Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende anlamadım canım benim 4 gün önce oldu lekelenmem ilk günü koyu kahve çamur gibi sonra iki gün açık kahve geldi iki gündür temiz. Acaba kist mi oldu ki
Ben doktora gittim kist varmış zaten zor ve pıhtılı oldu adetim . Umarım senin kist olmamıştır . Kist olunca lekenme oluyormuş canım. Şimdi okudum diğer msjlarını kan sonucun çıkarsa etiketle beni de kuzum inşallah hamilesindir sevindirici haberi verirsin

Tamam canım haber ederim hayırlısı olsun hakkımızda. En azından adet olacaksam olsam yeni aya başlardım beklemek sıkıcı

Normalde kaç çıkıyor acaba canım sağlık ocağında bende hep aynı yerde kan veririm mesela 2 çıkar ama senin 2.8 çıkmış acaba yükselmeyemi başlıyor diye düşündüm
Hep 2 çıkar canım. 2.1 bile görmedim

E nabıza düşmüş canım bana 2.8 dedi 2.00 yazıyor. Progestoranda baktırmıştım oda düşük hamilelik olsa yüksek çıkardı. Gebelik kesin yok yani

Eklentiler

• 141E6896-AF5F-4988-8392-07EA456E681A.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 100

Eklentiler

• 20230522_160746.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 89
E nabıza düşmüş canım bana 2.8 dedi 2.00 yazıyor. Progestoranda baktırmıştım oda düşük hamilelik olsa yüksek çıkardı. Gebelik kesin yok yani
Hayırlısı olsun canım . Ama benim dikkatimi progesteron çekti çok düşük çıkmış adetin zor olabilir bu seviye ile . Benim düşüktü doktor progesteron takviyesi verdi adet oldum

Tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla devam eder inşallah maşallah baya koyu kan verecekmisin

Allah kucagına almayı nasip etsin bizede dua et canım

MaşAllah canım hamişsin sağ salim kucağına al bebişini.Bizlerede dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…