Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah cok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun canım . Ama benim dikkatimi progesteron çekti çok düşük çıkmış adetin zor olabilir bu seviye ile . Benim düşüktü doktor progesteron takviyesi verdi adet oldum
Kullanıyorum canım bebek olursa tutunsun ye biteli
10 gün oldu adet olamadım

Aşkitellam inan kendim gibi seviniyorum senin için. O kadar umutsuzlukların içinden Rabbim sana hediyesini verdi. Beni de unutmayıp etiketlediğin için çok teşekkür ederim bana da dua et olur mu seviyorum seni

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla ilerler inşallah

Oh maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım. Dualarında bizede yer ver olur mu

Maşallah maşallah canım saglıkla ilerlesin Demekki neymiş her sivilce çıktıgında adet olunmuyormuş tebrik ederim canım bizede dua et

Sağolun canlar, Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
melegim can demekki belirti sormuşsun canım, sırt bel ağrısı 1 haftadır vardı, elleğince göğüslerimin ucu acıyordu. Ve kimyasal harici diğer gebeliklerimde olduğu gibi göğüslerimin yeni yeni şişeye başladı. Birde ara ara alt karın ağrısı, ama anlık böyle.
Safransari canım bizimki ihtimalin olduğu günlerde tek seferlik ilişkide oldu. Olacak Rabbimin indinde zor yoktur, olur. Hayırlı vakitlerde inşallah

Hayırlı olsun canım yazmıştım yasana benimde yüzümde sivilce çıkmıştı ama hamile kalmıştım sende olabilirsin diye demekki her sivilce regl değilmiş ve hamilelikten hamileliğe değişiklik gösteriyormuş sağlıkla gelsin inşallah canım hakkında hayırlısı olsun

Cok sukur kuzum kan verıp takıbını bı kezde olsa yap derim sağlıkla buyusun minnoş

Oooo maşaAllah kıpkırmızı sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım benim çok çok mutlu oldum sivilce teorinin gerçekleşmemesine de aynı sevindim

Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin

İnşallah darısı bize canim.

yaa ne güzelll belli etmiş kendini, inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar geçen defa kimyasal geçirdim şimdi tekrar çatlatma iğnesi oldum coraspin kullanıyorum tekrar düşmemesi için başka ne gibi önlemler almak gerekli

Kızlar merhaba. Ovulasyon testi ile bu ay ilk kez takip ettim. 7 ve 8 Mayıs pikti 9 Mayıs'ta çatlama oldu. 6,7,8,9,10 mayısı değerlendirdik. Bugün ilk idrarla test yaptım negatif. Zaten regl sivilcelerim de çıktı tertemiz iki gün sonra bat tarihim bu saatten sonra pozitife dönmez değil mi ? İlk kez ovulasyon kullandığım için ve bu kadar güzel degerlendirdigimiz için umutluydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…