- 11 Eylül 2021
- 1.277
- 922
Gayet pembe var canım ben ilk gebeliğimi böyle öğrenmiştimMervenur277 canım gelmedi mi testler
@melegim can sen de durumlar nasıl
Ben dün one step test yaptım. İlk idrarla değildi ve ilk dakikalar bir şeyler çıktı daha sonra iyice belirginleşti ama daha 5 gün vardı. Çok itibar etmedim.
Elimde bir de Roll Gebelik testi var onu da perşembe veya cuma sabah yaparım, kısmetse...
Benimde gebelik artış 12 mayıs 34.31di 15 mayıs 207.31 çıktı benim artış nasıl acaba?Gayet pembe var canım ben ilk gebeliğimi böyle öğrenmiştimAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende one step testle öğrendim sonra miratech erken gebelikle doğrulamış oldum :) rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahMervenur277 canım gelmedi mi testler
@melegim can sen de durumlar nasıl
Ben dün one step test yaptım. İlk idrarla değildi ve ilk dakikalar bir şeyler çıktı daha sonra iyice belirginleşti ama daha 5 gün vardı. Çok itibar etmedim.
Elimde bir de Roll Gebelik testi var onu da perşembe veya cuma sabah yaparım, kısmetse...
çok hafif gördüm bende :) inşAllah geliyor bebişlerEki Görüntüle 3248304
Çok belirgin değil kuzum goremeyebilirsin
patlat bir test içinde kalacağınaBenimde bat’a 5 gün kaldı adet belirtilerim var test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Evet çok hafif varda kuzum çatlatma iğnesinin 11. Günü acaba iğne etkisi mi diyorum o yüzden beklemedeyimBen gördüm sanki regl kaç gün var?
İnşallah bebeğim umudum o yönde ya
Bekle bakalım canım inşallah yüzünü güldüren haberler alırsınEvet çok hafif varsa kuzum çatlatma iğnesinin 11. Günü acaba iğne etkisi mi diyorum o yüzden beklemedeyim
Senin çoğul gebelik olabilir mi değerin baya yüksek geldi ama sağlıklı en az 2 kat ve daha fazlası artabilir çünkü sağlıklı gebelikteBenimde gebelik artış 12 mayıs 34.31di 15 mayıs 207.31 çıktı benim artış nasıl acaba?
İnşallah bekleyen herkes alır Rabbimin izniyleBekle bakalım canım inşallah yüzünü güldüren haberler alırsın
Bilemedim ki keşke çoğul gebelik olsaSenin çoğul gebelik olabilir mi değerin baya yüksek geldi ama sağlıklı en az 2 kat ve daha fazlası artabilir çünkü sağlıklı gebelikteAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahBilemedim ki keşke çoğul gebelik olsaamin canım inşallah rabbim isteyen herkse de nasip etsin
Tutma tutmaBenimde bat’a 5 gün kaldı adet belirtilerim var test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Evet evet pembeAma gölge degil ki kuzum pembe geldi bana
Hiç bilmiyorum ki onlara baktırmadım hiçAmin canım inşallahkaç yumurtan vardı peki
Evet inşallah gebeyim dün erken gebelik testinde çift çizgi gördümCanım 24mm olan çatladı mi acaba.benimde 24mm bugün gittim
Kız nasıl görmem m gayette net görüyorumEki Görüntüle 3248304
Çok belirgin değil kuzum goremeyebilirsin
Ohh ohh maşallah çok güzel artmışBenimde gebelik artış 12 mayıs 34.31di 15 mayıs 207.31 çıktı benim artış nasıl acaba?
İnşallah kuzum ya net pembe görmeden umutlanamiyoruz da artıkKız nasıl görmem m gayette net görüyorumhayırla gelsin inşallah
Sağol canım hepimiz güzel sağlıklı artışlar görelim inşallahOhh ohh maşallah çok güzel artmış