Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yarın yapayımÇok erken canım
Progesteron kullanınKızlar geçen defa kimyasal geçirdim şimdi tekrar çatlatma iğnesi oldum coraspin kullanıyorum tekrar düşmemesi için başka ne gibi önlemler almak gerekli
Hamilesin tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinDeğere göre gebelik varmı arkadaşlar
Eki Görüntüle 3251272
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHamilesin tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ya çok şükür tasum o kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu inan kendim gibi sevindim Allahıma şükürler olsun ya çok çok çok şükür RabbimeCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükür batı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
@pozitifbiri @Papatyamaviss @melegim can fnd_50 @Mervenur277 @melisaa93 @Sirius2023 savascii @Deepblues @imaginationforever @Safransari @sevayd @bebekheyecani Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu cans16 @ekimm24 @aynurland ve diğer canım kızlar
Kullandığım halde dustuProgesteron kullanın
Cnm neler yapıyosunBen de dün gece piki gördüm bugün silikleşti dünü değerlendirdik bugünü bilemiyorum artık. Senle aynı anda bu ay hamiş kalalım mı ne dersin
Canımmmm çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah lütfen bu sefer beta takibi yap bizi çatlatmaCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükür batı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
@pozitifbiri @Papatyamaviss @melegim can fnd_50 @Mervenur277 @melisaa93 @Sirius2023 savascii @Deepblues @imaginationforever @Safransari @sevayd @bebekheyecani Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu cans16 @ekimm24 @aynurland ve diğer canım kızlar
Bnde 2. Kimyasalımda progestan kullandım, yıne tutunmadıKızlar geçen defa kimyasal geçirdim şimdi tekrar çatlatma iğnesi oldum coraspin kullanıyorum tekrar düşmemesi için başka ne gibi önlemler almak gerekli
Canım sağlıksızsa naparsan yap düşüyor düşmese de kalbi duruyor kendimden biliyorum. Ben de ikincisinde düşmesin diye progesteron iğne kullandım hiç iş yapmadım gün boyu uzandım tam düşük riskim geçti kalp atışına gidecektim ki kalbi durdu. O yüzden gönlünü ferah tut yaşayacağı varsa naparsan yap yaşar demişti doktorum. Sen tedbir olarak iş yapma dinlenmeye bak gerisi taktiri ilahiKullandığım halde dustu
Kendi başına yapma ya doktor kontrolünde yap benceBnde 2. Kimyasalımda progestan kullandım, yıne tutunmadı
Kndım evde femara içtim bu ay
Bide coraspin baslıcam ama ne zamn baslasam dıye dusunuyorum
Kndi başıma yapıyom işte bişyler
Coraspinden zarar gelmezKendi başına yapma ya doktor kontrolünde yap bence
Canım kendi başına kullanma ben iki ay üst üste femara ovitrelle meriofert falan kullandım ya karaciğerim büyümüş doktora gittiğimde yumurta uyarıcı büyütücü ilaçlar karaciğer büyümesi yapar ama geçici dedi o yüzden kendi başına kullanma lütfen Allah korusun bir şeyler olsun derken başka yerleri bozmaKendi başına yapma ya doktor kontrolünde yap bence
Cnm bn üst üste kullanmadımCanım kendi başına kullanma ben iki ay üst üste femara ovitrelle meriofert falan kullandım ya karaciğerim büyümüş doktora gittiğimde yumurta uyarıcı büyütücü ilaçlar karaciğer büyümesi yapar ama geçici dedi o yüzden kendi başına kullanma lütfen Allah korusun bir şeyler olsun derken başka yerleri bozma
Ama ağır bir ilaç normalde kanser hastalarına veriliyor . Sen yine de dikkatli ol kuzumCnm bn üst üste kullanmadım
Martta kullandım
Bide şimdi
Bılıyorum cnm meme kanseri hastalar kullanıyorAma ağır bir ilaç normalde kanser hastalarına veriliyor . Sen yine de dikkatli ol kuzum
Ah bende görüyorum inşallah vardır canmİkiside bebetime marka kuzum