Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mervenur277 Mervenur277 canım gelmedi mi testler 👀
melegim can melegim can sen de durumlar nasıl 🙃
🙈 Ben dün one step test yaptım. İlk idrarla değildi ve ilk dakikalar bir şeyler çıktı daha sonra iyice belirginleşti ama daha 5 gün vardı. Çok itibar etmedim.
Elimde bir de Roll Gebelik testi var onu da perşembe veya cuma sabah yaparım, kısmetse...
İğne vs oldunuzmu yoksa var gıbı duruyor

🙈 Ben dün one step test yaptım. İlk idrarla değildi ve ilk dakikalar bir şeyler çıktı daha sonra iyice belirginleşti ama daha 5 gün vardı. Çok itibar etmedim.
Elimde bir de Roll Gebelik testi var onu da perşembe veya cuma sabah yaparım, kısmetse...
Işık koydum var bariz çizgi gibi 😍 5 gün varsa böyle olması çok normal muhtemelen beta hcg 10-20 arası bisey olabilir

Eklentiler

• DAFD2AF2-8747-4939-A1ED-3F443A884BE6.jpeg
    DAFD2AF2-8747-4939-A1ED-3F443A884BE6.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 62
Canım 10 Mayıs 20, 13 Mayıs 150, 16 Mayıs 312 ilk ikisini özel hastanede vermiştim bugünkü yani sonuncuyu şehir hastanesinde verdim
Artış güzel canım ama aynı yerde vermezsen sonuçlar sağlıklı değerlendirilmez çünkü her labaratuvarın parametreleri farklı. Şimdi iki gün sonra aynı saatte şehir hastanesinde vermen gerek...

Artış güzel canım ama aynı yerde vermezsen sonuçlar sağlıklı değerlendirilmek çünkü her labaratuvarın parametreleri farklı. Şimdi iki gün sonra aynı saatte şehir hastanesinde vermen gerek...
Evet canım doğru mecbur şehir hastanesine döndüm çünkü özel hastanede her tahlile 400 verince yıpratıyor insanı evet birdahaki de şehir hastanesinde olucak😊

Yaaa inşallah güzel haberi alırsın kuzum ben gördüm cizgiyi şimdi one stepler meşhur olmuş her yerde satılıyor 😂bugün geldi benim testler kuzum yaptım gölge gibi çıktı sabah tekrarlamayi düşünüyorum dualarım seninle 😍🤲🏻

Kız eee burda bariz var pembiş allah seni kahretmeye var işte ayyy çok heycanlandım

Yaaa inşallah güzel haberi alırsın kuzum ben gördüm cizgiyi şimdi one stepler meşhur olmuş her yerde satılıyor 😂bugün geldi benim testler kuzum yaptım gölge gibi çıktı sabah tekrarlamayi düşünüyorum dualarım seninle 😍🤲🏻
İnşAllah canım inşallah hayırlısıyla, atsana foto bakalım😍

X