Yerlileri olmasın mı bebeğim nasıl birseydiAn itibariyle regli oldum 3 gün erken geldi
Anldim canimYok canım benim öteki bebeğimde de herhangi bi belirtim yoktu
Döngün kac gun canim? Bir de yumurtlamayi kacinci gunde gordun?Ben 6 gün ve 5 gün kala yaptım negatif, 4 gün kala akşam yaptım pozitif 3 gün kala evde tekrarladım ve akşamında kan verdim
Regli maalesef öyle olmasını çok isterdimYerlileri olmasın mı bebeğim nasıl birseydi
Hamile misin pekiBen 6 gün ve 5 gün kala yaptım negatif, 4 gün kala akşam yaptım pozitif 3 gün kala evde tekrarladım ve akşamında kan verdim
Çok merak ediyorum ya canım dayanamıyorum 7 gün 7 yıl gibi geliyoErken tabiki tatlım
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallah bebişKızlar değerim 44.9 çıktı
Döngüm 26 adet başladığı günden itibaren 12. gün yumurtlama 13. gün çatlamayı görüyorumDöngün kac gun canim? Bir de yumurtlamayi kacinci gunde gordun?
Evet 3 gün kala 21,89 çıktı değerim 2. kez yarın kan vereceğim inşallahHamile misin peki
Hamile misin peki
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallah bebiş
İnşallah canım kaç gün gecikmem vardı unuttum daTeşekkür ederim canımdarısı sana inşallah
Kaç gün değerlendirdiniz? Tebrik ederim bu aradaDöngüm 26 adet başladığı günden itibaren 12. gün yumurtlama 13. gün çatlamayı görüyorum
Ay evet ya gelsinlerde totişlerini ısıralımAynen kuzum hala gelmedi ama ya gece ya yarın sabah gelir mutlaka ateş düşüyor çünküinşallah gelirler yakın ve hayırlı zamanda kuzum ya çok nazlı çıktılar
Bende bu değerin yükseleceğine inanıyorum canım dualarımda olacaksınDoktoruma yazınca aradı 2 günde bir bakmak lazım dedi bende pazartesi bakarız olur mu diye sordum tamam dedi. Çok heyecanlandım güzel sonuç alacağız dedi ❣inşallah öyle olur
17,19,21 ve 23 nisanı değerlendirdikKaç gün değerlendirdiniz? Tebrik ederim bu arada
İnşallah17,19,21 ve 23 nisanı değerlendirdikçok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
3 canım ama tahmini yani belli olmuyor benimki beklenen adet bugünde olabilirİnşallah canım kaç gün gecikmem vardı unuttum da
Regl mi emin misin canımAn itibariyle regli oldum 3 gün erken geldi