Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben anestezili diye cekildim dün ama tam bayılmadım canım ben uyuyacagımı düsündüm ama büyük ihtimal bana sakinlestirici tarzı bi sey verdiler benim iki tüpüm de kapalı cıktı ama dün acıldı ilacla cok sükür gerici bi sürec evet ama eger kapalıysa ve acılırsa insan cok mutlu oluyor buna deger iyi ki tamamen bayılmamısım evet ilacı verdiklerinde bi acı oluyor ama cok kısa süreli hemen geciyor bi de olduktan bi saat sonra az bi adet ağrım oldu geçti cok şükür dün oldum ben
Olduktan sonra hastanede bekletiyorlar mı peki uyandığınız an gidebiliyor musunuz

Ovülasyon testi ile hamile kaldığını öğrenen var mı acaba yarın regl günüm evde gebelik testi olmadığı için ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı

Eklentiler

• IMG_4080.jpeg
    IMG_4080.jpeg
    21,7 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar merhaba bir konuda beni aydınlatabilirmisiniz beni? Bende pko var adet düzensizliği vardı Şuan çok şükür düzene oturdu 🧿🙏🏼 benim sorum şu ben 7 kez klomen kullandım belli aralıklarla tabi .. bana bilen açıklayabilir mi Klomen ve Letrazol (Femara) arasındaki fark nedir? Neden femara gibi letrazol daha etkilidir ? Pkoda faydası varmıdır yoksa klomen gibi başarı olanı düşükmüdür? Klomenle yumurtalarım17-18-19- 23 mm kadar büyüyorlardı femara ile büyürmü bu durumda ?

Kızlar merhaba bir konuda beni aydınlatabilirmisiniz beni? Bende pko var adet düzensizliği vardı Şuan çok şükür düzene oturdu 🧿🙏🏼 benim sorum şu ben 7 kez klomen kullandım belli aralıklarla tabi .. bana bilen açıklayabilir mi Klomen ve Letrazol (Femara) arasındaki fark nedir? Neden femara gibi letrazol daha etkilidir ? Pkoda faydası varmıdır yoksa klomen gibi başarı olanı düşükmüdür? Klomenle yumurtalarım17-18-19- 23 mm kadar büyüyorlardı femara ile büyürmü bu durumda ?
Famera benım bıldıgım kadarıyla daha az ama kalıtelı yumurta olusumu saglıyor fıyat olarakta pahalı bır ılac zaten

X