Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tahmin ettim ama seni üzmemek için söyleyemedim çok hevesliydin diye benim önceki testlerimde senin gibi çıkmıştı hep adet oldum net pembe olmayana kadar ben vardır diyemiyorum heveslenmiyorum . Bazen bu yüzden yorum yaparken çok heveslendirmeden yorum yapmaya çalışıyorum insan çok üzülüyor yoksa . Senin adına da çok üzüldüm canım rabbim en kısa zaman da sağlıkla nasip etsin inşallah

Amin inşallah bebeğim aslında bir yandan da biliyordum biliyor musun çünkü daha önce de yaşadım ama bir umut kendimizi kandırıyoruz işte hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim

Amin inşallah bebeğim aslında bir yandan da biliyordum biliyor musun çünkü daha önce de yaşadım ama bir umut kendimizi kandırıyoruz işte hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim
Belki bizde seni heyecanlandırdık bilemiyorum size de kendime istediğim kadar nasip olmasını istediğim için heyecanımı belli ettim

Cok tesekkur ederim insallah oyledir

Hayırlısı olsun kuzum adeti beklicez artık balım

Malesef öyle ama bnce kandırmamalıyız çünkü sonra insan daha çok üzülüyor. Beklentin olmayınca üzülmüyorsun ben 2 çatlatma iğnesi sonrası artık onu yapıyorum beklentiye girmiyorum

Belki bizde seni heyecanlandırdık bilemiyorum size de kendime istediğim kadar nasip olmasını istediğim için heyecanımı belli ettim
Hepimiz öyleyiz kuzum ne yapıyorsak çok istediğimizden yapıyoruz
Canım sana bakmaya girdim test yaptın mı diye okudum inan çok üzüldüm inşallah reglin gelir de tekrar devam edersin ateşinde hep yüksek gidiyor anlam veremedim
Ateşe bende anlam veremedim canım düşer heralde bir kaç güne hayırlısı olsun ne diyelim
Hayırlısı olsun kuzum adeti beklicez artık balım
Yapcak bir şey yok bebeğim ne diyelim
Mervenur277 hakkında hayırlısı olsun canım ama çok şaşkınım, gerçekten testler bizi bizden alıyor
Evet gerçekten ya en azından 3 4 gelse bari derim belki çok hassastır 0.1 ya hiç anlayamıyorum
Malesef öyle ama bnce kandırmamalıyız çünkü sonra insan daha çok üzülüyor. Beklentin olmayınca üzülmüyorsun ben 2 çatlatma iğnesi sonrası artık onu yapıyorum beklentiye girmiyorum
Beklentim başta hiç yoktu aslında ben biraz ateşten dolayı umutlandim ama haklısın kuzum artık gerçekten olsa da inanmam heralde
Bu arada doğru söylüyor erkeklerin idrarında yüksek olurmuş çizgi çıkıyormuş
Aaa gerçekten mi ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…