sonra doktora gitsem bir sey olur mu?
Sen biran önce kan tahlili verip doktora gözük kabaman için progesteron falan başlansın ki tutunsun. Bu arada hayırlı olsun canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar çatlatma iğnemin 10 ve 11 günü test yaptım dünden beri ara ara kahverengi akıntım var adet değil sizce ümitlenmeli miyim
Evet ayni yer ayni saatler insallah saglikla artar. Keske sizin gibi ben de hic kan verip strese girmeseydim diger hamileliğimde sadece bir kere kan verip 7.haftada gitmistim doktoraAynı yerde ve aynı saatte mi baktırdım canım, senin bebe düzenli tam 2 kat artarak gitmiş
Hayir soylemedim 8 hazirana randevu aldim cok mu gec olur ?doktoruna hamile olduğunu söyledin mi canım belki bir ilaç verir tutunmasını destekleyici :)
Teşekkür ederim bu akşam kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı olur inş hepimiz içinSen biran önce kan tahlili verip doktora gözük kabaman için progesteron falan başlansın ki tutunsun. Bu arada hayırlı olsun canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsingünden güne koyulaşmış çünkü
yaklaşık 2 hafta var canım bence sabah ara telefonda kendini hatırlatıp tekrar hamile kaldığını söyle. Dekolman geçirdiğini mutlaka söyle.Doktorun ne derse onu uygula :)Hayir soylemedim 8 hazirana randevu aldim cok mu gec olur ?
Doktorumun numarasi yokki bende arastirma hastanesi oldugu icin numara verecegini de sanmiyorum. Bir de uzak bir ilcede yasiyorum haftaya burdaki hastanede keseyi gorursem sonra kendi doktoruma giderim dedim ama suan kafam cok karisti ne yapacagimi sasirdimyaklaşık 2 hafta var canım bence sabah ara telefonda kendini hatırlatıp tekrar hamile kaldığını söyle. Dekolman geçirdiğini mutlaka söyle.Doktorun ne derse onu uygula :)