- 18 Haziran 2022
- 4.189
- 5.905
Aşko yarın da evde olmicam yarın gelirse artık geri iade yaparım bundan sonra anlamı kalmıyor gelmesinin burdan alırım 3 4 taneAdamlar bilerek getirmiyordur usandılar bizden, sabrı öğretiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko yarın da evde olmicam yarın gelirse artık geri iade yaparım bundan sonra anlamı kalmıyor gelmesinin burdan alırım 3 4 taneAdamlar bilerek getirmiyordur usandılar bizden, sabrı öğretiyorlar
Kızlar hamileyim regl 2gün var ve 34 çıktı değerim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ederim canım allah razı olsun rabbim isteyen uğraşan herkese nasip etsin inşallahAyy balım gözün aydın bizlerede dua ett
Canım yükseliş çok güzel ama daha 5 günün var hamilelik varsa da henüz bilemeyebiliriz o yüzde biraz daha sabır beklemek lazımKızlar çatlamadan sonra 9. Günüm test yaptım negatif. Ateş tabloma bakarmısınız @pozitifbiri fnd_50 @Papatyamaviss
Sagol canım teşekkür ederimCanım yükseliş çok güzel ama daha 5 günün var hamilelik varsa da henüz bilemeyebiliriz o yüzde biraz daha sabır beklemek lazım
imagination forever cano nerelerdesin?
Kuzular bu aralar çok yogunum,hastane işleri fln var bıraz,işlerde yogun,bebe içinde bıtane bıle calısmada yokdıger ayada olmaz muhtemelen.onemlı bişeyler oldugunda beni etıketleyın guzel haberlerınızı beklıyorumBende yazdım cevap vermiyor anlamadım inşallah iyidir
Olduktan sonra hastanede bekletiyorlar mı peki uyandığınız an gidebiliyor musunuzBen anestezili diye cekildim dün ama tam bayılmadım canım ben uyuyacagımı düsündüm ama büyük ihtimal bana sakinlestirici tarzı bi sey verdiler benim iki tüpüm de kapalı cıktı ama dün acıldı ilacla cok sükür gerici bi sürec evet ama eger kapalıysa ve acılırsa insan cok mutlu oluyor buna deger iyi ki tamamen bayılmamısım evet ilacı verdiklerinde bi acı oluyor ama cok kısa süreli hemen geciyor bi de olduktan bi saat sonra az bi adet ağrım oldu geçti cok şükür dün oldum ben
Adet oldunmu canımOlduktan sonra hastanede bekletiyorlar mı peki uyandığınız an gidebiliyor musunuz
Çok koyu olması lazım canım bu şekilde anlayamayız ki pik olursa gebelik olabilirOvülasyon testi ile hamile kaldığını öğrenen var mı acaba yarın regl günüm evde gebelik testi olmadığı için ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı
Hayır canım olmadım daha 13. Günüm bugünAdet oldunmu canım
Benımde negatıf canım ıgnenın 10. GünüHayır canım olmadım daha 13. Günüm bugün
İnşallah döner canım var elbet dönme ihtimaliKızlar 10. Gunden sonra pozıtıfe donermı
Döner canım benim ilk çatlatma iğnemde 9. Gün negatif 11. Gün pozitif olmuştu çok silik olmuştu 12. Gün kanda 10.98 ile öğrenmiştimKızlar 10. Gunden sonra pozıtıfe donermı
Ayy canım testlerınde ne oldugu bellısız benım 6. Gun testım negatıfe yakındı sonra belırlesmişti şimdi yıne negatıfDöner canım benim ilk çatlatma iğnemde 9. Gün negatif 11. Gün pozitif olmuştu çok silik olmuştu 12. Gün kanda 10.98 ile öğrenmiştim
Famera benım bıldıgım kadarıyla daha az ama kalıtelı yumurta olusumu saglıyor fıyat olarakta pahalı bır ılac zatenKızlar merhaba bir konuda beni aydınlatabilirmisiniz beni? Bende pko var adet düzensizliği vardı Şuan çok şükür düzene oturdu benim sorum şu ben 7 kez klomen kullandım belli aralıklarla tabi .. bana bilen açıklayabilir mi Klomen ve Letrazol (Femara) arasındaki fark nedir? Neden femara gibi letrazol daha etkilidir ? Pkoda faydası varmıdır yoksa klomen gibi başarı olanı düşükmüdür? Klomenle yumurtalarım17-18-19- 23 mm kadar büyüyorlardı femara ile büyürmü bu durumda ?
14. Günü bekle canım en net o zaman belli olurAyy canım testlerınde ne oldugu bellısız benım 6. Gun testım negatıfe yakındı sonra belırlesmişti şimdi yıne negatıf