- 11 Eylül 2021
- 1.228
- 910
Elinde progesteron varsa kullan adet olursun canımAynen canım şimdi neden adet olamıyorum onun çaresine bakmam lazım
MaşallahCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükürbatı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
@pozitifbiriPapatyamaviss melegim can @fnd_50 @Mervenur277 melisaa93 Sirius2023 @savascii @Deepblues @imaginationforever Safransari @sevayd bebekheyecani Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu cans16 @ekimm24 aynurland ve diğer canım kızlar
Kullanıyorum canım bebek olursa tutunsun ye biteliHayırlısı olsun canım . Ama benim dikkatimi progesteron çekti çok düşük çıkmış adetin zor olabilir bu seviye ile . Benim düşüktü doktor progesteron takviyesi verdi adet oldum
Aşkitellam inan kendim gibi seviniyorum senin için. O kadar umutsuzlukların içinden Rabbim sana hediyesini verdi. Beni de unutmayıp etiketlediğin için çok teşekkür ederimCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükürbatı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
@pozitifbiriPapatyamaviss melegim can @fnd_50 @Mervenur277 melisaa93 Sirius2023 @savascii @Deepblues @imaginationforever Safransari @sevayd bebekheyecani Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu cans16 @ekimm24 aynurland ve diğer canım kızlar
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla ilerler inşallahCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükürbatı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
Oh maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım. Dualarında bizede yer ver olur muCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükürbatı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
Maşallah maşallah canım saglıkla ilerlesinCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükürbatı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
Hımmm bekle canım belki değerin yükselir yükselmezse olursun zaten hayırlısı olsunKullanıyorum canım bebek olursa tutunsun ye biteli
10 gün oldu adet olamadım
Canlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükürbatı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
Cok sukur kuzum kan verıp takıbını bı kezde olsa yap derim sağlıkla buyusun minnoşCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükürbatı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
Oooo maşaAllah kıpkırmızıCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükürbatı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsinCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükürbatı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
İnşallah darısı bize canim.Sağolun canlar, Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
melegim can demekki belirti sormuşsun canım, sırt bel ağrısı 1 haftadır vardı, elleğince göğüslerimin ucu acıyordu. Ve kimyasal harici diğer gebeliklerimde olduğu gibi göğüslerimin yeni yeni şişeye başladı. Birde ara ara alt karın ağrısı, ama anlık böyle.
Safransari canım bizimki ihtimalin olduğu günlerde tek seferlik ilişkide oldu. Olacak Rabbimin indinde zor yoktur, olur. Hayırlı vakitlerde inşallah
yaa ne güzelll belli etmiş kendini, inşallah sağlıkla kucağına alırsınCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükürbatı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin