Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla 59 ile hamileydim 75 80 arası doğuma gittim ama ben Bi seferin de Bi tepsi midye ardından yarım kilo falan jelibon yemiştim doymuyordum hatta tam ekmek döner falan da yiyordum ıyy aklıma geldikçe gülüyorum ne kadar miğdesizmişimOooh ne güzel kaç kilo aldın hamilelikte
Ahahahaha özellikle seçmişin yememen gerekenleri neyseki çok şükür sağlıklı çocuğunValla 59 ile hamileydim 75 80 arası doğuma gittim ama ben Bi seferin de Bi tepsi midye ardından yarım kilo falan jelibon yemiştim doymuyordum hatta tam ekmek döner falan da yiyordum ıyy aklıma geldikçe gülüyorum ne kadar miğdesizmişim
Çok şükür ya rabbim sana da nasip etsin sonunda değerlendirdimAhahahaha özellikle seçmişin yememen gerekenleri neyseki çok şükür sağlıklı çocuğun
hadi inşAllah tutar :)Çok şükür ya rabbim sana da nasip etsin sonunda değerlendirdim
İnşallah bide yarın şu doktora kazasız belasız gitsem hayırlısı ilehadi inşAllah tutar :)
çatlamadıysa gülerim bak benİnşallah bide yarın şu doktora kazasız belasız gitsem hayırlısı ile
Valla bende pco var kız tutsun Bi şekilde de ne olursa olsun en son 11 mm yumurtalar o ladr akıntı ağrı bence boşa değildir yaçatlamadıysa gülerim bak ben
ne zaman 11 mmdi canımValla bende pco var kız tutsun Bi şekilde de ne olursa olsun en son 11 mm yumurtalar o ladr akıntı ağrı bence boşa değildir ya
Geçen çarşamba doktor öyle dedi bide ben femara kullanmıştım bu ayne zaman 11 mmdi canım
Gün gelince evlatlarımızla kaybettiğimiz miniklerimiz için bir ağaç dikip onlarla o ağaçları sulayacağız kardeşleri olduğunu bilecekler içimizde yaşatacağız ruhlarını buna inanıyorumEvet ya ben hamileyken sigara içen iki hamile arkadaşım vardı ben kaybedip onlar sağlıkla bebeklerini doğurunca çok içime oturmuştu. Bu bir sınav bunun farkındayım ama yinede canım yanıyor. Hani ilk 3 ay hep risklidir derlerde ben 37.haftada kaybedince çok kötü dağıldım. Hala da toparlanmış değilim.İnşAllah iyi olacağım
vakti geldiyse tutar sen içini ferah tut :)Ama ben değerlendirdiğim gibi kalkmak zorundayım iki dakika bile sürmüyor uzanmak biri su ister diğeri beni çağırır tutmasa da şaşırmam yani melisaa93
günde 1.1 mm büyürmüş yumurta eğer öyleyse bugünlerde 18mm kadardır çatlamış olabilir :)Geçen çarşamba doktor öyle dedi bide ben femara kullanmıştım bu ay
Ay inşallah da ben çatladığını nasıl anlicam diyelim ki çatladı ben ilişkiye girdim ne kadar süre de gerçekleşir ay kafam da deli sorular test alsaydım keşke yagünde 1.1 mm büyürmüş yumurta eğer öyleyse bugünlerde 18mm kadardır çatlamış olabilir :)
Yaa ne güzel yapmışınız bende oğlumu kardeşlerine anlatıcam abilerini bilerek büyüyecekler İnşAllah bak bunlarda oğlumun çiçekleri tam defnedildiği yerin üzeri 15 çiçeklik çocukmuş oğlum diyorum Bir de Bangladeş’te bir su kuyusunda yaşıyor oğlumun adıGün gelince evlatlarımızla kaybettiğimiz miniklerimiz için bir ağaç dikip onlarla o ağaçları sulayacağız kardeşleri olduğunu bilecekler içimizde yaşatacağız ruhlarını buna inanıyorum
Annem kayıp yaşamış benden sonra bana hep anlattı ikizlermiş ben küçükken biliyordum bir saksı ağacımız vardı onların ruhlarını yaşattık hep suluyordum 4-5 yaşlarındayken
çatladığını en doğru doktor bilir ultrasonla bakarak onun dışında ovülasyon testi ile takip ederek bilirdin ama almadın inat ettin :) çatladıktan sonra yumurta 24 saat yaşarmış eğer tutarsa 12 gün sonra gebelik testinde silik çizgi olarak belli olurAy inşallah da ben çatladığını nasıl anlicam diyelim ki çatladı ben ilişkiye girdim ne kadar süre de gerçekleşir ay kafam da deli sorular test alsaydım keşke ya
Meleğimmm benimmm koruyucu melek olacak kardeşlerine su kuyusunu çok güzel düşünmüşsünüz harika ben de araştıracağımYaa ne güzel yapmışınız bende oğlumu kardeşlerine anlatıcam abilerini bilerek büyüyecekler İnşAllah bak bunlarda oğlumun çiçekleri tam defnedildiği yerin üzeri 15 çiçeklik çocukmuş oğlum diyorum Bir de Bangladeş’te bir su kuyusunda yaşıyor oğlumun adı
bunlar bana kendimi daha iyi hissettiriyor belki ihtiyacı olanlar vardır :)Meleğimmm benimmm koruyucu melek olacak kardeşlerine su kuyusunu çok güzel düşünmüşsünüz harika ben de araştıracağım