İğne vs oldunuzmu yoksa var gıbı duruyorMervenur277 canım gelmedi mi testler
melegim can sen de durumlar nasıl
Ben dün one step test yaptım. İlk idrarla değildi ve ilk dakikalar bir şeyler çıktı daha sonra iyice belirginleşti ama daha 5 gün vardı. Çok itibar etmedim.
Elimde bir de Roll Gebelik testi var onu da perşembe veya cuma sabah yaparım, kısmetse...
Işık koydum var bariz çizgi gibiMervenur277 canım gelmedi mi testler
Ben dün one step test yaptım. İlk idrarla değildi ve ilk dakikalar bir şeyler çıktı daha sonra iyice belirginleşti ama daha 5 gün vardı. Çok itibar etmedim.
Elimde bir de Roll Gebelik testi var onu da perşembe veya cuma sabah yaparım, kısmetse...
Tarihlerini de yazsaydın canım ve aynı yerde mi veriyorsun hepKızlar doktorun isteği üzerine bugün yine kan verdim 312,4 çıktı. Değerler 20, 150, 312 şeklinde cuma tekrar kan vericem sizce nasıl sonuçlar
Yok canım iğne falan olmadım. benim kısmetse 3. Olacak. Akışında hatta depremden dolayı ailemizin yanındayız kaçak Gökçek oli olandaİğne vs oldunuzmu yoksa var gıbı duruyor
Canım 10 Mayıs 20, 13 Mayıs 150, 16 Mayıs 312 ilk ikisini özel hastanede vermiştim bugünkü yani sonuncuyu şehir hastanesinde verdimTarihlerini de yazsaydın canım ve aynı yerde mi veriyorsun hep
Hayırlısı ama kuruma çizgisi de çok gördüğümüz için beklemedeyim canım...Işık koydum var bariz çizgi gibi5 gün varsa böyle olması çok normal muhtemelen beta hcg 10-20 arası bisey olabilir
Artış güzel canım ama aynı yerde vermezsen sonuçlar sağlıklı değerlendirilmez çünkü her labaratuvarın parametreleri farklı. Şimdi iki gün sonra aynı saatte şehir hastanesinde vermen gerek...Canım 10 Mayıs 20, 13 Mayıs 150, 16 Mayıs 312 ilk ikisini özel hastanede vermiştim bugünkü yani sonuncuyu şehir hastanesinde verdim
Evet canım doğru mecbur şehir hastanesine döndüm çünkü özel hastanede her tahlile 400 verince yıpratıyor insanı evet birdahaki de şehir hastanesinde olucakArtış güzel canım ama aynı yerde vermezsen sonuçlar sağlıklı değerlendirilmek çünkü her labaratuvarın parametreleri farklı. Şimdi iki gün sonra aynı saatte şehir hastanesinde vermen gerek...
Yaaa inşallah güzel haberi alırsın kuzum ben gördüm cizgiyi şimdi one stepler meşhur olmuş her yerde satılıyorMervenur277 canım gelmedi mi testler
Kız eee burda bariz var pembiş allah seni kahretmeye var işte ayyy çok heycanlandımMervenur277 canım gelmedi mi testler
Kaçak göcek olunca daha sans oluyor demekkiYok canım iğne falan olmadım. benim kısmetse 3. Olacak. Akışında hatta depremden dolayı ailemizin yanındayız kaçak Gökçek oli olanda
Canım 24mm olan çatladı mi acaba.benimde 24mm bugün gittimBende klomen kullandım 13.gunumdeyim 22mm ve 24 mm iki yumurta oluşmuş çatlarmi yoksa kistemi dönüşür lutfen tecrübelerinizi paylasirmisiniz
İnşAllah canım inşallah hayırlısıyla, atsana foto bakalımYaaa inşallah güzel haberi alırsın kuzum ben gördüm cizgiyi şimdi one stepler meşhur olmuş her yerde satılıyorbugün geldi benim testler kuzum yaptım gölge gibi çıktı sabah tekrarlamayi düşünüyorum dualarım seninle
Hayırlısı canım ama biz böyle çok gördük ya çokta güvenemedim açıkcasıKız eee burda bariz var pembiş allah seni kahretmeye var işte ayyy çok heycanlandım
Benimde bat’a 5 gün kaldı adet belirtilerim var test yapmamak için zor tutuyorum kendimiHayırlısı ama kuruma çizgisi de çok gördüğümüz için beklemedeyim canım...
Ama gölge degil ki kuzum pembe geldi banaHayırlısı canım ama biz böyle çok gördük ya çokta güvenemedim açıkcası
İnşAllah canım inşallah hayırlısıyla, atsana foto bakalım
Sonuca doktorun ne dedi canım?Canım 10 Mayıs 20, 13 Mayıs 150, 16 Mayıs 312 ilk ikisini özel hastanede vermiştim bugünkü yani sonuncuyu şehir hastanesinde verdim
Ben gördüm sanki regl kaç gün var?Eki Görüntüle 3248304
Çok belirgin değil kuzum goremeyebilirsin
Maşallah canımKızlar doktorun isteği üzerine bugün yine kan verdim 312,4 çıktı. Değerler 20, 150, 312 şeklinde cuma tekrar kan vericem sizce nasıl sonuçlar