Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oooh ne güzel 😂kaç kilo aldın hamilelikte ☺️
Valla 59 ile hamileydim 75 80 arası doğuma gittim ama ben Bi seferin de Bi tepsi midye ardından yarım kilo falan jelibon yemiştim doymuyordum 😂😂 hatta tam ekmek döner falan da yiyordum ıyy aklıma geldikçe gülüyorum ne kadar miğdesizmişim😂😂

Valla 59 ile hamileydim 75 80 arası doğuma gittim ama ben Bi seferin de Bi tepsi midye ardından yarım kilo falan jelibon yemiştim doymuyordum 😂😂 hatta tam ekmek döner falan da yiyordum ıyy aklıma geldikçe gülüyorum ne kadar miğdesizmişim😂😂
Ahahahaha😂😂 özellikle seçmişin yememen gerekenleri 😂 neyseki çok şükür sağlıklı çocuğun ☺️

Evet ya ben hamileyken sigara içen iki hamile arkadaşım vardı ben kaybedip onlar sağlıkla bebeklerini doğurunca çok içime oturmuştu. Bu bir sınav bunun farkındayım ama yinede canım yanıyor. Hani ilk 3 ay hep risklidir derlerde ben 37.haftada kaybedince çok kötü dağıldım. Hala da toparlanmış değilim.İnşAllah iyi olacağım ☺️
Gün gelince evlatlarımızla kaybettiğimiz miniklerimiz için bir ağaç dikip onlarla o ağaçları sulayacağız kardeşleri olduğunu bilecekler 🙏🏻 içimizde yaşatacağız ruhlarını buna inanıyorum ❤️🙏🏻
Annem kayıp yaşamış benden sonra bana hep anlattı ikizlermiş ben küçükken biliyordum bir saksı ağacımız vardı onların ruhlarını yaşattık hep suluyordum 4-5 yaşlarındayken 🥰

Gün gelince evlatlarımızla kaybettiğimiz miniklerimiz için bir ağaç dikip onlarla o ağaçları sulayacağız kardeşleri olduğunu bilecekler 🙏🏻 içimizde yaşatacağız ruhlarını buna inanıyorum ❤️🙏🏻
Annem kayıp yaşamış benden sonra bana hep anlattı ikizlermiş ben küçükken biliyordum bir saksı ağacımız vardı onların ruhlarını yaşattık hep suluyordum 4-5 yaşlarındayken 🥰
Yaa ne güzel yapmışınız bende oğlumu kardeşlerine anlatıcam abilerini bilerek büyüyecekler İnşAllah 🤲🏻🥰bak bunlarda oğlumun çiçekleri tam defnedildiği yerin üzeri 15 çiçeklik çocukmuş oğlum diyorum ☺️ Bir de Bangladeş’te bir su kuyusunda yaşıyor oğlumun adı ☺️

Eklentiler

• C724895F-35D8-4735-8661-FC043B416042.png
    C724895F-35D8-4735-8661-FC043B416042.png
    907,2 KB · Görüntüleme: 60
Ay inşallah da ben çatladığını nasıl anlicam diyelim ki çatladı ben ilişkiye girdim ne kadar süre de gerçekleşir ay kafam da deli sorular 😂test alsaydım keşke ya
çatladığını en doğru doktor bilir ultrasonla bakarak onun dışında ovülasyon testi ile takip ederek bilirdin ama almadın inat ettin :) çatladıktan sonra yumurta 24 saat yaşarmış eğer tutarsa 12 gün sonra gebelik testinde silik çizgi olarak belli olur

Yaa ne güzel yapmışınız bende oğlumu kardeşlerine anlatıcam abilerini bilerek büyüyecekler İnşAllah 🤲🏻🥰bak bunlarda oğlumun çiçekleri tam defnedildiği yerin üzeri 15 çiçeklik çocukmuş oğlum diyorum ☺️ Bir de Bangladeş’te bir su kuyusunda yaşıyor oğlumun adı ☺️
Meleğimmm benimmm 😍 koruyucu melek olacak kardeşlerine 🙏🏻🙏🏻 su kuyusunu çok güzel düşünmüşsünüz harika 🙏🏻🙏🏻 ben de araştıracağım

X