- 1 Mayıs 2020
- 1.240
- 1.160
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Yumurtlamadan kaç gün sonra kaset testte silik çizgiyi görmüştünKızlar hamileyim regl 2gün var ve 34 çıktı değerim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Yumurtlamadan kaç gün sonra kaset testte silik çizgiyi görmüştünKızlar hamileyim regl 2gün var ve 34 çıktı değerim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Merhaba gebe iken mi test yaptırdınız bu mümkünmu nasıl yapiyorlar acabqBizim sma testi 3 ay sonra çıktı temiz çıktı Allah'tan
Benımde 2 mayıs canım benımde umudum yokBende 1 mayısta çatlatma iğnesi oldum tam 36 saat sonra birliktelik oldu ve olmadı daha. Tek birliktelik olduğu için umudum yok açıkcası . Umuyorum ki sizler hayırlı bebiş haberleri alırsınız
11 12 gün canımAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Yumurtlamadan kaç gün sonra kaset testte silik çizgiyi görmüştün
10 dakika uzandım sonra gittik sonucları konustuktan sonraOlduktan sonra hastanede bekletiyorlar mı peki uyandığınız an gidebiliyor musunuz
Tek ilişki derken sperm hücreleri 3 gün fallop tüplerde canlı kalabiliyor zaten çatlama olup yumurtlama olduktan sonra her şekilde olur canım herhangi bi belirtin olmadimi kasik agrin vsBende 1 mayısta çatlatma iğnesi oldum tam 36 saat sonra birliktelik oldu ve olmadı daha. Tek birliktelik olduğu için umudum yok açıkcası . Umuyorum ki sizler hayırlı bebiş haberleri alırsınız
Canım selam bnd hala olmadim biliyomsn dr bi beş gün daha olmazsan gel dedi geçgebelik olşabiliyo dedi 10unda olmam lazimdi bugün 13üOlduktan sonra hastanede bekletiyorlar mı peki uyandığınız an gidebiliyor musunuz
Hahaha kız o ne demekAy kızlar resmen yumurtalıklarım fokurduyomuş gibi hissediyorum nedeen
Valla bilmiyorum kuzum ben gebe değilim hazırlık aşamasında yaptırmıştık zaten 3 aya anca çıktı o aralarda da zaten hamile kalamadimMerhaba gebe iken mi test yaptırdınız bu mümkünmu nasıl yapiyorlar acabq
Tam net bı yada silik çizgi göremedim kaset test en iyisi sanki bozuk gibi çıkmış buMerhaba hanımlar bu ay geç yumurtlama oldu çatlamanın tahmini 11 yada 12 günü adetimde 2 gün gecikti bu yüzden test yaptım ilk resim 5 dk içinde 2 resim yarım saat sonra çektim strip testen anlamıyorum bozuk mu bu negatif mi ne demek
Bencede bozuk ya acayip bişey çıktı kaset test sandım aldım eczaneden boşa yoruldum sağlık olsunTam net bı yada silik çizgi göremedim kaset test en iyisi sanki bozuk gibi çıkmış bu
Doktor gün aşırı ilişki önerdi bu ay 4. Klomen +ovitrelle denemesi olduğu için umudumda olmadığı için önemsemedim. Eşim göreve gitti sonra o görevden geldi ben il dışına gittim sadece iğnenin 36. Saatinde ilşki gerçekleşti. Kaşık ağrımda benim diğer aylarda olduğu için benim için belirti olmadı aslında. İnanın o kadar umudum tükendi ki. Hatta konu da açtım vununla ilgili tüp bebek bile düşünüyorum hemen olsun diye tabi herşey nasip kısmet ama çevre baskısı belkide bilemiyorumTek ilişki derken sperm hücreleri 3 gün fallop tüplerde canlı kalabiliyor zaten çatlama olup yumurtlama olduktan sonra her şekilde olur canım herhangi bi belirtin olmadimi kasik agrin vs
Test ne zman yapmayı düşünüyorsun pekiBenımde 2 mayıs canım benımde umudum yok
Canım ben yaptım ıgne oldugum ıcın önce sılık vardı şimdi negatıfe dondu adetım ıgne vurdurdugum gune gore sayarsam 16 sında olmam lazım ama yumurtlamaya gore sayarsam 18 cıkıyor adet olana kadsr bekleyecegım bakalım ama 4 5 gundur testlerle takıp edıyorum bakalım pozıtıfe dönecekmiTest ne zman yapmayı düşünüyorsun peki
Kimin duası kabul olur bilinmez inşallah Rabbim nasip eder bu ay sana hayırlısı ile
İğnenin 17.veya 18.günü adet gelir.Birqz bakın iğne olnalra yüzde 90 o şekilde olur malesef gebelik olsa çıkar.3 kez iğne deneyimim var üçğndede 17.gün adet geldiMerhaba kizlar bnm çatlatma iğnesi 14.günü 3gün önce idi yani ayın 10unda ama ne gelen var ne giden hala gelmedi kirmizilar ama 14ü kan verdiğimde 0.82 çikmişti sonucum doktorum beş gün dha bekleyelim sonra kan verirsn bida eğer olmazsan hala dedi bilgisi olan ya da bu durumla karşilaşan oldumu
Rabbim dileğinizi gereklestirsin olur ins çevreye pek aldanmayın birazda stres kafada bitiyor olay. ben yıllarca çocuk yapmadım eşim issizdi bende çalışıyordum eşim ataması oldu ertesi ay denedik aynı ay müjde aldım her kadın mucizedir rabbim dilerse verir günü saati alakası yok sanki.ben adetim bitti yumurtlama dönemime daha çok vardı ilişkiye gireli o şekilde tutmuş yani hiç belli olmuyor bu işler hatta ikizdiler oğlumu 37.haftamda kalbi durarak kaybettim rabbim kızımı verdiDoktor gün aşırı ilişki önerdi bu ay 4. Klomen +ovitrelle denemesi olduğu için umudumda olmadığı için önemsemedim. Eşim göreve gitti sonra o görevden geldi ben il dışına gittim sadece iğnenin 36. Saatinde ilşki gerçekleşti. Kaşık ağrımda benim diğer aylarda olduğu için benim için belirti olmadı aslında. İnanın o kadar umudum tükendi ki. Hatta konu da açtım vununla ilgili tüp bebek bile düşünüyorum hemen olsun diye tabi herşey nasip kısmet ama çevre baskısı belkide bilemiyorum
Su kaynıyor sanki orda adhajsjfHahaha kız o ne demek