- 25 Eylül 2022
- 9.176
- 13.293
- 36
İkiside bebetime marka kuzumİnşAllah vardır canım. Ben bütün testleri bu son hamileliğim de denedim nerdeyse ve hepsinin hassasiyetliği çok değişiyor sana zahmet tek tek ve yakından atar msın?
Kuzum inşallah kuruma çizgisi değildir ya efekt yaptım amaİkiside bebetime marka kuzum
Dün çatladı canım havuç yedim üst üsteCnm pik çıksada sen değerlendir
Bnım ilk kimyasalımda 9 gun pik kaldı
Eski arkadaslar bılır, aralık ayında..
Ama gun aşırı degerlndırdım ve hamiş kalmıştım
İnşallah canım 3 saat oldu yeni attıgım daha belirgin pembe gibiKuzum inşallah kuruma çizgisi değildir ya efekt yaptım ama
İnşAllah vardır olmadı yarın sabahtan yine test yaparsın testin varsaİnşallah canım 3 saat oldu yeni attıgım daha belirgin pembe gibi
Kan verdim yarına çıkacakİnşAllah vardır olmadı yarın sabahtan yine test yaparsın testin varsa
Ayy hadi inşallahKan verdim yarına çıkacak
Çok silik iki testte de gördüm abla inşallah güzel haber verirsin bizlereKızlar bugün bat günüm ama testlerimde net bişe göremiyorum. Hatırlayan olursa ayın 18inde koyu kahve leke geldi adet oluyorum dedim ama olmadım kesildi yerleşme olabilir mi yada geç döllenme
Sonucun cıkınca beklıyorum guzel haberlerınıTamam kuzum
İnşallah canım mucizem gerçek olsun artık
İnşallah balımÇok silik iki testte de gördüm abla inşallah güzel haber verirsin bizlere
Cok derınden bı golge var gıbı bende gordum ams işte test tekrarı olmadan netlesmıyor malesefİkiside bebetime marka kuzum
Kuzum yoruldum test yapmaktan kan verdim bugün eger geçirdigim lekelenme yerleşme kanaması ise çok yenidir ilk günü kıyu kahve lekem geldi diger iki gün akıntı gibi açık kahve silince geldi kesildi o beni şüpheye düşürdüCok derınden bı golge var gıbı bende gordum ams işte test tekrarı olmadan netlesmıyor malesef
Çok erken canımSelam kızlar bata 4 gün var. 12 ve 13 mayıs yumurtlama 14 mayıs sabahı çatlama gördüm. Test yapsam çıkarmı bekliyim mi :)
En ıyısını yapmıssın gebelık varsa muakkak cıkarKuzum yoruldum test yapmaktan kan verdim bugün eger geçirdigim lekelenme yerleşme kanaması ise çok yenidir ilk günü kıyu kahve lekem geldi diger iki gün akıntı gibi açık kahve silince geldi kesildi o beni şüpheye düşürdü
Canım ben baktım ama çizgi yerleri beyaz çıkmış kuruma çizgisi gibi geldi . Ben de senin gibi oldum bu ay benim adete 8 gün varken 3 gün küçücük bir lekenme gördüm belki yerleşmedir dedim test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım negatif çıktı zaten akşamında adet oldum . adete 4 gün kala adet oldum . Belki senin de öyledir ertesi gün yine test yap varsa çıkıyor canımKızlar bugün bat günüm ama testlerimde net bişe göremiyorum. Hatırlayan olursa ayın 18inde koyu kahve leke geldi adet oluyorum dedim ama olmadım kesildi yerleşme olabilir mi yada geç döllenme
Valla bende anlamadım canım benim 4 gün önce oldu lekelenmem ilk günü koyu kahve çamur gibi sonra iki gün açık kahve geldi iki gündür temiz. Acaba kist mi oldu kiCanım ben baktım ama çizgi yerleri beyaz çıkmış kuruma çizgisi gibi geldi . Ben de senin gibi oldum bu ay benim adete 8 gün varken 3 gün küçücük bir lekenme gördüm belki yerleşmedir dedim test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım negatif çıktı zaten akşamında adet oldum . adete 4 gün kala adet oldum . Belki senin de öyledir ertesi gün yine test yap varsa çıkıyor canıminşallah vardır