Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değere göre gebelik varmı arkadaşlar
IMG_20230522_194309.jpg

Canlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükür 🤲 batı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin 🤲🤲🤲
@pozitifbiri @Papatyamaviss @melegim can fnd_50 fnd_50 @Mervenur277 @melisaa93 @Sirius2023 savascii savascii @Deepblues @imaginationforever @Safransari @sevayd @bebekheyecani Tikabasa Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu cans16 cans16 @ekimm24 @aynurland ve diğer canım kızlar
Ya çok şükür tasum o kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu inan kendim gibi sevindim Allahıma şükürler olsun ya🤲🏻🤲🏻🤲🏻 çok çok çok şükür Rabbime🤲🏻

Ben de dün gece piki gördüm bugün silikleşti dünü değerlendirdik bugünü bilemiyorum artık. Senle aynı anda bu ay hamiş kalalım mı ne dersin😍😍😍😁🌸🥰
Cnm neler yapıyosun
Walla piki gordum dün gce ama
Bırazdan yine test yapıcam silikleştiğini hiç sanmıyorum
Elimde havuç suyu geziniyorum ortalıkta
Gün aşırı bikaç kez değerlendiririm

Dün 14. Gün idi
Erken pik oldu
13tede belki pikti ama bn test yapmadım köydeydim
C. Tesi gecesi bi düğüne gttık dışarda sorma😔donduk 🥶
Heryerım buz tuttu, yumurtalıklarım bir agrıdıkı sorma, buz gbi sandalyeye oturdum saatlerce
İltıhap kalmış olabılırım😔
Halaa agrım var

Ayy bu ay inşallah birlikte hamiş kalırız, beraber test yapalım bu ay🤩

Canlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükür 🤲 batı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin 🤲🤲🤲
@pozitifbiri @Papatyamaviss @melegim can fnd_50 fnd_50 @Mervenur277 @melisaa93 @Sirius2023 savascii savascii @Deepblues @imaginationforever @Safransari @sevayd @bebekheyecani Tikabasa Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu cans16 cans16 @ekimm24 @aynurland ve diğer canım kızlar
Canımmmm😍😍 çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲🏻 lütfen bu sefer beta takibi yap bizi çatlatma😂

Kızlar geçen defa kimyasal geçirdim şimdi tekrar çatlatma iğnesi oldum coraspin kullanıyorum tekrar düşmemesi için başka ne gibi önlemler almak gerekli
Bnde 2. Kimyasalımda progestan kullandım, yıne tutunmadı

Kndım evde femara içtim bu ay
Bide coraspin baslıcam ama ne zamn baslasam dıye dusunuyorum
Kndi başıma yapıyom işte bişyler🤭

Kullandığım halde dustu
Canım sağlıksızsa naparsan yap düşüyor düşmese de kalbi duruyor kendimden biliyorum. Ben de ikincisinde düşmesin diye progesteron iğne kullandım hiç iş yapmadım gün boyu uzandım tam düşük riskim geçti kalp atışına gidecektim ki kalbi durdu. O yüzden gönlünü ferah tut yaşayacağı varsa naparsan yap yaşar demişti doktorum. Sen tedbir olarak iş yapma dinlenmeye bak gerisi taktiri ilahi 🙏🏻

Kendi başına yapma ya doktor kontrolünde yap bence
Canım kendi başına kullanma ben iki ay üst üste femara ovitrelle meriofert falan kullandım ya karaciğerim büyümüş doktora gittiğimde yumurta uyarıcı büyütücü ilaçlar karaciğer büyümesi yapar ama geçici dedi o yüzden kendi başına kullanma lütfen Allah korusun bir şeyler olsun derken başka yerleri bozma

Canım kendi başına kullanma ben iki ay üst üste femara ovitrelle meriofert falan kullandım ya karaciğerim büyümüş doktora gittiğimde yumurta uyarıcı büyütücü ilaçlar karaciğer büyümesi yapar ama geçici dedi o yüzden kendi başına kullanma lütfen Allah korusun bir şeyler olsun derken başka yerleri bozma
Cnm bn üst üste kullanmadım
Martta kullandım
Bide şimdi

Kızlar çatlamışmı sizce
Dün gce değerlendrdım
Silik görseydım bugecede değerlndrcektım ama kararsız kaldım

Eklentiler

• IMG_20230522_230440.jpg
    IMG_20230522_230440.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 48
X