Yarım sabah tekrar yap kuzum. Benim bugün adet günüm. Henüz adet olmadım. Yarın sabaha da gelmezse, yarın test yapacağım. Allah nasip etsin inşallahBugün 20si yaptım malesef negati
Bugün yaptım malesef tek çizgi
Çok yakınlar birbirlerineHiç anlamıyorum canım, alt alta koysan belki yorum yapar kızlar
İşte bende onu düşünüyorum dün daha koyuydu acaba gece pik oldumu. Ortadaki dünBöyle bakınca pik olmamış gibi ama acaba pik oldu da tekrar mı rengi açıldı
Laboquick tam tik göstermiyor diyorlar ama bende çok koyu çıkmıştı bunlar sanırım tam pik olmamışÇok yakınlar birbirlerine
Bak canım 18 gün c silik t daha koyu çıkarttı bendeÇok yakınlar birbirlerine
Evet canım benimde gecen ay böyleydi. Ortadaki testi dün öğlen yapmıştım gecede ağrım oldu acaba diyorum o zaman mı pik olup çatladı bugün silik çıkıyorBak canım 18 gün c silik t daha koyu çıkarttı bende
Her şey olabilir ağrın olduysa eğer böyle birşeyin olması muhtemelEvet canım benimde gecen ay böyleydi. Ortadaki testi dün öğlen yapmıştım gecede ağrım oldu acaba diyorum o zaman mı pik olup çatladı bugün silik çıkıyor
İnşallah öyledir bakalım 14-15 gün sonra görücezHer şey olabilir ağrın olduysa eğer böyle birşeyin olması muhtemel
Hadi inşallah güzel haberler veririzİnşallah öyledir bakalım 14-15 gün sonra görücez
Çok yakınlar birbirlerine. Bence teste devam et rengi açılmaya devam ederse gece pik olmuşturİşte bende onu düşünüyorum dün daha koyuydu acaba gece pik oldumu. Ortadaki dün
Ben de 3 tane yedim üst üste hala pikHavucun faydaları diyorum
Pcos var mı sizde? 2 gün normal sayılıyor çünkü testlerinizin resmi varda atar mısınızBen de 3 tane yedim üst üste hala pikbugün 3.gün pikte ya
Evet canım yarında bi yapayım bakalımÇok yakınlar birbirlerine. Bence teste devam et rengi açılmaya devam ederse gece pik olmuştur
Yok normalde de hep düzenlidir geçen ay 2 gün pik oldu çatladı sonra bu ay hem gecikti hem de çatlamıyorPcos var mı sizde? 2 gün normal sayılıyor çünkü testlerinizin resmi varda atar mısınız
Bence çatlamış seninki canın yavaş yavaş silikleşir iyiceİşte bende onu düşünüyorum dün daha koyuydu acaba gece pik oldumu. Ortadaki dün
Pcoslular da genelde bu sorun görünür ama siz yarında bir yapın çatlayabilirYok normalde de hep düzenlidir geçen ay 2 gün pik oldu çatladı sonra bu ay hem gecikti hem de çatlamıyor
Aralıkta kürtaj olmuştum ondan sonra kontrole falan gittim olsa doktor vajinal ultrasonda anlar mıydıPcoslular da genelde bu sorun görünür ama siz yarında bir yapın çatlayabilir
Ay inşallah hepten gecikmesin gelsin bat tarihiBence çatlamış seninki canın yavaş yavaş silikleşir iyice
Biz senle aynı gün regl olmuştuk öyle hatırlıyorum. Şimdi beraber mi geciktikAy inşallah hepten gecikmesin gelsin bat tarihi