Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çatlamışmı sizce
Dün gce değerlendrdım
Silik görseydım bugecede değerlndrcektım ama kararsız kaldım
En alttaki ise çatlamış. Benim de bugün çatlafı. İlk defa üst üste değerlendirme yapabildik dün ve bugün. Dün pikti bugün böyle silikti. Bugün çatladı diye düşünüyorum ateş yarın yükselirse tescillenecek :) hadi hakkımızda hayırlısı olsun seninle bu ay aynı zamana denk geldik valla rahim filminden sonra da ilk ay gibi bir şey olacak

En alttaki ise çatlamış. Benim de bugün çatlafı. İlk defa üst üste değerlendirme yapabildik dün ve bugün. Dün pikti bugün böyle silikti. Bugün çatladı diye düşünüyorum ateş yarın yükselirse tescillenecek :) hadi hakkımızda hayırlısı olsun seninle bu ay aynı zamana denk geldik valla rahim filminden sonra da ilk ay gibi bir şey olacak
Cnm çok silik değil ama bugun
Yine pike çok yakın, baksana
napsamki🤔
Yarın gündüz değerlendirsem

Eklentiler

• IMG_20230522_232041.jpg
    IMG_20230522_232041.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 42
Canlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükür 🤲 batı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin 🤲🤲🤲
@pozitifbiri @Papatyamaviss @melegim can fnd_50 fnd_50 Mervenur277 Mervenur277 melisaa93 melisaa93 @Sirius2023 @savascii @Deepblues @imaginationforever @Safransari @sevayd @bebekheyecani Tikabasa Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu cans16 cans16 @ekimm24 @aynurland ve diğer canım kızlar
Yaaa çok sevindim canımmm😍 bizim yüzümüz gülmedi bari senin gülsün sağlıkla gelsin bebiş 🦋🤍

Cnm neler yapıyosun
Walla piki gordum dün gce ama
Bırazdan yine test yapıcam silikleştiğini hiç sanmıyorum
Elimde havuç suyu geziniyorum ortalıkta
Gün aşırı bikaç kez değerlendiririm

Dün 14. Gün idi
Erken pik oldu
13tede belki pikti ama bn test yapmadım köydeydim
C. Tesi gecesi bi düğüne gttık dışarda sorma😔donduk 🥶
Heryerım buz tuttu, yumurtalıklarım bir agrıdıkı sorma, buz gbi sandalyeye oturdum saatlerce
İltıhap kalmış olabılırım😔
Halaa agrım var

Ayy bu ay inşallah birlikte hamiş kalırız, beraber test yapalım bu ay🤩
Canım uzun zamandır buraya girmiyordum biraz kendimle kalayım dedim kafa dağıttım kısa bir süre tatil yaptım çok iyi geldi. Rahim filminden sonra 50. Gün adet olmuş oldum. Bugün 18. Gün. Dün pik oldu değerlendirdik bugün dediğim gibi silik çıktı. Hiç değerlendirme gibi umudum yoktu çünkü eşimin işinden dolayı çok yoğun yorgun oluyor oğlum geç uyuduğu için de bazen erteleyebiliyorduk ama bugün oğlum erken uyudu😅 anlık gelişti ve değerlendirmiş olduk. Artık takdiri ilahi. Senle aynı anda yumurtladık. 5 Haziran gibi de adet oluruz eğer hamilelik olmazsa. Aynı zamanda test yapalım😍 1 Haziran eşimin doğum günü varsa o zamana belli olacağını sanmıyorum ama geç de olsa doğum günü hediyesi olur ya ne güzel olur. İnşallah bu ay ikimiz de pozitifleri görürüz canım bol bol su iç bol bol bol iltihap varsa da idrar su ile atarsın kendine çok dikkat et inşallah bir şeyin yoktur♥️ sen neler yapıyorsun?

Cnm çok silik değil ama bugun
Yine pike çok yakın, baksana
napsamki🤔
Yarın gündüz değerlendirsem
Canım benim gündüz değerlendirebilirsen daha iyi olur gibi. Biz hiç gündüz değerlendirme yapamıyoruz. O yüzden duruma göre hareket etmende fayda var. Ay hadi inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün

Canım benim gündüz değerlendirebilirsen daha iyi olur gibi. Biz hiç gündüz değerlendirme yapamıyoruz. O yüzden duruma göre hareket etmende fayda var. Ay hadi inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün
Allah razı olsun canım benim 😍❤️Hadi inşallah güzel haberler alalım bu ay sizlerden de 🤲🤲

Canım sağlıksızsa naparsan yap düşüyor düşmese de kalbi duruyor kendimden biliyorum. Ben de ikincisinde düşmesin diye progesteron iğne kullandım hiç iş yapmadım gün boyu uzandım tam düşük riskim geçti kalp atışına gidecektim ki kalbi durdu. O yüzden gönlünü ferah tut yaşayacağı varsa naparsan yap yaşar demişti doktorum. Sen tedbir olarak iş yapma dinlenmeye bak gerisi taktiri ilahi 🙏🏻
O kadar haklısınki ☺️ Bazen kabullenmek zor oluyor insan hatayı kendisinde arıyor ama ömrü yoksa elden bir şey gelmiyor

O kadar haklısınki ☺️ Bazen kabullenmek zor oluyor insan hatayı kendisinde arıyor ama ömrü yoksa elden bir şey gelmiyor
Öyle valla ilk düşüğümde kendimi suçlamıştım çok yürüdüm yoruldum vs vs ikincisinde de bütün tedbirlere rağmen öyle oldu demek ki benlik değil rabbimin takdiri dedim

Öyle valla ilk düşüğümde kendimi suçlamıştım çok yürüdüm yoruldum vs vs ikincisinde de bütün tedbirlere rağmen öyle oldu demek ki benlik değil rabbimin takdiri dedim
Bende öyle her şeye dikkat ettim hamilelik boyunca ne beyaz ekmek yedim ne paketli gıda ama nasip olmayınca olmuyor.Doktoruma benim yüzümden mi oldu diye defalarca sordum her seferinde takdiri ilahi dedi. Benim ne kadar dikkatli olduğumu o da biliyordu

Bende öyle her şeye dikkat ettim hamilelik boyunca ne beyaz ekmek yedim ne paketli gıda ama nasip olmayınca olmuyor.Doktoruma benim yüzümden mi oldu diye defalarca sordum her seferinde takdiri ilahi dedi. Benim ne kadar dikkatli olduğumu o da biliyordu
O yüzden nasip diyorum eski insanlar karnında çocuk , sırtında kasalar saman torbaları taşıyordu o kadar işe rağmen düşmüyordu tutunursa tutunuyor . Benim doktorum da tutunacağı varsa hoplasan zıplasan düşmez yürümeyle düşecek iş değil demişti 😊 rabbim tekrardan nasip etsin hepimize ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Fosur fosur hamileyken günde 2 paket sigara içen vardı bizim bir tanıdık olacak olan oluyor nasip 🙏🏻 hayatımda hiç sigara içmedim ortamda bile bulunmayı sevmem.. hamilelikte dışarıda yemeyi bile kesmiştim sadece sağlıklı besleniyordum olmadı nasip canım

O yüzden nasip diyorum eski insanlar karnında çocuk , sırtında kasalar saman torbaları taşıyordu o kadar işe rağmen düşmüyordu tutunursa tutunuyor . Benim doktorum da tutunacağı varsa hoplasan zıplasan düşmez yürümeyle düşecek iş değil demişti 😊 rabbim tekrardan nasip etsin hepimize ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Amin inşAllah canım önemli olan sağlıkla kavuşmak 🥰 benim bir tanıdığımda çok geç öğrendi hamileliğini o kadar umursamazdı ki hastaneye bir cinsiyet öğrenmeye bir de doğuma gitti. Çocuk gayet sağlıklı doğdu 😂

Fosur fosur hamileyken günde 2 paket sigara içen vardı bizim bir tanıdık olacak olan oluyor nasip 🙏🏻 hayatımda hiç sigara içmedim ortamda bile bulunmayı sevmem.. hamilelikte dışarıda yemeyi bile kesmiştim sadece sağlıklı besleniyordum olmadı nasip canım
Evet ya ben hamileyken sigara içen iki hamile arkadaşım vardı ben kaybedip onlar sağlıkla bebeklerini doğurunca çok içime oturmuştu. Bu bir sınav bunun farkındayım ama yinede canım yanıyor. Hani ilk 3 ay hep risklidir derlerde ben 37.haftada kaybedince çok kötü dağıldım. Hala da toparlanmış değilim.İnşAllah iyi olacağım ☺️

Amin inşAllah canım önemli olan sağlıkla kavuşmak 🥰 benim bir tanıdığımda çok geç öğrendi hamileliğini o kadar umursamazdı ki hastaneye bir cinsiyet öğrenmeye bir de doğuma gitti. Çocuk gayet sağlıklı doğdu 😂
Bende ilk oğluma hamile kaldığımda çok sık gitmedim hastaneye ama öyle abur cubur Fast food her şeyi yedim hiç demedim Bi şey olur diye 😂ne kadar pinpirikli olursak o kadar çok başa Bi şey geliyor 😂

X