Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizde nasıl göz var ya helal olsun ben kör oldum anlayacağım diye🤣
Bende valla elimde test yine kör oldum görmek için 😂
Bak canım ben görüyorum 😍
Kız ben bu efekti kendi telimde yapamıyorum yaa evet bende gördüm sağol yaptığın için 😍
Anam ikincide daha net belli olmuşş
Evet görüyorum canım çizgi, aklın rahatlar canım, bence verebilirsin
Verdim verdimm bir buçuk saat sonra çıkar dedii hadi inşallah melegim can melegim can melisaa93 melisaa93

Kız ben bu efekti kendi telimde yapamıyorum yaa evet bende gördüm sağol yaptığın için 😍

Verdim verdimm bir buçuk saat sonra çıkar dedii hadi inşallah melegim can melegim can melisaa93 melisaa93
Uygulama canım bu sırf bu testler için 😀 insanlar atıyor testlerini oyluyorlar falan 😀😀 adı pregnancy test checker

Hadi bakalım tutunsun inşallah bebiş hemenciik 🙏🏻 bende korkuyorum acaba olmadımı yumurtlama diye ama dün koyuydu baya gecede ağrım oldu. Olmuştur inşallah
Ağrı olduysa olmuştur herkeste aynı olmuyor kimisi pik olduğunun gecesi çatlama yaşıyor senin gibi 😍 benim 1 gün bekleyip ertesi gün çatlıyor bazen 2 gün pik kaldığı oluyor

Ağrı olduysa olmuştur herkeste aynı olmuyor kimisi pik olduğunun gecesi çatlama yaşıyor senin gibi 😍 benim 1 gün bekleyip ertesi gün çatlıyor bazen 2 gün pik kaldığı oluyor
İnşallah 🙏🏻 gerçi ben daha öncede sabah pik gördüysem gece yaptığım testte silikleştiğini görmüştüm

Hadi inşallah vardır canım ben daha bekliyorum 😭😭

Kızlar lütfen yardım edin.yumjrtlamdan 4 gün geçti.bugün koyu kahverengi bişeyler gelmiş.işkndefa böyle bişey başıma geldi.dahs önce yaşayan varmı
Bu ay benim başıma geldi canım kahverengi akıntı gibiydi ama tek sefer geldi sadece korkma doktorlar genelde kahverengi korkulacak bir şey değil beklemiş kan diyorlar

İnşAllahhh bütün tuşlara basıldı kullanmadığım şey kalmadı artık olmazda da nasip napalım 🥺 bende testinde silik gördüm bu arada 😍
Yaa inşallah bebeğim 😍 gerçekten hiçbir sorun yoksa gerisi rabbimin kudretine kalıyor sabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor bazen 🌹

X