Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canım ya bi seneyi geçti artık tüplerim kapalıymıs benim bu ay hsg cektirdim ondan dolayı bi hevesliyim ama bi yanımda biliyor ilk aydan ihtimalin az oldugunu ama ne biliyim tüplerim acıldı hsg cekildim falan ya istiyorum artık ya
İnşAllah çok yakında nasip olur 🤲🏻🥰 bak sorunu bulup çözmüşünüz demek ki hayırlı zaman bu zamanmış

Kizlar ben nisanda klomen ve ovitrelle ile gebwlik yasadim fakat kimyasal ile sonuclandi. Bu ay kendiliginden yumurtalarim buyumus ovulasyon testi ile fark ettim hemen doktora gittim ve catlamis cokk mutlu oldum. Cunku ben de pcos gorunumu vardi. Beni de ekleyebilir misiniz ?

Sat 1 mayis
Bat 2 haziran
Canım mayıs haziran grubu var orası daha iyi olur

Kankiler bende bugün piki gördüm şimdi ne yapsam bir dolu bir boş mu gitsem üst üste günleri mi değerlendirsem. Dün birliktelik oldu ama piki bugün gördüm @Mervenur277 @imagination forever melegim can melegim can @Papatyamaviss @pozitifbiri fnd_50 fnd_50 @savascii ve diğer kankiler ☺️
Aşko çok olmuş bunu yazalı ama epeydir girmiyordum ben girince gördüm ben olsam gün aşırı devam ederdim öyle de yapıyoruz genelde zaten. Mesela sanırım bugün benim de pik oldu.dün ilişki olmadı bugün olur yarın boş olur Salı olur gibi devam ederiz. Allahım inşallah bu ay elimiz boş dönmez🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aşkooooooooommmmm yaaaaaa uzun zamandır girmiyordum şimdi girdim gördüm çok ama çok sevindim tasucum sağlıkla ilerlesin inşallah ne durumdasın şimdi

Aşko çok olmuş bunu yazalı ama epeydir girmiyordum ben girince gördüm ben olsam gün aşırı devam ederdim öyle de yapıyoruz genelde zaten. Mesela sanırım bugün benim de pik oldu.dün ilişki olmadı bugün olur yarın boş olur Salı olur gibi devam ederiz. Allahım inşallah bu ay elimiz boş dönmez🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kuzum baksana benimki hangi gün pik olmuş olabilir🤔

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-21-18-20-48-328_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2023-05-21-18-20-48-328_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 44
Aşkooooooooommmmm yaaaaaa uzun zamandır girmiyordum şimdi girdim gördüm çok ama çok sevindim tasucum sağlıkla ilerlesin inşallah ne durumdasın şimdi
Allah razı olsun canım ❤️❤️❤️hayırlısını nasip etsin hepimize Rabbim 🤲🤲🤲Canım köyden yeni döndük. Adet olmadım. Yarın da olmazsam testi tekrarlarım inşallah🤲🤲

Yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşamıyor mu ilişkiyi devam ettirmekteki mantığı anlamadım. Ben silikleştiğini gün de ilişki yaşar bırakırım diye düşünmüştüm

Amiiin amin inşAllah canım elimizden geleni yapıyoruz umarım beklediğimiz ay bu aydır 🤲🏻 Bende üstüste değerlendirdim bir kaç kezde gün aşırı yapıcam tutar İnşAllah

Yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşamıyor mu ilişkiyi devam ettirmekteki mantığı anlamadım. Ben silikleştiğini gün de ilişki yaşar bırakırım diye düşünmüştüm
Ben d öyle yapıyorum zaten hatta ben ateş takibi yapıyorum ateş yükseldiği gün yumurtlama olayı bitmiş oluyor ilişki olayını bitiriyorum yumurtlama haftasını gün aşırı değerlendiriyorum

Canim arkadan da yumurta gelmiş olabiliyor.
Kırmızıları görene kadar umut var, ilişkiyi bırakma yumurta çatladı diye.

Ben d öyle yapıyorum zaten hatta ben ateş takibi yapıyorum ateş yükseldiği gün yumurtlama olayı bitmiş oluyor ilişki olayını bitiriyorum yumurtlama haftasını gün aşırı değerlendiriyorum
Kuzum benim de ateş tabloma.baksana, yumurtlama ne zaman oldu sence ?

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-21-18-20-48-328_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2023-05-21-18-20-48-328_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 33
X