Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim hiç birimizin kucağı boş kalmasın inşallah en yakın zamanda herkese rabbim nasip etsinMaşallah canım artışı gayet güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım doktorumuz artışımız gayet uygun gidiyor cuma günü tekrar ver kan sonra bin olunca ultrasonda bakıcaz dediSonuca doktorun ne dedi canım?
Ben de gördümmEki Görüntüle 3248304
Çok belirgin değil kuzum goremeyebilirsin
Senin tedavi ile mi oldu yoksa kendiliğinden miHiç bilmiyorum ki onlara baktırmadım hiç
Dua edin insallah koyulaşırBen de gördümm
Kendiliğinden oldu benim normalde prolaktin yüksekliği çıkmıştı 2 ay öyle takip ettik bu ay ilaca başlıcaktım ki hamile kaldımSenin tedavi ile mi oldu yoksa kendiliğinden mi
Yaaa maşallah ne güzel canım En güzeli zahmetsiz ilaçsız kafan rahatken olması Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKendiliğinden oldu benim normalde prolaktin yüksekliği çıkmıştı 2 ay öyle takip ettik bu ay ilaca başlıcaktım ki hamile kaldım
Amin canım inşallah ben zaten o 2 ay çok stres yaptım prolaktin de ondan dolayı yüksek çıktığını düşünüyorum da bakalım çok şükür zahmetsiz oldu rabbim isteyen herkese nasip etsinYaaa maşallah ne güzel canım En güzeli zahmetsiz ilaçsız kafan rahatken olması Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amiiiin amin inşAllah canımmelisaa93 canım hepimiz görelim o çift çizgileri sağlıkla
Canım iğneyi vurduğun günün ertesi günü saymaya başlayacaksın. Genelde iğneyi vurduğun gün hariç 14. Gün adet gelir derler ama kişiden kişiye değişiyo o mesela benim 18. Gün gelmiştiKıZlar ovıtrelladan sonra kacıncı gun adet olunur tamını catlama gununden. 14 gunmu saymak gerekır yoksa ıgneden sonramı 14 gun saymak gerekır
Zaten bu ay beklentim yok demiştin canım diğer ay güzel sonuç alırsın İnşAllahKırmızı kart yedim ya bi moralim düştü erken oldum bir de bu ay
Yaa süper darısı bana çatlatma iğnesi vermedi banaEvet inşallah gebeyim dün erken gebelik testinde çift çizgi gördüm
kızlar cuma doktoa gitcem uygulamada yumurtlama günüm direkt istesem çatlatma iğnesi
Benımde bugun 14. Günüm en son 11.gun negatıftı testimCanım iğneyi vurduğun günün ertesi günü saymaya başlayacaksın. Genelde iğneyi vurduğun gün hariç 14. Gün adet gelir derler ama kişiden kişiye değişiyo o mesela benim 18. Gün gelmişti
Al bı de güvenilir canım ilk 20 dakikadan sonra hiçbir test güvenme zatenMerhaba kızlar Regl im 2 gün gecikti ama ben stresten olduğunu düşünüyorum. Evde albi gebelik testi var bu da güvenilir değil heralde eczanede sadece bu vardı laboquık doğru çıkarıyordu 2 gün daha gecikirse yaparım testi ama sanmıyorum olduğunu..