- 8 Aralık 2019
- 2.508
- 2.886
- 32
Yerleşme olabilir mi canım?Kızlar benim kanaman başladı şoktayım.daha adete 10 gün vardı
Yumurtlama üzerinden 4 gün geçti sadece canım.İmkansız çok erken.doktoruma yazdım adet değildir dedi ama bildiğin her ay olduğum adet gibi şuanYerleşme olabilir mi canım?
İnşAllah çok yakında nasip olurSagol canım ya bi seneyi geçti artık tüplerim kapalıymıs benim bu ay hsg cektirdim ondan dolayı bi hevesliyim ama bi yanımda biliyor ilk aydan ihtimalin az oldugunu ama ne biliyim tüplerim acıldı hsg cekildim falan ya istiyorum artık ya
Test yaptın mı canım merak ettimYarım sabah tekrar yap kuzum. Benim bugün adet günüm. Henüz adet olmadım. Yarın sabaha da gelmezse, yarın test yapacağım. Allah nasip etsin inşallah
Yaptım canım negatifTest yaptın mı canım merak ettim
Canım mayıs haziran grubu var orası daha iyi olurKizlar ben nisanda klomen ve ovitrelle ile gebwlik yasadim fakat kimyasal ile sonuclandi. Bu ay kendiliginden yumurtalarim buyumus ovulasyon testi ile fark ettim hemen doktora gittim ve catlamis cokk mutlu oldum. Cunku ben de pcos gorunumu vardi. Beni de ekleyebilir misiniz ?
Sat 1 mayis
Bat 2 haziran
Aşko çok olmuş bunu yazalı ama epeydir girmiyordum ben girince gördüm ben olsam gün aşırı devam ederdim öyle de yapıyoruz genelde zaten. Mesela sanırım bugün benim de pik oldu.dün ilişki olmadı bugün olur yarın boş olur Salı olur gibi devam ederiz. Allahım inşallah bu ay elimiz boş dönmezKankiler bende bugün piki gördüm şimdi ne yapsam bir dolu bir boş mu gitsem üst üste günleri mi değerlendirsem. Dün birliktelik oldu ama piki bugün gördüm @Mervenur277 @imagination forevermelegim can @Papatyamaviss @pozitifbiri fnd_50 @savascii ve diğer kankiler
Aşkooooooooommmmm yaaaaaa uzun zamandır girmiyordum şimdi girdim gördüm çok ama çok sevindim tasucum sağlıkla ilerlesin inşallah ne durumdasın şimdi@Mervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyimsağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can @Papatyamaviss @pozitifbiri fnd_50 @Deepblues @sevayd @bebekheyecani @mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 @Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu
Kuzum baksana benimki hangi gün pik olmuş olabilirAşko çok olmuş bunu yazalı ama epeydir girmiyordum ben girince gördüm ben olsam gün aşırı devam ederdim öyle de yapıyoruz genelde zaten. Mesela sanırım bugün benim de pik oldu.dün ilişki olmadı bugün olur yarın boş olur Salı olur gibi devam ederiz. Allahım inşallah bu ay elimiz boş dönmez
Canimmmm gözün aydın@Mervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyimsağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can @Papatyamaviss @pozitifbiri fnd_50 @Deepblues @sevayd @bebekheyecani @mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 @Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu
Allah razı olsun canımAşkooooooooommmmm yaaaaaa uzun zamandır girmiyordum şimdi girdim gördüm çok ama çok sevindim tasucum sağlıkla ilerlesin inşallah ne durumdasın şimdi
Allah razı olsun canımCanimmmm gözün aydın
Sağlıcakla kucağına al.
Gelişmelerden de haberdar et bizi
Yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşamıyor mu ilişkiyi devam ettirmekteki mantığı anlamadım. Ben silikleştiğini gün de ilişki yaşar bırakırım diye düşünmüştümAşko çok olmuş bunu yazalı ama epeydir girmiyordum ben girince gördüm ben olsam gün aşırı devam ederdim öyle de yapıyoruz genelde zaten. Mesela sanırım bugün benim de pik oldu.dün ilişki olmadı bugün olur yarın boş olur Salı olur gibi devam ederiz. Allahım inşallah bu ay elimiz boş dönmez
Var mı her hangi bir belirtin canımAllah razı olsun canımRabbim tüm isteyenlere nasip etsin etmez miyim, tabiikii
Amiiin amin inşAllah canım elimizden geleni yapıyoruz umarım beklediğimiz ay bu aydırAşko çok olmuş bunu yazalı ama epeydir girmiyordum ben girince gördüm ben olsam gün aşırı devam ederdim öyle de yapıyoruz genelde zaten. Mesela sanırım bugün benim de pik oldu.dün ilişki olmadı bugün olur yarın boş olur Salı olur gibi devam ederiz. Allahım inşallah bu ay elimiz boş dönmez
İnşallah kuzum benim inşallah Rabbim büyük hayırlısı ile nasip eder inşallahAmiiin amin inşAllah canım elimizden geleni yapıyoruz umarım beklediğimiz ay bu aydırBende üstüste değerlendirdim bir kaç kezde gün aşırı yapıcam tutar İnşAllah
Ben d öyle yapıyorum zaten hatta ben ateş takibi yapıyorum ateş yükseldiği gün yumurtlama olayı bitmiş oluyor ilişki olayını bitiriyorum yumurtlama haftasını gün aşırı değerlendiriyorumYumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşamıyor mu ilişkiyi devam ettirmekteki mantığı anlamadım. Ben silikleştiğini gün de ilişki yaşar bırakırım diye düşünmüştüm
Cümlemizden inşallah canım benim çok sevindim beni mutlaka etiketleAllah razı olsun canımhayırlısını nasip etsin hepimize Rabbim Canım köyden yeni döndük. Adet olmadım. Yarın da olmazsam testi tekrarlarım inşallah
Canim arkadan da yumurta gelmiş olabiliyor.Yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşamıyor mu ilişkiyi devam ettirmekteki mantığı anlamadım. Ben silikleştiğini gün de ilişki yaşar bırakırım diye düşünmüştüm
Kuzum benim de ateş tabloma.baksana, yumurtlama ne zaman oldu sence ?Ben d öyle yapıyorum zaten hatta ben ateş takibi yapıyorum ateş yükseldiği gün yumurtlama olayı bitmiş oluyor ilişki olayını bitiriyorum yumurtlama haftasını gün aşırı değerlendiriyorum