- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Bende duyduğum da şaşırmıştım ama denemeden inanmam denicem yakındaAaa gerçekten mi ilk defa duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende duyduğum da şaşırmıştım ama denemeden inanmam denicem yakındaAaa gerçekten mi ilk defa duydum
Denemeye kalksam ben kocam bana çıldırmisim gibi bakarBende duyduğum da şaşırmıştım ama denemeden inanmam denicem yakında
Sen delisin diyor eşim zaten pek yadırgamaz beniDenemeye kalksam ben kocam bana çıldırmisim gibi bakar
İnşallah canım.Ama 4 gün ç8k erken ya ihtimal veremedim Ödüm koptu.bide aşırı adet sancısı var dünden beridir.Bazen yumurtlamada da lekenme oluyor canım korkma. Belki de döllenmiştir inşallah döllenmedir
iBu ay benim başıma geldi canım kahverengi akıntı gibiydi ama tek sefer geldi sadece korkma doktorlar genelde kahverengi korkulacak bir şey değil beklemiş kan diyorlar
Hayırlısı canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahHepimiz öyleyiz kuzum ne yapıyorsak çok istediğimizden yapıyoruz
Ateşe bende anlam veremedim canım düşer heralde bir kaç güne hayırlısı olsun ne diyelim
Yapcak bir şey yok bebeğim ne diyelim
Evet gerçekten ya en azından 3 4 gelse bari derim belki çok hassastır 0.1 ya hiç anlayamıyorum
Beklentim başta hiç yoktu aslında ben biraz ateşten dolayı umutlandim ama haklısın kuzum artık gerçekten olsa da inanmam heralde
Aaa gerçekten mi ilk defa duydum
Aaa çokta belliydi silik çizgi ya
Sen nasılsın. Kese gorundumuGünaydın kızlar nasılsınız?
İnşAllah herkesin keyfi yerindedir ve bugün beklediği güzel haberleri alır
İyiyim canım perşembe günü randevum var görünür inşallah şuan 5+1 oldu sen nasılsın nasıl gidiyor?Sen nasılsın. Kese gorundumu
Adet oldum ben dun aksam. Bıraz ara vermeyı dusunuyorumİyiyim canım perşembe günü randevum var görünür inşallah şuan 5+1 oldu sen nasılsın nasıl gidiyor?
Hayırlısı olsun canım. Bende çok fazla ara verdim devam ettim doğru zamanda olsun inşallahAdet oldum ben dun aksam. Bıraz ara vermeyı dusunuyorum
Testlerınızı takıp edıyordum ama umıt kırıcı yorum yapmak ıstemedim bu ay benımde basıma geldı sılık cızgıler sonuc olarak adet oldum
Hiç anlamıyorum canım, alt alta koysan belki yorum yapar kızlarYine ovü yaptım böyle. Acaba daha pik olmadımı ya kafam karıştı
Böyle bakınca pik olmamış gibi ama acaba pik oldu da tekrar mı rengi açıldıYine ovü yaptım böyle. Acaba daha pik olmadımı ya kafam karıştı
Bugün 20si yaptım malesef negativHenüz erken canım bence ayın 20sinde yapmalısın
Bugün 20si yaptım malesef negatiHenüz erken canım bence ayın 20sinde yapmalısın
Bugün yaptım malesef tek çizgiCanım daha 11. Günündesin. Kana 10 günde, idrara en erken 12 günde düşebiliyor. Yani daha erken. İdrara düşmemiş olabilir. Moralini bozma kuzum
Hayırlısı olsun İnşAllah canım Rabbim kısa zamanda sağlıkla nasip etsin İnşAllahBugün 20si yaptım malesef negativ