- 11 Eylül 2021
- 1.228
- 910
Ben doktora gittim kist varmış zaten zor ve pıhtılı oldu adetim . Umarım senin kist olmamıştır . Kist olunca lekenme oluyormuş canım. Şimdi okudum diğer msjlarını kan sonucun çıkarsa etiketle beni de kuzumValla bende anlamadım canım benim 4 gün önce oldu lekelenmem ilk günü koyu kahve çamur gibi sonra iki gün açık kahve geldi iki gündür temiz. Acaba kist mi oldu ki
Tamam canım haber ederim hayırlısı olsun hakkımızda. En azından adet olacaksam olsam yeni aya başlardım beklemek sıkıcıBen doktora gittim kist varmış zaten zor ve pıhtılı oldu adetim . Umarım senin kist olmamıştır . Kist olunca lekenme oluyormuş canım. Şimdi okudum diğer msjlarını kan sonucun çıkarsa etiketle beni de kuzuminşallah hamilesindir sevindirici haberi verirsin
Normalde kaç çıkıyor acaba canım sağlık ocağında bende hep aynı yerde kan veririm mesela 2 çıkar ama senin 2.8 çıkmış acaba yükselmeyemi başlıyor diye düşündümKızlar saglık ocagını aradım beta 2.8 çıkmış
Aa normalde kac cıkıyordu seninKızlar saglık ocagını aradım beta 2.8 çıkmış
Hep 2 çıkar canım. 2.1 bile görmedimNormalde kaç çıkıyor acaba canım sağlık ocağında bende hep aynı yerde kan veririm mesela 2 çıkar ama senin 2.8 çıkmış acaba yükselmeyemi başlıyor diye düşündüm
2 kuzumAa normalde kac cıkıyordu senin
Aynı yere mi verdin canım yarın bi daha test yap bakalım insallah vardır2 kuzum
Hep aynı yer canım saglık ocagında veriyorum. 2 güne yükselirse belli olur test yaparım.Aynı yere mi verdin canım yarın bi daha test yap bakalım insallah vardır
Hadi insallahHep aynı yer canım saglık ocagında veriyorum. 2 güne yükselirse belli olur test yaparım.
Ay inşallah yükseliyordurHep 2 çıkar canım. 2.1 bile görmedim
E nabıza düşmüş canım bana 2.8 dedi 2.00 yazıyor. Progestoranda baktırmıştım oda düşük hamilelik olsa yüksek çıkardı. Gebelik kesin yok yaniHadi insallah
Hayırlısı canım insallah bidahaki ay olurE nabıza düşmüş canım bana 2.8 dedi 2.00 yazıyor. Progestoranda baktırmıştım oda düşük hamilelik olsa yüksek çıkardı. Gebelik kesin yok yani
Yok canım e nabıza düşmüş 2 yazıyorAy inşallah yükseliyordur
Aynen canım şimdi neden adet olamıyorum onun çaresine bakmam lazımHayırlısı canım insallah bidahaki ay olur
Hayırlısı olsun canım . Ama benim dikkatimi progesteron çekti çok düşük çıkmış adetin zor olabilir bu seviye ile . Benim düşüktü doktor progesteron takviyesi verdi adet oldumE nabıza düşmüş canım bana 2.8 dedi 2.00 yazıyor. Progestoranda baktırmıştım oda düşük hamilelik olsa yüksek çıkardı. Gebelik kesin yok yani
Tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla devam eder inşallah maşallah baya koyu kan verecekmisinCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükürbatı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
pozitifbiri Papatyamaviss melegim can fnd_50 Mervenur277 melisaa93 Sirius2023 savascii @Deepblues @imaginationforever Safransari sevayd bebekheyecani Tikabasa Trueliving Cey1an C cnlrm Niqu cans16 ekimm24 aynurland ve diğer canım kızlar
Allah kucagına almayı nasip etsin bizede dua et canımCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükürbatı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
pozitifbiri Papatyamaviss melegim can fnd_50 Mervenur277 melisaa93 Sirius2023 savascii @Deepblues @imaginationforever Safransari sevayd bebekheyecani Tikabasa Trueliving Cey1an C cnlrm Niqu cans16 ekimm24 aynurland ve diğer canım kızlar
MaşAllah canım hamişsin sağ salim kucağına al bebişini.Bizlerede dua etCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükürbatı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin