Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canim sağol.
Ona göre regl bekleyeyim dedim. Catlamadan 10 gün sonra benim regl geliyor.
Gerçi bu ay 2 ilişki yasayabildik sadece ama yine de bir umut
Allahtan umut kesilmez canım benim zaten bu bir ilişki ile oluyor ama yakalamak mühim. Şanslı günlere denk geldiyse tabiki umut var

Kızlar benim 3 gündür lh testim pik neden böyle oluyor çatlamıyor anlamadım kesin çatlamıştır deyip değerlendiriyorum ama çatlamamış oluyor hep
Cnm pik çıksada sen değerlendir
Bnım ilk kimyasalımda 9 gun pik kaldı
Eski arkadaslar bılır, aralık ayında..

Ama gun aşırı degerlndırdım ve hamiş kalmıştım

Kızlar bugün bat günüm ama testlerimde net bişe göremiyorum. Hatırlayan olursa ayın 18inde koyu kahve leke geldi adet oluyorum dedim ama olmadım kesildi yerleşme olabilir mi yada geç döllenme

Eklentiler

• C35FB29E-8EFF-4DE1-B921-6F4CBA1CE890.jpeg
    50,5 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar bugün bat günüm ama testlerimde net bişe göremiyorum. Hatırlayan olursa ayın 18inde koyu kahve leke geldi adet oluyorum dedim ama olmadım kesildi yerleşme olabilir mi yada geç döllenme
Canım sanki ikisinde de görüyor gibiyim sen flaşla ışık tutup bak bide ben hep öyle görüyordum
İnşAllah vardır

Canım sanki ikisinde de görüyor gibiyim sen flaşla ışık tutup bak bide ben hep öyle görüyordum
İnşAllah vardır
Aslında hiç ümidim yok kuzum ama lekelenme yaşayınca acaba diye şüpheye düştüm. Varsa büyük ihtimal geç döllenme oldu. İlk yunurtam 2 mayısta çatladı doktor onayladı. Sonra 6 mayısta ikinci yumurtam çatladı ateş tablom ileri attı çatlamadan sonra bugün 15. Günüm

Üstteki erken gebelik galiba markalar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…