Ne demek canım benim her zaman birbirimizin destekçisiyiz burda rabbim en kısa zamanda dünya tatlısı bir bebiş nasip etsinGünaydın canım gece adet oldum . Benim lekenmeler adetin ayak sesleriymiş zaten testin negatif oluşundan belliydiverdiğin bütün cvplar için çok teşekkür ederim
Valla rahimle ilgili de bir problem olduğunu söylemedi doktor belki incelik riskine karşı da estrofem verdi bugün catlamanin 10. Günü hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz inşallah görürüz çift çizgiyiAyy çok iyi sizinde rahimle ilgili bir problem yoksa eğer inşAllah çift çizgiyi görürsünüz
Düne kadar bir belirti yoktu canım dün göğüs uclarimda ağrı başladı bugün devam ediyor onun dışında pek bir belirti yok aslında ateşim de yüksek ilerliyor inşallah vardır ikimiz de alırız güzel haberi bebeğimAy inşAllaahhhhhhhi
Belirtin falan bişeyin var mı
inşallah bende çatlatma iğnesini cumartesi günü yaptım aynı zamanlarda yapmışız demekki sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsunDüne kadar bir belirti yoktu canım dün göğüs uclarimda ağrı başladı bugün devam ediyor onun dışında pek bir belirti yok aslında ateşim de yüksek ilerliyor inşallah vardır ikimiz de alırız güzel haberi bebeğim
Ben iğneyi cuma yaptım kuzum cumartesi çatlama oldu ben bugün test yapacağım internetten almıştım yola çıkmış dün yaptım gölge gibiydi çok silikti sen ne zaman yapicaksinİ
inşallah bende çatlatma iğnesini cumartesi günü yaptım aynı zamanlarda yapmışız demekki sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Aminnnn inşAllahhhMerhaba Arkadaşlar benimde dün transferim olduGüzel sonuç alanlara hayırlı olsun bebeklerini kucağına almaları nasip olsun benim gibi sonuç bekleyenlere de Rabbim yardımcımız olsun bebisimiz bizlere tutunsun ❤
Ne kullanıyorsunuz şuan iğne olarak filan bide kaçıncı gün embrısuydu :))Merhaba Arkadaşlar benimde dün transferim olduGüzel sonuç alanlara hayırlı olsun bebeklerini kucağına almaları nasip olsun benim gibi sonuç bekleyenlere de Rabbim yardımcımız olsun bebisimiz bizlere tutunsun ❤
İnşallah pozitifi görürsün kuzum6 Mayıs cumartesiye iğneyi yaptım pazartesi yumurtalarım toplandı geçtiğimiz cumartesi transfer edildi ben yine cumartesi günü test yapmayı düşünüyorum cumartesi sabahı ilk idrarda:)
Amin hep birlikteeeee:)İnşallah pozitifi görürsün kuzum
Amin amin canım inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla huzurla hamile kalıp sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahNe demek canım benim her zaman birbirimizin destekçisiyiz burda rabbim en kısa zamanda dünya tatlısı bir bebiş nasip etsin
Bende de oksapar iğne yine Progestan iğne ama bir tüp çekiyorum bide Progestan kapsül vajına yoluyla alıyorumProgesteron iğne günde 2 tüp çekip bir defa vurunuyorum 5.gün Embriyosu
Merhaba Arkadaşlar benimde dün transferim olduGüzel sonuç alanlara hayırlı olsun bebeklerini kucağına almaları nasip olsun benim gibi sonuç bekleyenlere de Rabbim yardımcımız olsun bebisimiz bizlere tutunsun ❤