- 15 Mayıs 2022
- 3.426
- 2.848
- 28
Aa bence senin bugün tam pik. Baya koyu gözüküyorNe güzel çatlamış canım benim hala tam pikte değil galiba ben dün akşam çatladı sanıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa bence senin bugün tam pik. Baya koyu gözüküyorNe güzel çatlamış canım benim hala tam pikte değil galiba ben dün akşam çatladı sanıyordum
Bende valla elimde test yine kör oldum görmek içinKızlar sizde nasıl göz var ya helal olsun ben kör oldum anlayacağım diye
Kız ben bu efekti kendi telimde yapamıyorum yaa evet bende gördüm sağol yaptığın içinBak canım ben görüyorum
Verdim verdimm bir buçuk saat sonra çıkar dedii hadi inşallah melegim can melisaa93Evet görüyorum canım çizgi, aklın rahatlar canım, bence verebilirsin
Evet kuzumm inşallah sağlıkla tutunur bebişinkızlar dün gece pik olmuş sanırım. İlk attığım dünün ovüsü 2. Bugünün
Canım senin uzun süredir pik sanki catlamiyor mu bol bol havuç tuket kuzumNe güzel çatlamış canım benim hala tam pikte değil galiba ben dün akşam çatladı sanıyordum
Hala ağrılarım devam ediyor akşama doğru tam pik olur yarın çatlarAa bence senin bugün tam pik. Baya koyu gözüküyor
Uzun değil aslında benim hep böyle gider yarın çatlamış olur bugün havuç yicem bol bolCanım senin uzun süredir pik sanki catlamiyor mu bol bol havuç tuket kuzum
Uygulama canım bu sırf bu testler için insanlar atıyor testlerini oyluyorlar falan adı pregnancy test checkerBende valla elimde test yine kör oldum görmek için
Kız ben bu efekti kendi telimde yapamıyorum yaa evet bende gördüm sağol yaptığın için
Anam ikincide daha net belli olmuşş
Verdim verdimm bir buçuk saat sonra çıkar dedii hadi inşallah melegim can melisaa93
Hadi bakalım tutunsun inşallah bebiş hemenciik bende korkuyorum acaba olmadımı yumurtlama diye ama dün koyuydu baya gecede ağrım oldu. Olmuştur inşallahHala ağrılarım devam ediyor akşama doğru tam pik olur yarın çatlar
Ağrı olduysa olmuştur herkeste aynı olmuyor kimisi pik olduğunun gecesi çatlama yaşıyor senin gibi benim 1 gün bekleyip ertesi gün çatlıyor bazen 2 gün pik kaldığı oluyorHadi bakalım tutunsun inşallah bebiş hemenciik bende korkuyorum acaba olmadımı yumurtlama diye ama dün koyuydu baya gecede ağrım oldu. Olmuştur inşallah
İnşallah gerçi ben daha öncede sabah pik gördüysem gece yaptığım testte silikleştiğini görmüştümAğrı olduysa olmuştur herkeste aynı olmuyor kimisi pik olduğunun gecesi çatlama yaşıyor senin gibi benim 1 gün bekleyip ertesi gün çatlıyor bazen 2 gün pik kaldığı oluyor
İnşallah sağlıkla tutunur bu ay yaUzun değil aslında benim hep böyle gider yarın çatlamış olur bugün havuç yicem bol bol
Aaa ogrendigim iyi oldu teşekkür ederim çiçeğimUygulama canım bu sırf bu testler için insanlar atıyor testlerini oyluyorlar falan adı pregnancy test checker
Hadi inşallah vardır canım ben daha bekliyorumBende valla elimde test yine kör oldum görmek için
Kız ben bu efekti kendi telimde yapamıyorum yaa evet bende gördüm sağol yaptığın için
Anam ikincide daha net belli olmuşş
Verdim verdimm bir buçuk saat sonra çıkar dedii hadi inşallah melegim can melisaa93
Şanslısın benim ki beni çok bekletiyor bu konudaİnşallah gerçi ben daha öncede sabah pik gördüysem gece yaptığım testte silikleştiğini görmüştüm
Bu ay benim başıma geldi canım kahverengi akıntı gibiydi ama tek sefer geldi sadece korkma doktorlar genelde kahverengi korkulacak bir şey değil beklemiş kan diyorlarKızlar lütfen yardım edin.yumjrtlamdan 4 gün geçti.bugün koyu kahverengi bişeyler gelmiş.işkndefa böyle bişey başıma geldi.dahs önce yaşayan varmı
Sende test almıştın bebeğim yaptın mı neyi bekliyorsunHadi inşallah vardır canım ben daha bekliyorum
İnşAllahhh bütün tuşlara basıldı kullanmadığım şey kalmadı artık olmazda da nasip napalım bende testinde silik gördüm bu aradaİnşallah sağlıkla tutunur bu ay ya
Pek bi şansını göremedim daha amaŞanslısın benim ki beni çok bekletiyor bu konuda
Bende bende inşallah bu ay görürüzPek bi şansını göremedim daha ama
Yaa inşallah bebeğim gerçekten hiçbir sorun yoksa gerisi rabbimin kudretine kalıyor sabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor bazenİnşAllahhh bütün tuşlara basıldı kullanmadığım şey kalmadı artık olmazda da nasip napalım bende testinde silik gördüm bu arada