- 18 Haziran 2022
- 4.143
- 5.852
Bazen yumurtlamada da lekenme oluyor canım korkma. Belki de döllenmiştirKızlar lütfen yardım edin.yumjrtlamdan 4 gün geçti.bugün koyu kahverengi bişeyler gelmiş.işkndefa böyle bişey başıma geldi.dahs önce yaşayan varmı
Kesinlikle rabbime sığındım vakti gelince olur inşallahYaa inşallah bebeğimgerçekten hiçbir sorun yoksa gerisi rabbimin kudretine kalıyor sabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor bazen
Nasıl ya
İnşallahhBende bendeinşallah bu ay görürüz
Çizgi de bariz görünüyordu
Eşim dün demişti erkek yapsa bu çizgi erkekte de çıkarNasıl yaof bu testlerden nefret ettim artık ben madem yok niye silik çıkarıyorsun ki
Amin inşallah bebeğim regl o zaman hemen gelsin de yeniden başlayalım çalışmalaraÇizgi de bariz görünüyordurabbim en hayırlı şekilde nasip etsin İnşAllah
Canım tahmin ettim ama seni üzmemek için söyleyemedim çok hevesliydin diye
Aynen öyle regl süreci dinlenme sonrası tam gaz çalışmalara devam etme zamanıAmin inşallah bebeğim regl o zaman hemen gelsin de yeniden başlayalım çalışmalara
Amin inşallah bebeğim aslında bir yandan da biliyordum biliyor musun çünkü daha önce de yaşadım ama bir umut kendimizi kandırıyoruz işte hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelimCanım tahmin ettim ama seni üzmemek için söyleyemedim çok hevesliydin diyebenim önceki testlerimde senin gibi çıkmıştı hep adet oldum net pembe olmayana kadar ben vardır diyemiyorum heveslenmiyorum . Bazen bu yüzden yorum yaparken çok heveslendirmeden yorum yapmaya çalışıyorum insan çok üzülüyor yoksa . Senin adına da çok üzüldüm canım rabbim en kısa zaman da sağlıkla nasip etsin inşallah
İnşallah balımAynen öyle regl süreci dinlenme sonrası tam gaz çalışmalara devam etme zamanıBu ay değilse öbür ay olacak İnşAllah
Belki bizde seni heyecanlandırdık bilemiyorumAmin inşallah bebeğim aslında bir yandan da biliyordum biliyor musun çünkü daha önce de yaşadım ama bir umut kendimizi kandırıyoruz işte hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim
Canım sana bakmaya girdim test yaptın mı diye okudum inan çok üzüldüm inşallah reglin gelir de tekrar devam edersin ateşinde hep yüksek gidiyor anlam veremedimİnşallah balım
Cok tesekkur ederim insallah oyledirCanım senin yükselir hamilesindir kesin . Benim 4.8 çıkmıştı ama testte hiç çizgi çıkmıyordu sende bariz pembe var yükseleceğini gösteriyortebrik ederim içini ferah tut evde testin varsa koyulaşma takibi yap yoksa pazartedş gidip direkt kan ver bak bakalım yükselmiş mi
Hayırlısı olsun kuzum adeti beklicez artık balımAmin inşallah bebeğim aslında bir yandan da biliyordum biliyor musun çünkü daha önce de yaşadım ama bir umut kendimizi kandırıyoruz işte hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim
Malesef öyle ama bnce kandırmamalıyız çünkü sonra insan daha çok üzülüyor. Beklentin olmayınca üzülmüyorsun ben 2 çatlatma iğnesi sonrası artık onu yapıyorum beklentiye girmiyorumAmin inşallah bebeğim aslında bir yandan da biliyordum biliyor musun çünkü daha önce de yaşadım ama bir umut kendimizi kandırıyoruz işte hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim
Bu arada doğru söylüyorEşim dün demişti erkek yapsa bu çizgi erkekte de çıkar
Hepimiz öyleyiz kuzum ne yapıyorsak çok istediğimizden yapıyoruzBelki bizde seni heyecanlandırdık bilemiyorumsize de kendime istediğim kadar nasip olmasını istediğim için heyecanımı belli ettim
Ateşe bende anlam veremedim canım düşer heralde bir kaç güne hayırlısı olsun ne diyelimCanım sana bakmaya girdim test yaptın mı diye okudum inan çok üzüldüm inşallah reglin gelir de tekrar devam edersin ateşinde hep yüksek gidiyor anlam veremedim
Yapcak bir şey yok bebeğim ne diyelimHayırlısı olsun kuzum adeti beklicez artık balım
Evet gerçekten ya en azından 3 4 gelse bari derim belki çok hassastır 0.1 ya hiç anlayamıyorum
Beklentim başta hiç yoktu aslında ben biraz ateşten dolayı umutlandim ama haklısın kuzum artık gerçekten olsa da inanmam heraldeMalesef öyle ama bnce kandırmamalıyız çünkü sonra insan daha çok üzülüyor. Beklentin olmayınca üzülmüyorsun ben 2 çatlatma iğnesi sonrası artık onu yapıyorum beklentiye girmiyorum
Aaa gerçekten mi ilk defa duydumBu arada doğru söylüyorerkeklerin idrarında yüksek olurmuş çizgi çıkıyormuş