Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa maşallah ne güzel canım 🧿🤩 En güzeli zahmetsiz ilaçsız kafan rahatken olması 🌺❤️ Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Amin canım inşallah ben zaten o 2 ay çok stres yaptım prolaktin de ondan dolayı yüksek çıktığını düşünüyorum da bakalım çok şükür zahmetsiz oldu 🙏🏻🧿 rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰🙏🏻

KıZlar ovıtrelladan sonra kacıncı gun adet olunur tamını catlama gununden. 14 gunmu saymak gerekır yoksa ıgneden sonramı 14 gun saymak gerekır

Kırmızı kart yedim ya bi moralim düştü 😅 erken oldum bir de bu ay

KıZlar ovıtrelladan sonra kacıncı gun adet olunur tamını catlama gununden. 14 gunmu saymak gerekır yoksa ıgneden sonramı 14 gun saymak gerekır
Canım iğneyi vurduğun günün ertesi günü saymaya başlayacaksın. Genelde iğneyi vurduğun gün hariç 14. Gün adet gelir derler ama kişiden kişiye değişiyo o mesela benim 18. Gün gelmişti

Merhaba kızlar😻 Regl im 2 gün gecikti ama ben stresten olduğunu düşünüyorum. Evde albi gebelik testi var bu da güvenilir değil heralde eczanede sadece bu vardı laboquık doğru çıkarıyordu 2 gün daha gecikirse yaparım testi ama sanmıyorum olduğunu..

kızlar cuma doktoa gitcem uygulamada yumurtlama günüm direkt istesem çatlatma iğnesi
Canım iğneyi vurduğun günün ertesi günü saymaya başlayacaksın. Genelde iğneyi vurduğun gün hariç 14. Gün adet gelir derler ama kişiden kişiye değişiyo o mesela benim 18. Gün gelmişti
Benımde bugun 14. Günüm en son 11.gun negatıftı testim

Merhaba kızlar😻 Regl im 2 gün gecikti ama ben stresten olduğunu düşünüyorum. Evde albi gebelik testi var bu da güvenilir değil heralde eczanede sadece bu vardı laboquık doğru çıkarıyordu 2 gün daha gecikirse yaparım testi ama sanmıyorum olduğunu..
Al bı de güvenilir canım ilk 20 dakikadan sonra hiçbir test güvenme zaten

X