Ya bu yumurtlama haftasında bile yeter diyor bir ay bunu devam ettirsek diğer aya mecali kalmayacak galibaCanim arkadan da yumurta gelmiş olabiliyor.
Kırmızıları görene kadar umut var, ilişkiyi bırakma yumurta çatladı diye.
1 hafta regl molası var, dinlensin o haftaYa bu yumurtlama haftasında bile yeter diyor bir ay bunu devam ettirsek diğer aya mecali kalmayacak galiba
Kuzum alttaki sayılar tarihi gösteriyorsa 16 mayısta çatlamış yumurtaKuzum benim de ateş tabloma.baksana, yumurtlama ne zaman oldu sence ?
Tamam canim sağol.Kuzum alttaki sayılar tarihi gösteriyorsa 16 mayısta çatlamış yumurta
Allahtan umut kesilmez canım benim zaten bu bir ilişki ile oluyorTamam canim sağol.
Ona göre regl bekleyeyim dedim. Catlamadan 10 gün sonra benim regl geliyor.
Gerçi bu ay 2 ilişki yasayabildik sadece ama yine de bir umut
Cnm pik çıksada sen değerlendirKızlar benim 3 gündür lh testim pik neden böyle oluyor çatlamıyor anlamadımkesin çatlamıştır deyip değerlendiriyorum ama çatlamamış oluyor hep
Maşallah çok ama çok sevindim canım Rabbim sağlıkla ilerlesin@Mervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyimsağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin @melisaa93 melegim can @Papatyamaviss @pozitifbiri fnd_50 @Deepblues @sevayd @bebekheyecani M mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu
Üsttekinde var gibi canım senceKızlar bugün bat günüm ama testlerimde net bişe göremiyorum. Hatırlayan olursa ayın 18inde koyu kahve leke geldi adet oluyorum dedim ama olmadım kesildi yerleşme olabilir mi yada geç döllenme
Üsttekinde bende gördüm silik lekem kesileli 2 gün oldu internetten araştırdım yerleşme kanamsından 5 gün sonra ğozitif görürsünüz yazıyorÜsttekinde var gibi canım sence
Hadi insallahÜsttekinde bende gördüm silik lekem kesileli 2 gün oldu internetten araştırdım yerleşme kanamsından 5 gün sonra ğozitif görürsünüz yazıyor
Canım sanki ikisinde de görüyor gibiyim sen flaşla ışık tutup bak bide ben hep öyle görüyordumKızlar bugün bat günüm ama testlerimde net bişe göremiyorum. Hatırlayan olursa ayın 18inde koyu kahve leke geldi adet oluyorum dedim ama olmadım kesildi yerleşme olabilir mi yada geç döllenme
Aslında hiç ümidim yok kuzum ama lekelenme yaşayınca acaba diye şüpheye düştüm. Varsa büyük ihtimal geç döllenme oldu. İlk yunurtam 2 mayısta çatladı doktor onayladı. Sonra 6 mayısta ikinci yumurtam çatladı ateş tablom ileri attı çatlamadan sonra bugün 15. GünümCanım sanki ikisinde de görüyor gibiyim sen flaşla ışık tutup bak bide ben hep öyle görüyordum
İnşAllah vardır
Üstteki erken gebelik galiba markalar ne?Aslında hiç ümidim yok kuzum ama lekelenme yaşayınca acaba diye şüpheye düştüm. Varsa büyük ihtimal geç döllenme oldu. İlk yunurtam 2 mayısta çatladı doktor onayladı. Sonra 6 mayısta ikinci yumurtam çatladı ateş tablom ileri attı çatlamadan sonra bugün 15. Günüm
Evet erken gebelik bebetime canımÜstteki erken gebelik galiba markalar ne?
İnşAllah vardır canım. Ben bütün testleri bu son hamileliğim de denedim nerdeyse ve hepsinin hassasiyetliği çok değişiyor sana zahmet tek tek ve yakından atar msın?Evet erken gebelik bebetime canım
Tamam canım eve geçim atimİnşAllah vardır canım. Ben bütün testleri bu son hamileliğim de denedim nerdeyse ve hepsinin hassasiyetliği çok değişiyor sana zahmet tek tek ve yakından atar msın?
Tamam canımTamam canım eve geçim atim