Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 1 mayısta çatlatma iğnesi oldum tam 36 saat sonra birliktelik oldu ve olmadı daha. Tek birliktelik olduğu için umudum yok açıkcası . Umuyorum ki sizler hayırlı bebiş haberleri alırsınız ❤️

Bende 1 mayısta çatlatma iğnesi oldum tam 36 saat sonra birliktelik oldu ve olmadı daha. Tek birliktelik olduğu için umudum yok açıkcası . Umuyorum ki sizler hayırlı bebiş haberleri alırsınız ❤️
Tek ilişki derken sperm hücreleri 3 gün fallop tüplerde canlı kalabiliyor zaten çatlama olup yumurtlama olduktan sonra her şekilde olur canım herhangi bi belirtin olmadimi kasik agrin vs

Merhaba kizlar bnm çatlatma iğnesi 14.günü 3gün önce idi yani ayın 10unda ama ne gelen var ne giden hala gelmedi kirmizilar ama 14ü kan verdiğimde 0.82 çikmişti sonucum doktorum beş gün dha bekleyelim sonra kan verirsn bida eğer olmazsan hala dedi bilgisi olan ya da bu durumla karşilaşan oldumu

Merhaba hanımlar bu ay geç yumurtlama oldu çatlamanın tahmini 11 yada 12 günü adetimde 2 gün gecikti bu yüzden test yaptım ilk resim 5 dk içinde 2 resim yarım saat sonra çektim strip testen anlamıyorum bozuk mu bu negatif mi ne demek

Eklentiler

• IMG_20230513_105245.jpg
    IMG_20230513_105245.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20230513_111129.jpg
    IMG_20230513_111129.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba hanımlar bu ay geç yumurtlama oldu çatlamanın tahmini 11 yada 12 günü adetimde 2 gün gecikti bu yüzden test yaptım ilk resim 5 dk içinde 2 resim yarım saat sonra çektim strip testen anlamıyorum bozuk mu bu negatif mi ne demek
Tam net bı yada silik çizgi göremedim kaset test en iyisi sanki bozuk gibi çıkmış bu😃

Tek ilişki derken sperm hücreleri 3 gün fallop tüplerde canlı kalabiliyor zaten çatlama olup yumurtlama olduktan sonra her şekilde olur canım herhangi bi belirtin olmadimi kasik agrin vs
Doktor gün aşırı ilişki önerdi bu ay 4. Klomen +ovitrelle denemesi olduğu için umudumda olmadığı için önemsemedim. Eşim göreve gitti sonra o görevden geldi ben il dışına gittim sadece iğnenin 36. Saatinde ilşki gerçekleşti. Kaşık ağrımda benim diğer aylarda olduğu için benim için belirti olmadı aslında. İnanın o kadar umudum tükendi ki. Hatta konu da açtım vununla ilgili tüp bebek bile düşünüyorum hemen olsun diye tabi herşey nasip kısmet ama çevre baskısı belkide bilemiyorum

Test ne zman yapmayı düşünüyorsun peki
Kimin duası kabul olur bilinmez inşallah Rabbim nasip eder bu ay sana hayırlısı ile
Canım ben yaptım ıgne oldugum ıcın önce sılık vardı şimdi negatıfe dondu adetım ıgne vurdurdugum gune gore sayarsam 16 sında olmam lazım ama yumurtlamaya gore sayarsam 18 cıkıyor adet olana kadsr bekleyecegım bakalım ama 4 5 gundur testlerle takıp edıyorum bakalım pozıtıfe dönecekmi

Merhaba kizlar bnm çatlatma iğnesi 14.günü 3gün önce idi yani ayın 10unda ama ne gelen var ne giden hala gelmedi kirmizilar ama 14ü kan verdiğimde 0.82 çikmişti sonucum doktorum beş gün dha bekleyelim sonra kan verirsn bida eğer olmazsan hala dedi bilgisi olan ya da bu durumla karşilaşan oldumu
İğnenin 17.veya 18.günü adet gelir.Birqz bakın iğne olnalra yüzde 90 o şekilde olur malesef gebelik olsa çıkar.3 kez iğne deneyimim var üçğndede 17.gün adet geldi

Doktor gün aşırı ilişki önerdi bu ay 4. Klomen +ovitrelle denemesi olduğu için umudumda olmadığı için önemsemedim. Eşim göreve gitti sonra o görevden geldi ben il dışına gittim sadece iğnenin 36. Saatinde ilşki gerçekleşti. Kaşık ağrımda benim diğer aylarda olduğu için benim için belirti olmadı aslında. İnanın o kadar umudum tükendi ki. Hatta konu da açtım vununla ilgili tüp bebek bile düşünüyorum hemen olsun diye tabi herşey nasip kısmet ama çevre baskısı belkide bilemiyorum
Rabbim dileğinizi gereklestirsin olur ins çevreye pek aldanmayın birazda stres kafada bitiyor olay. ben yıllarca çocuk yapmadım eşim issizdi bende çalışıyordum eşim ataması oldu ertesi ay denedik aynı ay müjde aldım her kadın mucizedir rabbim dilerse verir günü saati alakası yok sanki.ben adetim bitti yumurtlama dönemime daha çok vardı ilişkiye gireli o şekilde tutmuş yani hiç belli olmuyor bu işler hatta ikizdiler oğlumu 37.haftamda kalbi durarak kaybettim 🥹rabbim kızımı verdi 💓

X